- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.801
Mayis başı olunca az kaldı tabisii :)ooo çok iyi yaaa:)))))))))daha azkalmış benim düğünee![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayis başı olunca az kaldı tabisii :)ooo çok iyi yaaa:)))))))))daha azkalmış benim düğünee![]()
kızlar ben hesaplamdım yaa :))) benimkine kaçgün kalmış oluyor:))))))))))
Bende program var tlfnda finalcountdown kızlarcanım bizim şafaklarımız 57
turktakvim.com diye bir site var oradan hesiplayabilirsin
bu linkten:
Hesaplamalar
benimm tell servisteeBende program var tlfnda finalcountdown kızlar
tesekkr ederimm canımm:)))desene şafak 57:))))))canım bizim şafaklarımız 57
turktakvim.com diye bir site var oradan hesiplayabilirsin
bu linkten:
Hesaplamalar
günaydın gelinleeer..
bugun benim yatak odam geliyoooben orda yokum aklım istanbulda bu yuzden allahtan kayınvalidem var ona güvenim tam
![]()
evet canım :) gelinlikçi seni soruyor bana. gitmedin sanırım :)
canım biz Ankarada oturucaz. düğün kayseride. düğün bittikten sonra kaynanamın evinde ya da başka birinde kalmak yerine otelde olmayı tercih ediyorum o yüzden :)
Kızlar selam. Upuzun bir aradan sonra nasılsınıız? bir çok sohbeti kaçırdım ama malum iş problemlerim devam ediyor. şimdilik yıllık izindeyim. dün nikah günümüzü aldık çok mutluyum :) 18 Nisan 2015 saat 15:20 Vedat Dalokay nikah salonu. bu arada beyaz eşyamızı falan aldık. sadece evimiz kaldı sayılır. onu da bu ayın sonu gibi halletmeye çalışıcaz. öpüyorum sizi.
bizde 30 tane bohça yapılacak onlaraSeninle aynıyız resmen :) Ben de bohça istemedim, onlara da yapmadık. Kendim hallettim geceliklerimi falan :)![]()
ay canım ne güzel:))))benim çeyizleri yerleştirme işi son zaman a kalcak çünkü eşyalarda geç gelcek zaten:)))benimmmm 57 canlarrr bi 10 güne kadar çeyizlerimi göndericez sonrada annemle ben gidip yerlestircez inşallah :)
hahaaa:))))))))))evet canımmmMayis başı olunca az kaldı tabisii :)
Hangisi hangisiiislmm kızlarr:)) bende düğün giriş müziği buladummm:)) seromoni müzik seçtim:))) nasıl kızlarr sizce çok hoşuma gdyr bu tarz müzklerr:)))
Benim kayinvalidem ev disindakilere bohca istemedi ama annem halalara ve teyzeye yapmak istedi. 4 aile ici 4 de akraba bohcasi yapicaz. Allah kolaylık versin 30 bayağı cokmusbizde 30 tane bohça yapılacak onlara( ama gcelikleri ben aldım biraz:)) nişanlım aldı çoğunuda birlikte aldık:))))
evet canım:)) teşekkr ederim:)))işimiz zor tatlımmm :)))bazende sinirlenmiyorum dğl haniBenim kayinvalidem ev disindakilere bohca istemedi ama annem halalara ve teyzeye yapmak istedi. 4 aile ici 4 de akraba bohcasi yapicaz. Allah kolaylık versin 30 bayağı cokmus![]()
canım ismini bilmyrm ya youtube den grdmHangisi hangisiii![]()
ben geldim iş başı yaptım fıstığımm sen nerelerdesin anlat bakımmm?Kızlar günaydın pazar günü "çalışan gelinler" nerede???
Kızlarrrr ben de Mayıs da evleniyorum :) Detayları blogumda paylaştım çeyizlerimi filan bakmak isterseniz beklerim :) Blogumun ismi Pembe Kreasyon :)