- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.661
canım yazdığım da anlam karışıklığı olmuş sanırım kına başı hediyee:))))seninki baya karlı olmuş canım gelin başı için kına hediye olsaymıs bari![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yazdığım da anlam karışıklığı olmuş sanırım kına başı hediyee:))))seninki baya karlı olmuş canım gelin başı için kına hediye olsaymıs bari![]()
heh tamam ozman olurcanım yazdığım da anlam karışıklığı olmuş sanırım kına başı hediyee:))))
video linki paylaşmamda sıkıntı oluyor mu acabaa bilemedim izlemeni istedimvals mi yapacaksınız ? :) dansın ritmine uygun gelmedi bana bu şarkı![]()
aramıza hoş geldin canımmm :))))Merhabaa benimde 31 mayısta düğünüm beni de eklerseniz cok memnun olurum. İstanbuldan bursaya gelin gidiyorumm .
Hoşbulduk canımm (aramıza hoş geldin canımmm :))))
tarih yeni mi belli oldu :))Hoşbulduk canımm-)
Yani yeni sayılır. 6 senedir birlikteyiz ama 1 ay önce nişan yaptık o gün tarih belli oldu (tarih yeni mi belli oldu :))
oo hemen düğün desene :)) eşyalar gelinlik fln hazırlıklar ne aşamada:)))Yani yeni sayılır. 6 senedir birlikteyiz ama 1 ay önce nişan yaptık o gün tarih belli oldu-)
Hoşgeldin şeker :) oh ne güzel olmuş senin herşey heyecaninda olacak biz bi seneden fazladır hazırlanıp çıkamadık ortayaHersey tamam şükür. Esyaların hepsi alındı eve yerlestirildi. Bi tek düğün alışverisi kaldı çamasır vs.![]()
yaa maşallah ne kadar hızlısınız:))) evede yerleştirilmişşşHersey tamam şükür. Esyaların hepsi alındı eve yerlestirildi. Bi tek düğün alışverisi kaldı çamasır vs.![]()
ya öyleee öyleeeeHoşgeldin şeker :) oh ne güzel olmuş senin herşey heyecaninda olacak biz bi seneden fazladır hazırlanıp çıkamadık ortaya
Hoşbuldum canımmHoşgeldin şeker :) oh ne güzel olmuş senin herşey heyecaninda olacak biz bi seneden fazladır hazırlanıp çıkamadık ortaya
Yatak odam ve salonum takım avangard günlük olarak kullanıcam odamda daha modern tarzda köse takımı kitaplık falan var hatta ünite yerine duvarlara raf aldık zevkimize göre ünite yaptıkyaa maşallah ne kadar hızlısınız:))) evede yerleştirilmişşşvala benim eşyalar daha gelmedi :)) martın sonunda gelecek hangi tarzda baktın mobilyalara nasıl:)))ayy çok mu meraklıyım ne
![]()
Beklemek ve ben arkadaşız 8 sene sonra nisanladim kısmet işi yaa gününden önce olmuyor hicbisey alıştım buna ne güzel sonuca varıyoruz nihayet canım :)Hoşbuldum canımmbende az beklemedim bu zamana gelmek icin ahh ahh
Alnımıza yazılan oluyor canım iste umarım beklediğimize değerBeklemek ve ben arkadaşız 8 sene sonra nisanladim kısmet işi yaa gününden önce olmuyor hicbisey alıştım buna ne güzel sonuca varıyoruz nihayet canım :)
Jean froncoıs mchael si lamour (ama yavaş versiyonu böyle başta dalga sesi falan var dinliyceksen:))
Merhabaa benimde 31 mayısta düğünüm beni de eklerseniz cok memnun olurum. İstanbuldan bursaya gelin gidiyorumm .