- 9 Ocak 2015
- 346
- 266
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.601
canım bilmiyorum inşallah başarabilirim onları ailem gibi görmeyi :) evet çevrede önemli gerçekten kaynana hep kötü gösterildi yıllarca belkide annemle babaannem arasındaki çekişmeler beni kaynanadan korkmaya itiyordur ://Canım bunlar hep çevreden duyduklarımız ve gördüklerimiz yüzünden. Önyargıyla yaklaşıyoruz. Çünkü çevredeki eş aileleri hep tü kakaİster istemez öyle düşünülüyor. Sana çok büyük bir hataları olmadığı sürece onları da kendi ailen gibi görmeye çalış o zaman söyledikleri ve yaptıkları batmaz sana. İnan ben kötü bir niyet göremedim anlattıklarında.
Benim annemle babaannem hiç geçinemezler, kaç kez babamla annem bu yüzden ayrılık noktasına geldiler. Ben yine de iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum. Öyle de hissediyorum. Bana bir kötülük yaparlarsa o zaman ne yapacağımı düşünüp gardımı alırım. Ama şuan insanlar bana iyi davranırken kötülük yapmazken neden onlara önyargıyla yaklaşayım ki... İyi düşünmeye çalış sen de ortada kötü bir şey şuanlık çünkü.canım bilmiyorum inşallah başarabilirim onları ailem gibi görmeyi :) evet çevrede önemli gerçekten kaynana hep kötü gösterildi yıllarca belkide annemle babaannem arasındaki çekişmeler beni kaynanadan korkmaya itiyordur ://
evet canım bende bu sebepten bişey olmasını beklemeden önyargılı yaklaşıyorum yanlış olduğunu biliyorum esasen ama dediğim gibi engel olmaya çalışacağım kendime.. yoksa byle üzgün suratBenim annemle babaannem hiç geçinemezler, kaç kez babamla annem bu yüzden ayrılık noktasına geldiler. Ben yine de iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum. Öyle de hissediyorum. Bana bir kötülük yaparlarsa o zaman ne yapacağımı düşünüp gardımı alırım. Ama şuan insanlar bana iyi davranırken kötülük yapmazken neden onlara önyargıyla yaklaşayım ki... İyi düşünmeye çalış sen de ortada kötü bir şey şuanlık çünkü.
Bunu farketmen bile güzel. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Böyle şeyleri kafaya takarsak çabuk yaşlanırız :)evet canım bende bu sebepten bişey olmasını beklemeden önyargılı yaklaşıyorum yanlış olduğunu biliyorum esasen ama dediğim gibi engel olmaya çalışacağım kendime.. yoksa byle üzgün suratolurum kendi açımdan kötü olur biliyorum :)
doğru sylüosun canımBunu farketmen bile güzel. İyi düşünelim iyi olsun tatlım. Böyle şeyleri kafaya takarsak çabuk yaşlanırız :)
olsun canım sen konuşunca ben pozitife bağlıyorum konuşş :) dediklerinde çok haklısın canım benim eksikliklerim var illaki hatalarımı kabul ediyorum sadece zamana ihtiyacım var hemen herşeyi kabul edemiyorum yadırgıyorum ama anlayışlı olan tarafında her zaman ben ben ben olmasını istemiyorum bunu başaramıyorum .. ama inanıyorumki bu günlerde geçecek bu korkularda bitecek.. dilerim rabbimden "keşke" dedirtmesin "keşke evlenmeseydim" dedirtmesin o günleri göstermesin beni okuduğunuz için yorumlarda bulunduğunuz için teşekkür ederimKızlar aslında olay şundan kaynaklanıyor mesela annemiz kardeşimiz söylediğinde tuhaf gelmeyen birşey eşimizin nişanlımızın ailesi söylediğinde tuhaf geliyor çünkü el adı üstünde nişanlımızın annesi kardeşi babası veya ama diğerleri bizim ailemiz birşey ispat etmeye gerek yok beğenmeyebilirler söyleyebilirler falan biraz kızarız sinirleniriz ama can cana kıyamaz barışırız ama diğer taraf öylemi mükemmel görünmek istiyoruz ve nişanlının tarafı etrafta da hep görmüşüz ön yargılıyız bir kayınvalide görümce elti tehlikeli bir bomba gibi olabilir kıskacına alabilir kıskanabilir karışabilir kaynanalık yapabilir falangörmeden yaklaşınca öyle olabilir aslında zamana bıraksak yaa ne var benim annemde söylüyor desek biraz daha rahat atlatabiliriz bu süreçleri bizde mesela kimse bulunmadı bulunmuyor nişanlımla ben eşyaları baktık aldık gezdik dolaştık evi bile en son begeneceğiz onay almaya götüreceğiz sadece biz aldığımızdan da kaynaklanıyor olabilir kimse de ses etmiyor az mızıldanıyorlar ama böylesi daha iyi çünkü muhakkak fikirler farklı oluyor ve bu zaman diliminde aileler birbirini naza çekip yanlış anlıyor
Ailelerden hiçbir söz laf taşımıyoruz söylemiyoruz yani bana söylenen birşey olmadı benden de ona belki bize söyleniyordur ama yansıtmadık en güzeli böyle tabi ki kültür aile kavramlarının da birbirine yakın olmasından kaynaklanıyor olabilirbiz beklentiyi az tuttuk herkesten gördük kavgalar dövüşler korktuk düğüne 2-3 ay kalamı nişanlansak ya bizi ayırırlarsa diye ama bir nişanlandık aa hiç öyle tüü kaka değilmiş bu işler Biraz fedakarlık anlayış saygı bu işlerin geri kalanı tuzu biberi
Yine yine çenem düşmüş
olsun canım sen konuşunca ben pozitife bağlıyorum konuşş :) dediklerinde çok haklısın canım benim eksikliklerim var illaki hatalarımı kabul ediyorum sadece zamana ihtiyacım var hemen herşeyi kabul edemiyorum yadırgıyorum ama anlayışlı olan tarafında her zaman ben ben ben olmasını istemiyorum bunu başaramıyorum .. ama inanıyorumki bu günlerde geçecek bu korkularda bitecek.. dilerim rabbimden "keşke" dedirtmesin "keşke evlenmeseydim" dedirtmesin o günleri göstermesin beni okuduğunuz için yorumlarda bulunduğunuz için teşekkür ederimokeanoss00 nehirnil111 @lostbuthopeful
Bence bu şekilde kapatılmaz canım ama yine böyle takılıp iki katlı olursa kapatılır yine uçlarında dantel olacak şekilde ama bu sefer üst kısmına dantel gelmezkızzzlarrr ben geldiiimm
yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize katılıyorum beklentiyi az tutarsak hayal kırıklıklarımız da en az olucaktır hep buna inandım bende
şimddiiii size bişey sormak istiyorumm ben gelin başı duvak konusunda işin içinden bi türlü çıkamyorum aşağıdaki gibi yaptırmak istiyorum aslında ama kararsızımböyle yapıldıgı zaman duvağı kapatabiliyomuyuz bi bilgisi olan var mı??
