Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

günaydın gelinleeer..
bugun benim yatak odam geliyooo ben orda yokum aklım istanbulda bu yuzden allahtan kayınvalidem var ona güvenim tam

Canım hayırlı uğurlu olsun, hangi modeli seçtin canım??

evet canım :) gelinlikçi seni soruyor bana. gitmedin sanırım :)

Canım o gelinlikçimi belirledim hatta bugün ilk provam vardı, senin dediğin gelinlikçiye izinli günümde gittim ama orada yoktu kimsede ilgilenmedi zamanım yoktu çalıştığım günü gelemezdim o yüzden biyerle anlaştık canım

canım biz Ankarada oturucaz. düğün kayseride. düğün bittikten sonra kaynanamın evinde ya da başka birinde kalmak yerine otelde olmayı tercih ediyorum o yüzden :)

Anladım şimdi canım, düğünle ev yeri aynı zannetim bende :)

Canım hayırlı olsun, inşallah işini de bulursun hayrlısıyla

Seninle aynıyız resmen :) Ben de bohça istemedim, onlara da yapmadık. Kendim hallettim geceliklerimi falan :)
bizde 30 tane bohça yapılacak onlara( ama gcelikleri ben aldım biraz:)) nişanlım aldı çoğunuda birlikte aldık:))))

benimmmm 57 canlarrr bi 10 güne kadar çeyizlerimi göndericez sonrada annemle ben gidip yerlestircez inşallah :)
ay canım ne güzel:))))benim çeyizleri yerleştirme işi son zaman a kalcak çünkü eşyalarda geç gelcek zaten:)))

slmm kızlarr:)) bende düğün giriş müziği buladummm:)) seromoni müzik seçtim:))) nasıl kızlarr sizce çok hoşuma gdyr bu tarz müzklerr:)))

Kızlarrrr ben de Mayıs da evleniyorum :) Detayları blogumda paylaştım çeyizlerimi filan bakmak isterseniz beklerim :) Blogumun ismi Pembe Kreasyon :)

bizde 30 tane bohça yapılacak onlara( ama gcelikleri ben aldım biraz:)) nişanlım aldı çoğunuda birlikte aldık:))))
Benim kayinvalidem ev disindakilere bohca istemedi ama annem halalara ve teyzeye yapmak istedi. 4 aile ici 4 de akraba bohcasi yapicaz. Allah kolaylık versin 30 bayağı cokmus

Benim kayinvalidem ev disindakilere bohca istemedi ama annem halalara ve teyzeye yapmak istedi. 4 aile ici 4 de akraba bohcasi yapicaz. Allah kolaylık versin 30 bayağı cokmus
evet canım:)) teşekkr ederim:)))işimiz zor tatlımmm :)))bazende sinirlenmiyorum dğl hani ((

Kızlarrrr ben de Mayıs da evleniyorum :) Detayları blogumda paylaştım çeyizlerimi filan bakmak isterseniz beklerim :) Blogumun ismi Pembe Kreasyon :)

hoşgeldiniz, hayırlı olsun öncelikle sizinde, blogunuza göz gezdirdim çok cici şeyler var ceyizinizde, takipteyim. Bu arada ankarasınız sanırım Bende Ankara'dayım :)) Düğün ne zaman??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…