• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bende merak ettim şimdi bembeyaz benm dolaplarım onu çamaşır suyuyla silersem sararır mı merak ediyorum bilgisizliğime verin :KK70:
canım benim odamda şuan dolaplarım fln beyaz ben arada cifle domestosla siliyorum silmeyede devm edrim sanırım :)) cifin bide yeni çıkanları var eğer çizer dye düşünüyorsan domestosla karışık olanından al pırıl pırıl olur benim mobilyalarda şimdilik bi sararma yok:)))

canım benim odamda şuan dolaplarım fln beyaz ben arada cifle domestosla siliyorum silmeyede devm edrim sanırım :)) cifin bide yeni çıkanları var eğer çizer dye düşünüyorsan domestosla karışık olanından al pırıl pırıl olur benim mobilyalarda şimdilik bi sararma yok:)))
tamam canım çok sağol aklımda bulunsun :)

Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?
canım mutfak dolapları için az bı mıktar domestos kullan bence klorak girmeyen dolap temiz gelmıyo bana :KK53:sonra temız suyla bol bol sil mis gibi olur..suan benım evımde temızlenıyo bende üstünden gecıcem mutlaka domestosla:KK53: bu arada 541. sayfaya mobilyalarımı yükledim yorumlarını beklıyorum:KK76:

merhaba arkadslar yatak odam ve mutfak masamı siiznle paylaşmak istedm yorumlarınızı beklıyrm:KK22:
yatak 10 cm daha aşagıda olcak
sandalyede düz beyaz olucak
Yatakodana bayıldım canım nerden kaça aldın diye sorsam o_O

Sağolun kızlar. Cif gerektirecek bir kiri olduğunu sanmıyorum bence cif çizer ya. Camsilli su mantıklı onunla yapayım :) Mutfak dolapları için de aynı şeyi mi yapayım?
Canım camsilli su yap bir iki damla çamaşır suyu kat tamamdir oldu bitti :21:

Kızlar beyaz mobilyaya çok fazla çamaşır suyukullanmamaya bakın sarartabilir diye düşünüyorum ;)

Yatakodana bayıldım canım nerden kaça aldın diye sorsam o_O
çok tesekkur ederm izmirden bi mobilyacıdan aldm imalatı inegölde yapılıyomus..mutfak masasıyla yatak odasını 4bine aldık.masaya 600 desek yatak odası 3.4e geldı anlıcagın

çok tesekkur ederm izmirden bi mobilyacıdan aldm imalatı inegölde yapılıyomus..mutfak masasıyla yatak odasını 4bine aldık.masaya 600 desek yatak odası 3.4e geldı anlıcagın
Güle güle kullan canım gerçekten benim baktığım modeller bu tarz ve fiyatı da çok iyiymiş

benim durum malum canım :))) sen neler yapıyosun hazırlıklar ne aşamada:))
davetiyeler hazır bu hafta.nikah şekerlerim bitmiş durumda.eşyalar sipariş edildi.bugun de bi güzellik salonuyla anlaştım.epilasyona başlıyorum bu hafta :eek:

davetiyeler hazır bu hafta.nikah şekerlerim bitmiş durumda.eşyalar sipariş edildi.bugun de bi güzellik salonuyla anlaştım.epilasyona başlıyorum bu hafta :eek:
ay canım çok iyi ya:)) çok sevindim hemen hemen herşeyiniz hazır maşşallah:))

Güle güle kullan canım gerçekten benim baktığım modeller bu tarz ve fiyatı da çok iyiymiş
bencede canm dolabıda cok kullanıslı içi çok büyük sen hangi şehirdesin çok begendıysn firma adını öğreneym

Kizlar iyi geceler bugun gelinligi diktirmeye karar verdim daha once ayni moda evine diktiren Tanidigim kisiler oldugu icin gonlum rahat cikardiklari isler basariliydi.. insallah magdur olmam .. sunu soylemeliyimki uzerimdeki enkaz kalkti cok buyuk bi rahatlikmis bu gelinlik olayini halletmek (en azindan anlasmayi saglamak :)))) )bu gece rahat bi uyku beni bekler sevincimi.paylasayim dedim :KK36:

Hayırlı olsun canım bi ohhh diyorsun gelinlik işi hallolunca

Kızlar bir şey soracağım size. Şimdi mobilyalarım geldi biliyorsunuz. Gardroptur, şifonyerdir komidinler filan daha bunları temizlemedim. Neyle silmek lazım bunları? Prilli su? Ahşap temizleyici? Temizlik malzemelerinden pek anlamıyorum :oops: Bir de mutfak dolaplarını sileceğim onları neyle silmek gerek? Mutfak dolaplarını temizlikçi silmişti ama diğerlerini yapmışken bir kez daha üzerinden geçeyim diyorum.

