- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.641
eveeettttt:))) bende öyle düşünüyorummm:)) 2. modell tarzunda özellikle:)))çook hoşş sadece çok ensede birazcık daha yukardan olsa sanki duvakla beraber daha hoş durur gibime geldi :)
kesinlikle çok yukarda olanlar hosuma gitmiyo çok çok enseye yapısıkda olmiycak hafif bi yukarda olcak 10 numaraeveeettttt:))) bende öyle düşünüyorummm:)) 2. modell tarzunda özellikle:)))
evet canım bide benin duvağımdaki dantel biraz daha ince daha düz bi saçla yaptırırsam topuzu duvağın dantel kısmını taç şeklinde kullanıcam:)) nasıl anlatılır bilemdedim ama foto olsaydı yollardım:)))hatta bu saçllarla bile duvağın dantel kısmını hafif kaldırıpta kullanıcam ayyy anlatamıyorum:)))))tac kullanmıycam için:))bende öyle istediğim için gözümün önüne direk o model geliyo merak etme :)
canım modeller güzel de bunları kına için düşünebilirim :)) kınada saçım açık olack:))
aynen öyle canım aynıyız yaaaa:))) süperr düğünden sonra fotoları atarız artıkk:))kesinlikle çok yukarda olanlar hosuma gitmiyo çok çok enseye yapısıkda olmiycak hafif bi yukarda olcak 10 numara
Ben de yana atılmış dalgaliyi nikahta düşünüyorum fotoğraf çekimi de kına gününe aldım zaten kinada gelinligimle olucam gündüz çekimi halledicez inşallah onda da salık saç kullanicam gerçi düğünde de öyle topuz istemiyorum senin modellerinden de var beğendiklerim henüz karar vermedim ben decanım modeller güzel de bunları kına için düşünebilirim :)) kınada saçım açık olack:))
evet canım çok güzel bi model:)))eğer duvak düşünmeseydim saçımı açık bırakabilirdim yada enseye çok yakın bi model topuz olarak:)))ama duvak takacağım için hafif yukarıdan bi topuz düşünüyorum bende canım:))) öyle çokta dağınık dğl ama :))Ben de yana atılmış dalgaliyi nikahta düşünüyorum fotoğraf çekimi de kına gününe aldım zaten kinada gelinligimle olucam gündüz çekimi halledicez inşallah onda da salık saç kullanicam gerçi düğünde de öyle topuz istemiyorum senin modellerinden de var beğendiklerim henüz karar vermedim ben de
kesinlikle canım bende açık bırakcak olsam yandan olan modeli yapardımmmBen de yana atılmış dalgaliyi nikahta düşünüyorum fotoğraf çekimi de kına gününe aldım zaten kinada gelinligimle olucam gündüz çekimi halledicez inşallah onda da salık saç kullanicam gerçi düğünde de öyle topuz istemiyorum senin modellerinden de var beğendiklerim henüz karar vermedim ben de
kınamda yandan açık bi model yaptırcam bu arada:)) senin modele yakın bişeyler olsun istiyorum:))Ben de yana atılmış dalgaliyi nikahta düşünüyorum fotoğraf çekimi de kına gününe aldım zaten kinada gelinligimle olucam gündüz çekimi halledicez inşallah onda da salık saç kullanicam gerçi düğünde de öyle topuz istemiyorum senin modellerinden de var beğendiklerim henüz karar vermedim ben de
benimde duvağımın kenarlaarı ince dantel çok detaylı dantelli duvak istemedim abartı olmasın die.. aklındaki modeli bulursan mutlakaa bekliyorum hayatımm :)evet canım bide benin duvağımdaki dantel biraz daha ince daha düz bi saçla yaptırırsam topuzu duvağın dantel kısmını taç şeklinde kullanıcam:)) nasıl anlatılır bilemdedim ama foto olsaydı yollardım:)))hatta bu saçllarla bile duvağın dantel kısmını hafif kaldırıpta kullanıcam ayyy anlatamıyorum:)))))tac kullanmıycam için:))
aynen yaa zevklerımız benzeyınce bazı seylerde fikir almak daha kolay oluyor.evet düğünden sonra mutlaka paylaşalım fotoları.hatta instagram varsa takipleşelim bile :))aynen öyle canım aynıyız yaaaa:))) süperr düğünden sonra fotoları atarız artıkk:))
benim yok instagram canım faceden olabilir sadecebenimde duvağımın kenarlaarı ince dantel çok detaylı dantelli duvak istemedim abartı olmasın die.. aklındaki modeli bulursan mutlakaa bekliyorum hayatımm :)
aynen yaa zevklerımız benzeyınce bazı seylerde fikir almak daha kolay oluyor.evet düğünden sonra mutlaka paylaşalım fotoları.hatta instagram varsa takipleşelim bile :))
canım aslında kuaförüm bna denemesi için üç tane model getr dedi düğün günü netleşir büyük ihtimalle :)) saolsun nazımı çekyr üç model hakkım var düğün saatine kadar ogün denemesi için bakalım onunla birlikte bi karar vericez artık:)))benimde duvağımın kenarlaarı ince dantel çok detaylı dantelli duvak istemedim abartı olmasın die.. aklındaki modeli bulursan mutlakaa bekliyorum hayatımm :)
aynen yaa zevklerımız benzeyınce bazı seylerde fikir almak daha kolay oluyor.evet düğünden sonra mutlaka paylaşalım fotoları.hatta instagram varsa takipleşelim bile :))
canım provada anlatmak istediğimin fotosunu çekerim daha iyi anlarsın belki seninde hoşuna gider:)))benimde duvağımın kenarlaarı ince dantel çok detaylı dantelli duvak istemedim abartı olmasın die.. aklındaki modeli bulursan mutlakaa bekliyorum hayatımm :)
anlaştık kuzumm fikir olur benim için de :)canım provada anlatmak istediğimin fotosunu çekerim daha iyi anlarsın belki seninde hoşuna gider:)))
evet canım ya aslında şuan nedesm boş herşey son an belli olur sac için provaya ble gtmycem :)) kafam daha çok karışmasın dye:))anlaştık kuzumm fikir olur benim için de :)
benimde kına için gelin başı hediyee :)) gözün aydın canım çok iyi:))Bu arada ben de kuaforumu ayarladım gibi nikah saçı kına düğün bide öncesinde tüm ağda hediyem oldu hehe :) zaten hep gittiğim yer
seninki baya karlı olmuş canım gelin başı için kına hediye olsaymıs baribenimde kına için gelin başı hediyee :)) gözün aydın canım çok iyi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?