• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

duvağı tatlım ensede sade bi topuzla istiyodum ama duvağım çok güzel ve bu modelle çok daha asil durucak ama aklımdaki en büyük soru kapanıp kapanmadığıydı :KK43:
kapanıyor canım rahatlayabilirsin :))) hemde çok basit bi şekilde kapanıyor aslında gelinliğinide aldığın yerin söylemesi gerekirdi:)) neyse ben sana iletirim canım sorun etme artık:)))

kızlar benim şarkıma kimse yorum yapmamış kimse dinlemedimi yaa:((((beğenmediniz mi yoksa :(((

kapanıyor canım rahatlayabilirsin :))) hemde çok basit bi şekilde kapanıyor aslında gelinliğinide aldığın yerin söylemesi gerekirdi:)) neyse ben sana iletirim canım sorun etme artık:)))
:KK15: tesekkür ederimmm nasıl rahatladımm :)

Canim mobilyalarin fotosunu gosteriyodum sana kayboldun birden :)
canım yaa evet kusura bakma :(( bu aralar acayip unutkanım unutmuşum burdaki kızlarla da yazışıyodum şimdi görebilirmiyim :)) bugünde günboyunca misafr vardı şimdi oturabildim:)))

canım yaa evet kusura bakma :KK43:( bu aralar acayip unutkanım unutmuşum burdaki kızlarla da yazışıyodum şimdi görebilirmiyim :)) bugünde günboyunca misafr vardı şimdi oturabildim:)))

Olsun canim ne kusuru:)
Bakarsin simdi diger topikteydi:)
Daha salonun oturma grubunu gostermedim seni bekledim:)

:KK15: tesekkür ederimmm nasıl rahatladımm :)
canım varmı beğendiğin saç modelleri:)) tarzımız aynı fikirlerimizi paylaşalım bari:)) ben resim olarak tam bulamadım ama aklımda bi kaç model var ama hoş olurmu nasıl durur bende bilememdim:))

canım varmı beğendiğin saç modelleri:)) tarzımız aynı fikirlerimizi paylaşalım bari:)) ben resim olarak tam bulamadım ama aklımda bi kaç model var ama hoş olurmu nasıl durur bende bilememdim:))
tabii canım yaaa paylaşalım fikirlerimizi çook iyi olur ben çok kararsızım herkonuda.bak böyle bişeyler olsun istiyorum sade olsun ama dalgalı birazda dağınık :)

Eklentiler

• wedding-updo-bridal-hairstyle79.webp
    wedding-updo-bridal-hairstyle79.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 101
tabii canım yaaa paylaşalım fikirlerimizi çook iyi olur ben çok kararsızım herkonuda.bak böyle bişeyler olsun istiyorum sade olsun ama dalgalı birazda dağınık :)
aa bende böyl mi olsun yoksa topuzumu kaptimmi karar veremedim:)) yolliyim bende:))
1b698e437d599cc5316362a6857dd41a.webp
tumblr_n6vfd7L20r1rvqm6lo1_1280.webp
wedding-hairstyle-7-10032014nzy.webp

imagesITHYP63H.webp
canım bu modeli çokkkkk beğeniiyorum bide bunu
imagesUFKCM8GH.webp
bunda topuzu kapattıracacak buna yakın bi modellde tercih edebilirim sence nasıllar:))))

Back
X