- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.781
Çok haklısın. Benim yatak odası geldi ama tekstil ürünlerini götürmedim. Beyaz eşyaları aldıktan sonra eve gelince tümden çeyizi götüreceğiz. Eşim kuzenleri gelip taşıyacak. Annem ben bir de arkadaşım yıkayıp yerleştireceğiz öyle konuştuk.aynen ben de öyle düşünüyorum, mutfak beyaz eşyalar geldikten sonra gidebilir çünkü o ıvır zıvırların yıkanması gerekecek. yatak odası gelince de tekstil ıvır zıvırları gider diye düşündüm çünkü yoksa nereye koycam nevresim takımları, havluları vs. çeyiz serme bence eskide kalan bir adet, şimdi gösterişe dönmüş, bir arkadaşım o minik havlularını bile dizmişti sonra facebookta herkese serdi
Ne için izin vermiyorlar onu anlamadım. Mobilyaları aldınız mı?izin verseler ah bi izin verseeler neler yapıcam da ıste vermıyolar bu ay sonunda beyaz esyalarımızı alıcaz bız bıde evın kırası ve depozıtosunu ayırdık bankada duruyo onun dısında annemle kvdemı beklıyoruz ıste
ya ızın vermıyolar derken daha var zamanı dıyıp gecıstırıyolar yanı nısanda baslarız dedıler ıste su mart hemen gecsın artıkda bende anlayayım kı kendı dugunume hazırlık yapıyormNe için izin vermiyorlar onu anlamadım. Mobilyaları aldınız mı?
Bende ceyiz serme yapmicam kullanıcak sekilde yerlestiricem ama illa cok yakınlar gelip görmek isticeklerdir teyze hala gibi sadce onlar gelip yerlesmis halini görücel. Bu ceyiz alma olayı da carsıda alına camasırlar senin kendi ceyizlerin falan damat tarafı gelio alıyo. O oluyo işte büyüklerin hevesleri. Sandık cıkarma da deniyo tabi bu zamanda sandık kaldıysa
ya kuzum mıllet evını yerlestırmıs sende dahıl ben cok gec kaldım sanırım yaa
23 mayısta canımcım ama dugun bızım oturcagımız sehır dısında olucak o yuzden en azından dugunden bı hafta once yerlesmıs olmamız lazım az cok esylar en azndan gelmıs oolmalı kı dondugumuzde kalıcak yerımız olsun :)bence çok değil ya sıkı bir çalışmayla halledilir nolacak, gerekirse evlendikten sonra tamamlanır kolay değil sonuçta. senin ne zamandı canım?
23 mayısta canımcım ama dugun bızım oturcagımız sehır dısında olucak o yuzden en azından dugunden bı hafta once yerlesmıs olmamız lazım az cok esylar en azndan gelmıs oolmalı kı dondugumuzde kalıcak yerımız olsun :)
Seninle aynıyız resmen :) Ben de bohça istemedim, onlara da yapmadık. Kendim hallettim geceliklerimi falan :)yok bizde kimse gelmicek görmeye, evlendikten sonra çağırınca görürler, kalabalık istemiyorum. biz bohça falan da yapmadık, haliyle çarşıya da çıkmadık :) ben çamaşır gecelik vs onları kendim hallettim. sandık da yok haliyleonu sorayım nişanlıma nasıl olcak hiç bilmiyorum..
Seninle aynıyız resmen :) Ben de bohça istemedim, onlara da yapmadık. Kendim hallettim geceliklerimi falan :)
Benimki 50 yaşında gayet anlıyor bu işlerden ama ben görmesini istemedim alacaklarımı. Ayrıca başkalarına da yapıyorsun alınanlar kullanılmıyor gereksiz görüyorum verilen paraları. O yüzden baştan söyledim istemem diye kabul ettiler sorun çıkmadı :)nişanlımın ailesi yaşlı, çok değil ama annesi yürümekte zorluk çekiyor o yüzden gezemezdi de zaten ki istemedim de öyle görsünler etsinler falan. gecelik pijama annem de almış birkaç tane ben de ekledim üstüne şu an için yeterli bence. ya o çarşıya çıkma olayı kulağa çok zevkli geliyor ama çok curcunalı bişey ben kaldıramazdım onu :)
halamın kızının olmuştu kayınvalidesi annesi ve nişanlısıyla, gecelik iç çamaşırı vs bakarken kayınvalidesi seçtiği bi takıma kullanışlı değil gibi bişey söylemiş, satıcı kız da zaten üstünde durmicak demişböyle şeyler de yaşanabiliyor. benim kayınvalidem de ağzımı aramıştı öyle babydoll tarzı seviyo musun giyer misin fln diye :) ben de cevap vermedim geçiştirdim bi daha da sormadı
inşaallah kuzum ama ıste ıkımızınde aılesı ıstanbul dısında kalabılceklerıde ancak bı hafta bakalım nasıl olcak nısanda baslıcakmısız bakalım Allah yardım ederhmm evet o zaman en kısa sürede başlamalısınız canım, ama stres yapma yardımcı olacaklar vardır mutlaka sakin sakin halledersin
benimmmm 57 canlarrr bi 10 güne kadar çeyizlerimi göndericez sonrada annemle ben gidip yerlestircez inşallah :)
Benimki 50 yaşında gayet anlıyor bu işlerden ama ben görmesini istemedim alacaklarımı. Ayrıca başkalarına da yapıyorsun alınanlar kullanılmıyor gereksiz görüyorum verilen paraları. O yüzden baştan söyledim istemem diye kabul ettiler sorun çıkmadı :)
aminnn tatlımm hepimizin inşallaahhaz kalmışAllah kolaylık versin canım, ağız tadıyla kullanmak nasip etsin
Canım suan mülakat stresinden düğünle ilgili bi heyecan hissetmiyorum ev bakıyoruz ışte yavaştan mobilya bakicaz ama kafam çok dolu inşallah salı günündensonra geri gelecek yerine heyecanEvett :) Elmosum sende de var mı bilmiyorum ama 80'den indiğinden beri ben de bir heyecan bir heyecan sabırsızlanıyorum ya :)))
bende herşeye nisanda başlıycam hallolur dert etme biraz sıkışık olur ama olurya kuzum mıllet evını yerlestırmıs sende dahıl ben cok gec kaldım sanırım yaa
kızlar ben hesaplamdım yaa :))) benimkine kaçgün kalmış oluyor:))))))))))Evett :) Elmosum sende de var mı bilmiyorum ama 80'den indiğinden beri ben de bir heyecan bir heyecan sabırsızlanıyorum ya :)))
Sanırım 56 canım 12 den sonra 55 :)kızlar ben hesaplamdım yaa :))) benimkine kaçgün kalmış oluyor:))))))))))
ooo çok iyi yaaa:)))))))))daha azkalmış benim düğüneeSanırım 56 canım 12 den sonra 55 :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?