Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bende öyle istediğim için gözümün önüne direk o model geliyo merak etme :)
evet canım bide benin duvağımdaki dantel biraz daha ince daha düz bi saçla yaptırırsam topuzu duvağın dantel kısmını taç şeklinde kullanıcam:)) nasıl anlatılır bilemdedim ama foto olsaydı yollardım:)))hatta bu saçllarla bile duvağın dantel kısmını hafif kaldırıpta kullanıcam ayyy anlatamıyorum:)))))tac kullanmıycam için:))

canım modeller güzel de bunları kına için düşünebilirim :)) kınada saçım açık olack:))
Ben de yana atılmış dalgaliyi nikahta düşünüyorum fotoğraf çekimi de kına gününe aldım zaten kinada gelinligimle olucam gündüz çekimi halledicez inşallah onda da salık saç kullanicam gerçi düğünde de öyle topuz istemiyorum senin modellerinden de var beğendiklerim henüz karar vermedim ben de

evet canım çok güzel bi model:)))eğer duvak düşünmeseydim saçımı açık bırakabilirdim yada enseye çok yakın bi model topuz olarak:)))ama duvak takacağım için hafif yukarıdan bi topuz düşünüyorum bende canım:))) öyle çokta dağınık dğl ama :))

kesinlikle canım bende açık bırakcak olsam yandan olan modeli yapardımmm

kınamda yandan açık bi model yaptırcam bu arada:)) senin modele yakın bişeyler olsun istiyorum:))

benimde duvağımın kenarlaarı ince dantel çok detaylı dantelli duvak istemedim abartı olmasın die.. aklındaki modeli bulursan mutlakaa bekliyorum hayatımm :)

aynen öyle canım aynıyız yaaaa:))) süperr düğünden sonra fotoları atarız artıkk:))
aynen yaa zevklerımız benzeyınce bazı seylerde fikir almak daha kolay oluyor.evet düğünden sonra mutlaka paylaşalım fotoları.hatta instagram varsa takipleşelim bile :))

benim yok instagram canım faceden olabilir sadece ((((

canım aslında kuaförüm bna denemesi için üç tane model getr dedi düğün günü netleşir büyük ihtimalle :)) saolsun nazımı çekyr üç model hakkım var düğün saatine kadar ogün denemesi için bakalım onunla birlikte bi karar vericez artık:)))

canım provada anlatmak istediğimin fotosunu çekerim daha iyi anlarsın belki seninde hoşuna gider:)))

Bu arada ben de kuaforumu ayarladım gibi nikah saçı kına düğün bide öncesinde tüm ağda hediyem oldu hehe :) zaten hep gittiğim yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…