- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.761
Valla benimki de 77 gösteriyor :) Gerçi ben 23 mayıs saat 00.00'a ayarladım ondan olabilir :)hadi yaa :) telefondakı program yanlıs hesap yapmıs o zaman78 gosterıyo :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla benimki de 77 gösteriyor :) Gerçi ben 23 mayıs saat 00.00'a ayarladım ondan olabilir :)hadi yaa :) telefondakı program yanlıs hesap yapmıs o zaman78 gosterıyo :)
hahahaha :) valla ben saat kaca ayarladım bılmıyım :) ama 78 dıyo sımdı 77 mı 78 mı :) 77 olsun o zamanValla benimki de 77 gösteriyor :) Gerçi ben 23 mayıs saat 00.00'a ayarladım ondan olabilir :)
77 canım :)))hahahaha :) valla ben saat kaca ayarladım bılmıyım :) ama 78 dıyo sımdı 77 mı 78 mı :) 77 olsun o zaman![]()
Hehee ben de 00:00 a ayarladım kına bitince canlar çalacak artık :))) 77Valla benimki de 77 gösteriyor :) Gerçi ben 23 mayıs saat 00.00'a ayarladım ondan olabilir :)
Benim beyaz esyalar ve coğu büyük esyam gitti. Cünkü sehir dısına gelin gidicem.ama ceyiz alma yine olucak onlarda cok kücük esyalar örtüler vs. Gibiler . 2 bucuk ay falan var düğüne bu arada canım.bir soru daha çeyiz ne zaman gider? sizinkiler gitti mi, veya ne zaman gitçek?
Evett :) Elmosum sende de var mı bilmiyorum ama 80'den indiğinden beri ben de bir heyecan bir heyecan sabırsızlanıyorum ya :)))Hehee ben de 00:00 a ayarladım kına bitince canlar çalacak artık :))) 77
pooooffff sıkıldıııımmm77 canım :)))
aynen ya benımde bı heyecanım var ama hala dugunun kendımın ooldugunu anlamadım :)Evett :) Elmosum sende de var mı bilmiyorum ama 80'den indiğinden beri ben de bir heyecan bir heyecan sabırsızlanıyorum ya :)))
Ben 270 küsürlerden indim bugüne çok şükür :)pooooffff sıkıldıııımmm
hııı ben kac gunden ındım bılmıyorum bızım bı anda ooldu sende bılıyosun ya :) 1ocak bbamla tanıstı 13 ocak evlenme 13-14 şubat nişan e sımdıde 23 mayıs gercı sırası bozlmasın 15 ı olsun demıstık ama tutmadı :) hıcbııs bellı degıldı hatta once kvdem hazıran dedı sonra oy varmıs ondan oncekı hafta gorumcemın sınavları bı haftada benım ıcın cektık 23 u oldu :) cok uzun oldu demı tkerar tekrar anlatıyom :)Ben 270 küsürlerden indim bugüne çok şükür :)
Benim beyaz esyalar ve coğu büyük esyam gitti. Cünkü sehir dısına gelin gidicem.ama ceyiz alma yine olucak onlarda cok kücük esyalar örtüler vs. Gibiler . 2 bucuk ay falan var düğüne bu arada canım.
Benim mobilyalarım geldi, beyaz eşyaları da 14'ünden sonra alacağız. Perdelerim yapılıyor 15'ine kadar gelecek. Ben çeyiz çıkarma istemediğim için eşim izne geldiğinde benim çeyizleri götüreceğiz orada yıkayıp yerleştireceğiz annemle. Mart sonu yerleşmiş olur yani benimkiler.hayırlı olsun canım, ben evi daha yeni tuttum, biraz rahatım :) mobilya ve beyaz eşyalar mart sonu ve nisan başı gelecek inşallah. mutfak eşyaları ve tekstil ıvır zıvırları ne zaman gider, mobilya vs geldikten sonra mı yoksa önce de olur mu? benim de 71 gün var![]()
hayırlı olsun canım, ben evi daha yeni tuttum, biraz rahatım :) mobilya ve beyaz eşyalar mart sonu ve nisan başı gelecek inşallah. mutfak eşyaları ve tekstil ıvır zıvırları ne zaman gider, mobilya vs geldikten sonra mı yoksa önce de olur mu? benim de 71 gün var![]()
Benim mobilyalarım geldi, beyaz eşyaları da 14'ünden sonra alacağız. Perdelerim yapılıyor 15'ine kadar gelecek. Ben çeyiz çıkarma istemediğim için eşim izne geldiğinde benim çeyizleri götüreceğiz orada yıkayıp yerleştireceğiz annemle. Mart sonu yerleşmiş olur yani benimkiler.
