- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.621
burcu güneşin bütün şarkılarını biliyorum canım:))) çok severek dinlediğim bişarkı:)))Selami Şahin Burcu Güneş - Burcu Güneş - Ben Bir Tek Kadın Sevdim
bu şarkıyı mutlaka dinleyin
kapanıyor canım rahatlayabilirsin :))) hemde çok basit bi şekilde kapanıyor aslında gelinliğinide aldığın yerin söylemesi gerekirdi:)) neyse ben sana iletirim canım sorun etme artık:)))duvağı tatlım ensede sade bi topuzla istiyodum ama duvağım çok güzel ve bu modelle çok daha asil durucak ama aklımdaki en büyük soru kapanıp kapanmadığıydı
kapanıyor canım rahatlayabilirsin :))) hemde çok basit bi şekilde kapanıyor aslında gelinliğinide aldığın yerin söylemesi gerekirdi:)) neyse ben sana iletirim canım sorun etme artık:)))
burcu güneşin bütün şarkılarını biliyorum canım:))) çok severek dinlediğim bişarkı:)))
canım yaa evet kusura bakmaCanim mobilyalarin fotosunu gosteriyodum sana kayboldun birden :)
canım yaa evet kusura bakma( bu aralar acayip unutkanım unutmuşum burdaki kızlarla da yazışıyodum şimdi görebilirmiyim :)) bugünde günboyunca misafr vardı şimdi oturabildim:)))
canım varmı beğendiğin saç modelleri:)) tarzımız aynı fikirlerimizi paylaşalım bari:)) ben resim olarak tam bulamadım ama aklımda bi kaç model var ama hoş olurmu nasıl durur bende bilememdim:))tesekkür ederimmm nasıl rahatladımm :)
canım benimm:))) hemen bakıyorummm:))Olsun canim ne kusuru:)
Bakarsin simdi diger topikteydi:)
Daha salonun oturma grubunu gostermedim seni bekledim:)
kızlar benim şarkıma kimse yorum yapmamış kimse dinlemedimi yaa(((beğenmediniz mi yoksa ((
Jean froncoıs mchael si lamour (ama yavaş versiyonu böyle başta dalga sesi falan var dinliyceksen:))Senin sarkin neydi canim
tabii canım yaaa paylaşalım fikirlerimizi çook iyi olur ben çok kararsızım herkonuda.bak böyle bişeyler olsun istiyorum sade olsun ama dalgalı birazda dağınık :)canım varmı beğendiğin saç modelleri:)) tarzımız aynı fikirlerimizi paylaşalım bari:)) ben resim olarak tam bulamadım ama aklımda bi kaç model var ama hoş olurmu nasıl durur bende bilememdim:))
aa bende böyl mi olsun yoksa topuzumu kaptimmi karar veremedim:)) yolliyim bende:))tabii canım yaaa paylaşalım fikirlerimizi çook iyi olur ben çok kararsızım herkonuda.bak böyle bişeyler olsun istiyorum sade olsun ama dalgalı birazda dağınık :)
tabii canım yaaa paylaşalım fikirlerimizi çook iyi olur ben çok kararsızım herkonuda.bak böyle bişeyler olsun istiyorum sade olsun ama dalgalı birazda dağınık :)
ağırlık 2. model canım nasıl olur topuzumu kapttrıp dantelleri yüzüme doğru oldun istiyorum :)) ama topuz biraz daha yukarıdan olcak:))Eki Görüntüle 1442482 canım bu modeli çokkkkk beğeniiyorum bide bunuEki Görüntüle 1442483 bunda topuzu kapattıracacak buna yakın bi modellde tercih edebilirim sence nasıllar:))))
çook hoşş sadece çok ensede birazcık daha yukardan olsa sanki duvakla beraber daha hoş durur gibime geldi :)Eki Görüntüle 1442482 canım bu modeli çokkkkk beğeniiyorum bide bunuEki Görüntüle 1442483 bunda topuzu kapattıracacak buna yakın bi modellde tercih edebilirim sence nasıllar:))))
saçlarım sarı olduğu için hep sarışın gelinbaşı modelleri var bende canım:))))en bastan 2.ve en sondaki ay nasıl hoşuma gittilerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?