canım fazla geç kalmadan bak istersen sonra aceleye getirmeinşallah bende bulabilirim istediğim gibikorkuyorum daha hiç bakmadım
evet canım benimde duvağım böyle olacak bende saç modelini bu tarz düşünüyorum :)) merak etme bende senini gbi nasıl olcak diye düşünüyordum bunu canım arkadan çarpaz yapıp duvağı yüzünü kapatıyorlar adını unuttum bişe diyorlardı ama şuan aklıma gelmiyor provaya gdince kapatılma modelinin adını alır sanada yazarım:)))kızzzlarrr ben geldiiimm
yazdıklarınızı tek tek okudum ve hepinize katılıyorum beklentiyi az tutarsak hayal kırıklıklarımız da en az olucaktır hep buna inandım bende
şimddiiii size bişey sormak istiyorumm ben gelin başı duvak konusunda işin içinden bi türlü çıkamyorum aşağıdaki gibi yaptırmak istiyorum aslında ama kararsızımböyle yapıldıgı zaman duvağı kapatabiliyomuyuz bi bilgisi olan var mı??
çünkü bende saç modelini böyle bişe yaptırcam çok güzel ama dimi ya:))) kafanı karıştırma kapatmasıda çok basit oluyor:))kızzzlarrr ben geldiiimm
yaaaa nasıl iyi olur anlatamamm..içinden çıkamıyorum.aslında ensede istiyodum ama o zamanda sırtımı kapatıcak en güzeli bu ama kapanıyosa nasıl güzel oluurrrrevet canım benimde duvağım böyle olacak bende saç modelini bu tarz düşünüyorum :)) merak etme bende senini gbi nasıl olcak diye düşünüyordum bunu canım arkadan çarpaz yapıp duvağı yüzünü kapatıyorlar adını unuttum bişe diyorlardı ama şuan aklıma gelmiyor provaya gdince kapatılma modelinin adını alır sanada yazarım:)))
canım neyi ensede iistiyorsun :))yaaaa nasıl iyi olur anlatamamm..içinden çıkamıyorum.aslında ensede istiyodum ama o zamanda sırtımı kapatıcak en güzeli bu ama kapanıyosa nasıl güzel oluurrrr
canım arkadan çapraz yapıp kapattılar sanki gelinlik almaya gttiğimde :)) düğüne daha var dye pek dikkat etmemiştim bu gittiğimde iyice öğrenr söylerim sana sen saç modelini falan belirle yani bu şekildeyse bi hafta on güne kadar sana sylerim:)))yaaaa nasıl iyi olur anlatamamm..içinden çıkamıyorum.aslında ensede istiyodum ama o zamanda sırtımı kapatıcak en güzeli bu ama kapanıyosa nasıl güzel oluurrrr
ayyy çok hoş ve çok zarif duruyorr yaa:)))kızzzlarrr ben geldiiimm
evet canım benimde nişanlım biçok şeyi hallettği için hiçkimseyi karıştırmadı:)) para yı kendisi ödeyince şu fazla bu fazla olayı olamdı hiç:)))aileler maalesef parayı ödedikleri zaman çok müdahale ediyorlar olaylaraBen nazara çok inanırım aman bana nazar değmesinBiz nişanlımla annen bunu dedi yok baban şunu dedi diye hiç tartışmadık. Para onlardan çıkmayınca karışmıyorlar galiba Bir tek oturacağımız eve karışmaya kalktılar onu da nişanlım söyledikleriyle halletti bize kavga edecek durum kalmadı zaten benim karışacağım raddeye gelmedi olay
canım böyl edüşünme yaa:)) ne krosuYerim ben seniÇevremi düşünüyorum ben aval aval bakacaklar ne yapıyor bunlar diye :) Hem kendi sevdiğim hem onlar eğlenebileceği bir şey olsun dedim iyi de oldu di mi :))))
duvağı tatlım ensede sade bi topuzla istiyodum ama duvağım çok güzel ve bu modelle çok daha asil durucak ama aklımdaki en büyük soru kapanıp kapanmadığıydıcanım neyi ensede iistiyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?