Aynen canım benimde mobilyalar , beyaz esyalar misafirlik mutfak takımlarım hepsi gitti. Günlük kullanıcaklarım ıvır zıvır havlu patik vs. Ceyizler en son ceyiz alma olayında gidicek. Adet yerini bulsunmıs işte![]()
çeyiz sermeye yakın gönderirsin sende genelde öyle olur canım. Benimde 86
![]()
Mobilyaların tamamının gelmesi şubat ortasını buldu. Öyle anlaşmıştık zaten alırken. Çeyiz çıkarma ben de yapmıyorum hele o çeyiz serme olayı bana çok çirkin geliyor. Evde yaşanacak şekilde yerleştireceğim sadece. Öyle yatakların üzerine bütün eşylarımı millet görsün diye koymayacağım.mobilyaların ne zaman gelmişti senin? ben her şeyi aldım da eve gelmesi kaldı bir tek. mart sonu iyiymiş benim nisanın ortasını bulacak :/
ben çeyiz serme falan yapmicam hiiiç hoşlanmıyorum millet her şeyi karıştırcak falan, o çeyiz alma denen olay nasıl oluyor ondan da haberim yok :) annemle kolilicez sonra beraber götürcez bu çeyiz alma mı oluyor :)
Mobilyaların tamamının gelmesi şubat ortasını buldu. Öyle anlaşmıştık zaten alırken. Çeyiz çıkarma ben de yapmıyorum hele o çeyiz serme olayı bana çok çirkin geliyor. Evde yaşanacak şekilde yerleştireceğim sadece. Öyle yatakların üzerine bütün eşylarımı millet görsün diye koymayacağım.
Bende ceyiz serme yapmicam kullanıcak sekilde yerlestiricem ama illa cok yakınlar gelip görmek isticeklerdir teyze hala gibi sadce onlar gelip yerlesmis halini görücel. Bu ceyiz alma olayı da carsıda alına camasırlar senin kendi ceyizlerin falan damat tarafı gelio alıyo. O oluyo işte büyüklerin hevesleri. Sandık cıkarma da deniyo tabi bu zamanda sandık kaldıysamobilyaların ne zaman gelmişti senin? ben her şeyi aldım da eve gelmesi kaldı bir tek. mart sonu iyiymiş benim nisanın ortasını bulacak :/
ben çeyiz serme falan yapmicam hiiiç hoşlanmıyorum millet her şeyi karıştırcak falan, o çeyiz alma denen olay nasıl oluyor ondan da haberim yok :) annemle kolilicez sonra beraber götürcez bu çeyiz alma mı oluyor :)
ya kuzum mıllet evını yerlestırmıs sende dahıl ben cok gec kaldım sanırım yaaMobilyaların tamamının gelmesi şubat ortasını buldu. Öyle anlaşmıştık zaten alırken. Çeyiz çıkarma ben de yapmıyorum hele o çeyiz serme olayı bana çok çirkin geliyor. Evde yaşanacak şekilde yerleştireceğim sadece. Öyle yatakların üzerine bütün eşylarımı millet görsün diye koymayacağım.
Çeyizlerimi henüz yerleştirmedim. Mobilyalarım geldi. Halıların bir kısmını aldım. Perdeler yapılıyor. Daha bir sürü şey eksik canım tamamlamadım yani. Sen de bundan sonra başlarsan yetiştirirsin. Telaş etme ama artık başlaman lazım.ya kuzum mıllet evını yerlestırmıs sende dahıl ben cok gec kaldım sanırım yaa![]()
izin verseler ah bi izin verseeler neler yapıcam da ıste vermıyolar bu ay sonunda beyaz esyalarımızı alıcaz bız bıde evın kırası ve depozıtosunu ayırdık bankada duruyo onun dısında annemle kvdemı beklıyoruz ısteÇeyizlerimi henüz yerleştirmedim. Mobilyalarım geldi. Halıların bir kısmını aldım. Perdeler yapılıyor. Daha bir sürü şey eksik canım tamamlamadım yani. Sen de bundan sonra başlarsan yetiştirirsin. Telaş etme ama artık başlaman lazım.