- 27 Mart 2014
- 928
- 1.090
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.841
Günaydın güzeller nasılsınız
Yakışmış canım ama bir kaç model daha dene derim aklın kalmasın![]()
ben çok yorgunum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın güzeller nasılsınız
Yakışmış canım ama bir kaç model daha dene derim aklın kalmasın![]()
Çeyiz eksiklerini bitiriyorum hafta sonu bizde full gezdik eksikler içinben çok yorgunumhafta sonu hep koşturmaca, cmtsi günü evin eksik ıvır zıvırları için ikea, koçtaş, bauhaus gezdik durduk. pazar günü mutfak çeyizlerini kolilemekle uğraştık bütün gün
tekstile geçemedim bile bi de onlar yıkanıp ütülencekmiş falan pofffff
sen nasılsın? koşturmaca nasıl gidiyor?
Günaydın kızlar musmutlu haftalar :)
Futbolu cok seven ve Galatasaray asigi biri olarak meslegine imrenmedim degil :)
günayyydddıııınnnn ne dıcem haftasonu gelınlık denedım :) ve bıtane buldum cok guzel :) hemen yorum ıstıyorum kızlar :)
anladım kuzum evet bnde ucgen gelse daha bı hos olur gıbı dusun dum zaten bugun halamla yıne bı gıdıp bakıcaz aynı yere baska bıldıgım yerler yok baktıklarımızda epeyce pahalı olmadı cızım yaptırırım bu yere cunku uyguna gelıcek sankıGünaydın canım
bende galatasaraylıyım ama dünkü maç istediğimiz gibi olmadı gelenek bozulmadı yineiş olunca bi yerden sonra sıkılıyo insan. zevkine değilde iş için maça gittiğimizden hiçbişi anlamıyosun hem maçı izle hemde haberleştirmek zor biraz :))
Canım sana da günaydın, Öncelikle gelinliğin çok güzel ama tarlatanı bıraz zayıf kalmış gibi bi tık geniş olan tarlatan denemelisin bence :) Birde gelinliğin en üst katındaki tül, en yüksek noktası bıraz daha yukardan almalı bence. demek istediğim şeyi fotonun üzerinde göstermek istiyorum. sakıncası yoksa tekrar yüklüyorum fotonu. ama yinede arkadaşlara katılıyorum bence sen yinede bi kaç model daha bakın
anladım kuzum evet bnde ucgen gelse daha bı hos olur gıbı dusun dum zaten bugun halamla yıne bı gıdıp bakıcaz aynı yere baska bıldıgım yerler yok baktıklarımızda epeyce pahalı olmadı cızım yaptırırım bu yere cunku uyguna gelıcek sankı
yok kuzum ben ıstanbuldayım malesefNerede yaşıyorsun canım? eğer Ankara'daysan bi kaç yer önerebilirim. Hayırlısı olsun canım ben diktiriyorum mesala vucuduma göre hazırlık gelinlik bulmam imkansız. Fazla minyonum :)
Ben de hiç dinlemedim iki haftadır. Düğüne kadar böyle geçecek sanırım :)
Teşekkür ederim. Ben buraya yeni üye oldum daha çözemedim :) Evet Ankaradayım düğünümüz kısmetse 17 Mayıs :)hoşgeldiniz, hayırlı olsun öncelikle sizinde, blogunuza göz gezdirdim çok cici şeyler var ceyizinizde, takipteyim. Bu arada ankarasınız sanırım Bende Ankara'dayım :)) Düğün ne zaman??
hoşgeldiniz, hayırlı olsun öncelikle sizinde, blogunuza göz gezdirdim çok cici şeyler var ceyizinizde, takipteyim. Bu arada ankarasınız sanırım Bende Ankara'dayım :)) Düğün ne zaman??
yagmurlu bi Istanbul sabahindan gunaydin![]()
Günaydın kızlar :)
Günaydınlar nasılsınız Mayıs gelinleri![]()
Aynı sorunları sıkıntıları yaşamaktayım canımhaftasonunun yorgunlugu hala gecmedibutun kaslarim agriyo
yapilacak bi suru sey, gece bile uyutmatan dusunceler.. her seyin bitecegi zamanlarin hayalini kuruyorum
sen nasılsın?
Aynı sorunları sıkıntıları yaşamaktayım canımArtık evlenelim evimize girelim bulup ve bu işkenceler bitsin diyorum
![]()
Orası öyle senelerce de eksik bitmiyor 1 seneden sonra rahatlarız gibi nasip artık bakalımevlenince de bitmez bence ya duzen oturana kadar, eksiklikler giderilene kadar aynen devam ..![]()
Orası öyle senelerce de eksik bitmiyor 1 seneden sonra rahatlarız gibi nasip artık bakalım![]()
Kalmaz kalmaz para olsun 2-3 ayda tamam yeterki maddiyat iyi olsunay ben o 1 seneye kadar kafayı yerim![]()