- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.401
aa niye canım zarar verir mi bak ben öyle yaparım heralde bide mobilyam beyazz arada ciflerim bile yaa:)))
canım öylede nişanlımın vakti yokki doktor iki gün sonraya attı ya şaka gbii( dalgamı geçiyor ne anlamdım ((
tabi canım domestos olmazsa olmazım zaten dediğin gbi de olabilir ama şimdi ilkd efa yapacaksa domestos ciff miss miss:))))Çizik va olunca güzel çıkarıyor cif haklısın :) Ama rutin temizlik için deterjanı ben pek kullanma taraftarı değilim o sonuçta bulaşık deterjanı. Yağ çözmeye programlı ve durulanmadığı için kalıntı olur diye düşünüyorum. Bi de durulamaya girersen iş uzar gider :) Hijyen açısından rahat edeyim diyorsan bir damla domestos
evet ya işimiz daha çok zora sokuyorlar zaten gün mün kalmadı nikahta :)) işimizz zorr artıkk çok zorrÇok saçmaymış gerçekten; birşey yapmayacak ki sana kağıt verip bu testleri yaptır gel diyecek. Ne uzatırlar ki anlamıyorum....
Bende iyiyim canım çok şükürİyiyim tatlimm sizleri sormali? Bi kosusturmadir gidiyo
kızlarrrrr bugünde almadık nikah gününü(((( ayyy sinirimden artık gülüyotummm:))))))aile hekimi nişanlıma vermedi rapotu bikaç tahlil daha istedi nbide iki gün sonrasına attı tahlili şaka gbi yaaa ((nişanlımda özel bi hastaneye ggtti ordayaptırcak sağlık ocağı yaptırabilirsin dedii (((
inş. canım ya :)) artık stres olmuyorum vala :)) herşeyde bi hayır vardır :)) bundada vardr bi hayır elbet canım:)))Bende iyiyim canım çok şükür
Canım vardır her işte bir hayır stres olma lütfen yarın alırsınız inşallah sonuçlar hemen çıkarsa
hayırlı olsun canım byulmuşsun sonunda istediğin gbi yatak modelini çok güzel hayırlı olsun :)))))merhaba arkadslar yatak odam ve mutfak masamı siiznle paylaşmak istedm yorumlarınızı beklıyrm
yatak 10 cm daha aşagıda olcak
sandalyede düz beyaz olucak
çok tesekkur ederm canmhayırlı olsun canım byulmuşsun sonunda istediğin gbi yatak modelini çok güzel hayırlı olsun :)))))
canım ne olduCanım iyi değilim moralim bozuksen nasılsın canım
zaten canım görünce fikirler inanılmaz değişiyor herşeyde böyle zaten:)) rengide çok hoş çok beğendim model zaten süperr:))) iyi günlerde kullan tatlım :)))çok tesekkur ederm canmaslında beyaz yatak odası istıyodm ama bunu görunce vazgectım bişeyde tutturmamayı öğrendim artık
canım ne oldu:))) anlatmak istermisin:))Canım iyi değilim moralim bozuksen nasılsın canım
slmm canımmm nasılsınnnn:))Selamm canlarr
canım mobilyanı deterjanlı suyla yapya tertemiz olsun misss gbiii:)))
Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?Hayırlı olsun canım :) Pril gibi deterjanlar değdirme. Toz alma suyu gibi az camsilli suyla olabilir.
canımcamsilli suda olur :)) hani biraz cif biraz domestoss karışık olunca azda dökünce çizermiki bilemedim :)) sen için rahat etsin canım camsiili suyla yap:)))Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?
bide canım cifin domestosla karışık olanı var onlar çizmez aklımdayken yazim dedim:)))Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?
canım havadan sanırım byle bi mutsuz hissediyorummcanım ne oldu:))) anlatmak istermisin:))
Aynen öyle canım bende istediğin tarih olacak güzel düşün bakalıminş. canım ya :)) artık stres olmuyorum vala :)) herşeyde bi hayır vardır :)) bundada vardr bi hayır elbet canım:)))
benim durum malum canım :))) sen neler yapıyosun hazırlıklar ne aşamada:))İyiyim tatlimm sizleri sormali? Bi kosusturmadir gidiyo
bende merak ettim şimdi bembeyaz benm dolaplarım onu çamaşır suyuyla silersem sararır mı merak ediyorum bilgisizliğime verincanımcamsilli suda olur :)) hani biraz cif biraz domestoss karışık olunca azda dökünce çizermiki bilemedim :)) sen için rahat etsin canım camsiili suyla yap:)))
aman canım önemli bişe olmasındaa :))canım havadan sanırım byle bi mutsuz hissediyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?