Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Sagolun kizlar kafam iyice karisti Ya ahsap temizleyici ya da camsilli su kullanacagim :)
son yorumu ben yapayım ozaman iyice karıştırayım ahşap temizleyici dolaplarda pek bi dezanfekte etkisi yapmaz ama parlatır. bence ölsün mikroplar

Canim.uzulme.bende bi ay kala yerlesecegim eve hic takmiorum insanlar ozellikle ailemdekiler nasil.yetisicek die benim sabrimi tasirmaya calissalarda amann oldugu kadar diyorum cunku eldeN gelen bisey yok hayirlisini iste canim uzme kendini..

arkadslar bişe sorcam nikahı düğünde kıyılcak varmı aranızda memura bahşiş ne kadar vermelıyiz?

Günaydın gelinlerim :)
günaydııın

arkadslar bişe sorcam nikahı düğünde kıyılcak varmı aranızda memura bahşiş ne kadar vermelıyiz?
Biz memura bahşiş vermeyeceğiz evlendirme şefi öyle söyledi canım sadece 380 TL aldılar herşey içinde kendi araçlarıyla gelecekler ekstradan bahşiş yol ücreti ödemeyeceksiniz dedi vermeyin dedi

kızlae 2 mayısa nikah gnü alabildk sonunda :)) ama nikah memuru dokuz dokuz buçuk gbi gelebilecek sizce nasıl olsun giriştemi duvağımı kapatim nikah kıyılınca tekrardan kapatmak saçma olur ne yapmam gerekiyor fikri olanlar lütfen yardım etsin ya:))

Sevindim canım gözün aydın bak kalbini ferahtut herşey olacaksa oluyo :)
Nikah salonda mi kiyilacak canım eğer öyleysemasaya oturduğunda kapa genelde öyle gördüm ben

Sevindim canım gözün aydın bak kalbini ferahtut herşey olacaksa oluyo :)
Nikah salonda mi kiyilacak canım eğer öyleysemasaya oturduğunda kapa genelde öyle gördüm ben
evet canım öyle olacak zaten salona grdiğimde kapalı olacak eşim açacak öpecek ve dans edilecek böyle düşünüyorum nikahatada olsa saçma olmaz mı nasıl olur ne yapmam gerekyr bilemiyorum( çok tesekkr ederim canım benim salonda olcak evet:)))

kızlar yorumlarınızı bekliyorummm lütfen aydınlatın beni bu konuda((

nikahın olma saati biraz ortalara gelecek o yüzden :))

Salona girerken kapalı olmasın canım sooooyle herkes görsün yüzündeki mutluluğu zaten artk çok fazla yok sanırım kapatıp çıkan

biz 200 tl ödedik canım:))

Hayırlı olsun canım istediğin tarihe bulmanıza çok sevindim ohh rahatladın İlla kapalı çıkmak istiyorsan çık danstan sonra açarsın nikahtada kapatabilirsin ne olacak çok takılmaz kimse böyle şeylere rahatla

nikahın olma saati biraz ortalara gelecek o yüzden :))
canım nikahın düğünün ortasında olcaksa ilk girdiğinde yüzün açık olsun nikaha oturdugunda kapat bence ilk çıktıgında gülücükler saç etrafa

öyle mi diyosun canım ya komik olmaz mı ya ( ayyyyy ben çok takıntılıyımmm canımm(( teşekkür ederim canım evet istediğimiz tarihe neyseki bulabildik diğer belediyelerde hiç yer yoktu((

evet canım tarihi aldık ya baya rahatladım :)) canım ya ben bişde düğüne kadar takarım ya nasıl olacak dye çok beterim çokkkk(

canım nikahın düğünün ortasında olcaksa ilk girdiğinde yüzün açık olsun nikaha oturdugunda kapat bence ilk çıktıgında gülücükler saç etrafa
ayyy canım bilmiyorum bu konuda çok kararsızım ( işte böyle belirsizliklerde beni buluyor( bunada şükür yinede bulduk ya:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…