Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

duvağı tatlım ensede sade bi topuzla istiyodum ama duvağım çok güzel ve bu modelle çok daha asil durucak ama aklımdaki en büyük soru kapanıp kapanmadığıydı
kapanıyor canım rahatlayabilirsin :))) hemde çok basit bi şekilde kapanıyor aslında gelinliğinide aldığın yerin söylemesi gerekirdi:)) neyse ben sana iletirim canım sorun etme artık:)))

kızlar benim şarkıma kimse yorum yapmamış kimse dinlemedimi yaa(((beğenmediniz mi yoksa ((

kapanıyor canım rahatlayabilirsin :))) hemde çok basit bi şekilde kapanıyor aslında gelinliğinide aldığın yerin söylemesi gerekirdi:)) neyse ben sana iletirim canım sorun etme artık:)))
tesekkür ederimmm nasıl rahatladımm :)

Canim mobilyalarin fotosunu gosteriyodum sana kayboldun birden :)
canım yaa evet kusura bakma ( bu aralar acayip unutkanım unutmuşum burdaki kızlarla da yazışıyodum şimdi görebilirmiyim :)) bugünde günboyunca misafr vardı şimdi oturabildim:)))

canım yaa evet kusura bakma ( bu aralar acayip unutkanım unutmuşum burdaki kızlarla da yazışıyodum şimdi görebilirmiyim :)) bugünde günboyunca misafr vardı şimdi oturabildim:)))

Olsun canim ne kusuru:)
Bakarsin simdi diger topikteydi:)
Daha salonun oturma grubunu gostermedim seni bekledim:)

tesekkür ederimmm nasıl rahatladımm :)
canım varmı beğendiğin saç modelleri:)) tarzımız aynı fikirlerimizi paylaşalım bari:)) ben resim olarak tam bulamadım ama aklımda bi kaç model var ama hoş olurmu nasıl durur bende bilememdim:))

canım varmı beğendiğin saç modelleri:)) tarzımız aynı fikirlerimizi paylaşalım bari:)) ben resim olarak tam bulamadım ama aklımda bi kaç model var ama hoş olurmu nasıl durur bende bilememdim:))
tabii canım yaaa paylaşalım fikirlerimizi çook iyi olur ben çok kararsızım herkonuda.bak böyle bişeyler olsun istiyorum sade olsun ama dalgalı birazda dağınık :)

Eklentiler

• wedding-updo-bridal-hairstyle79.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 104
tabii canım yaaa paylaşalım fikirlerimizi çook iyi olur ben çok kararsızım herkonuda.bak böyle bişeyler olsun istiyorum sade olsun ama dalgalı birazda dağınık :)
aa bende böyl mi olsun yoksa topuzumu kaptimmi karar veremedim:)) yolliyim bende:))

canım bu modeli çokkkkk beğeniiyorum bide bunu bunda topuzu kapattıracacak buna yakın bi modellde tercih edebilirim sence nasıllar:))))

bende öyle istediğim için gözümün önüne direk o model geliyo merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…