Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aa niye canım zarar verir mi bak ben öyle yaparım heralde bide mobilyam beyazz arada ciflerim bile yaa:)))

Çizik va olunca güzel çıkarıyor cif haklısın :) Ama rutin temizlik için deterjanı ben pek kullanma taraftarı değilim o sonuçta bulaşık deterjanı. Yağ çözmeye programlı ve durulanmadığı için kalıntı olur diye düşünüyorum. Bi de durulamaya girersen iş uzar gider :) Hijyen açısından rahat edeyim diyorsan bir damla domestos

tabi canım domestos olmazsa olmazım zaten dediğin gbi de olabilir ama şimdi ilkd efa yapacaksa domestos ciff miss miss:))))

Çok saçmaymış gerçekten; birşey yapmayacak ki sana kağıt verip bu testleri yaptır gel diyecek. Ne uzatırlar ki anlamıyorum....
evet ya işimiz daha çok zora sokuyorlar zaten gün mün kalmadı nikahta :)) işimizz zorr artıkk çok zorr((

İyiyim tatlimm sizleri sormali? Bi kosusturmadir gidiyo
Bende iyiyim canım çok şükür

Canım vardır her işte bir hayır stres olma lütfen yarın alırsınız inşallah sonuçlar hemen çıkarsa

merhaba arkadslar yatak odam ve mutfak masamı siiznle paylaşmak istedm yorumlarınızı beklıyrm
yatak 10 cm daha aşagıda olcak
sandalyede düz beyaz olucak

Eklentiler

• 20150228_172634.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 79
  • 20150303_110500.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 80
  • 20150303_110509.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 97
  • 2015-03-03 15.45.35.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 72
Bende iyiyim canım çok şükür

Canım vardır her işte bir hayır stres olma lütfen yarın alırsınız inşallah sonuçlar hemen çıkarsa
inş. canım ya :)) artık stres olmuyorum vala :)) herşeyde bi hayır vardır :)) bundada vardr bi hayır elbet canım:)))

merhaba arkadslar yatak odam ve mutfak masamı siiznle paylaşmak istedm yorumlarınızı beklıyrm
yatak 10 cm daha aşagıda olcak
sandalyede düz beyaz olucak
hayırlı olsun canım byulmuşsun sonunda istediğin gbi yatak modelini çok güzel hayırlı olsun :)))))

hayırlı olsun canım byulmuşsun sonunda istediğin gbi yatak modelini çok güzel hayırlı olsun :)))))
çok tesekkur ederm canm aslında beyaz yatak odası istıyodm ama bunu görunce vazgectım bişeyde tutturmamayı öğrendim artık

Canım iyi değilim moralim bozuk sen nasılsın canım
canım ne oldu
çok tesekkur ederm canm aslında beyaz yatak odası istıyodm ama bunu görunce vazgectım bişeyde tutturmamayı öğrendim artık
zaten canım görünce fikirler inanılmaz değişiyor herşeyde böyle zaten:)) rengide çok hoş çok beğendim model zaten süperr:))) iyi günlerde kullan tatlım :)))

canım mobilyanı deterjanlı suyla yapya tertemiz olsun misss gbiii:)))

Hayırlı olsun canım :) Pril gibi deterjanlar değdirme. Toz alma suyu gibi az camsilli suyla olabilir.
Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?

Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?
canımcamsilli suda olur :)) hani biraz cif biraz domestoss karışık olunca azda dökünce çizermiki bilemedim :)) sen için rahat etsin canım camsiili suyla yap:)))

bide canım cifin domestosla karışık olanı var onlar çizmez aklımdayken yazim dedim:)))

canımcamsilli suda olur :)) hani biraz cif biraz domestoss karışık olunca azda dökünce çizermiki bilemedim :)) sen için rahat etsin canım camsiili suyla yap:)))
bende merak ettim şimdi bembeyaz benm dolaplarım onu çamaşır suyuyla silersem sararır mı merak ediyorum bilgisizliğime verin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…