Canım bence domestos ve cif kullanma çok kimyasal kullanma derim. bazı mobilyalar (örneğin: PVC) yapıştırma olduğu için kuru silinmeli. Amway' ve ahşağ temizleyici kullanıyoruz biz evde. bence bunlar daha sağlıklı.

Canim cok tesekkur ederim dinleyecegim :)
Bayadir yoktun tatlim ozledik valla :) Ceyiz isleri bitmiyor son ana kadar eksik bitmez hatta evlendikten sonraya bile kalacak dert etme :) Benim de daha alinacak seylerim var utu masasi elektrik supurgesi falan ivir zivirlari saymiyorum bile :)

Girip hiçbişi yazamadan geri çıkıyorum canım valla kafam allak bullak. bazen "evlenmeecem vazgeçtim" diyorum.

bugün çok kötü geçiyo bu zamana kadar 10 tane ev baktık, güngören taraflarında (tranvay geçen yerlere) bi ev bulduk tam istediğimiz gibi yeni sayılır ama mutfakta bulaşık makinası koyacak yer yok. mutfak tezgahı desen yok gibi. ama diğer tüm odalarını çok sevdim tam benlik.

Ya kusura bakmayın kızlar ama İstanbulun evleri gerçekten çok kötü. o evlerde nasıl öyle, ev sahipleri de giden kiracının ardından evin içini hiç mi yaptırmaz. wcler desen alafranga. Belki küçük şeylere takılıyorsun diyeceksiniz ama Ankara'da böyle evler görmedim hiç. Ankara'da dolmuş-otobus-metro güzergahına yakın yerde yakın yerlerde 1100 lira kiraya fıstık gibi evde oturursun ama İstanbul'da güngören gibi bir yerde bulamıyorum. Aranızda Güngörende oturan var mı bilmiyorum ama muhit olarakta çok güzel bir yerde değil hani.
3 aydan az kalmış sıfır veya sıfıra yakın temiz kullanılmış ev bulamıyoruz kafayı yiyecem yeminle. sinirden ağlıyorum artık. Dualarınızı bekliyorum

Canım bence domestos ve cif kullanma çok kimyasal kullanma derim. bazı mobilyalar (örneğin: PVC) yapıştırma olduğu için kuru silinmeli. Amway' ve ahşağ temizleyici kullanıyoruz biz evde. bence bunlar daha sağlıklı.

Girip hiçbişi yazamadan geri çıkıyorum canım valla kafam allak bullak. bazen "evlenmeecem vazgeçtim" diyorum.

bugün çok kötü geçiyo bu zamana kadar 10 tane ev baktık, güngören taraflarında (tranvay geçen yerlere) bi ev bulduk tam istediğimiz gibi yeni sayılır ama mutfakta bulaşık makinası koyacak yer yok. mutfak tezgahı desen yok gibi. ama diğer tüm odalarını çok sevdim tam benlik.

Ya kusura bakmayın kızlar ama İstanbulun evleri gerçekten çok kötü. o evlerde nasıl öyle, ev sahipleri de giden kiracının ardından evin içini hiç mi yaptırmaz. wcler desen alafranga. Belki küçük şeylere takılıyorsun diyeceksiniz ama Ankara'da böyle evler görmedim hiç. Ankara'da dolmuş-otobus-metro güzergahına yakın yerde yakın yerlerde 1100 lira kiraya fıstık gibi evde oturursun ama İstanbul'da güngören gibi bir yerde bulamıyorum. Aranızda Güngörende oturan var mı bilmiyorum ama muhit olarakta çok güzel bir yerde değil hani.
3 aydan az kalmış sıfır veya sıfıra yakın temiz kullanılmış ev bulamıyoruz kafayı yiyecem yeminle. sinirden ağlıyorum artık. Dualarınızı bekliyorum
canım ya zor ev aramak allah yardımcın olsun :((İstanbul gbi bi yerde ev aramak hiçte kolay olmasa gerek ki kaldi ki buralarda bile evler çok pahalıu:(( umarım gönlüne göre ev bulursun bian önce:))

kuzuumm nolur dert etme kendinee ev bulmak zor gerçekten.ama sıkma canını.herşeyin hayırlıısı olsun elbet içine sinen temiz ufakda olsa bi ev buluucaksınız.o taraflar biraz uzak cok fazla bilmiorum ama anadolu yakası olsa yer olarak belki bikac tavsıyem olabilir ama o tarafı hıc bilmiyorum:( üzülme nollur

bencede canm dolabıda cok kullanıslı içi çok büyük sen hangi şehirdesin çok begendıysn firma adını öğreneym
Sakarya canım varsa firma bakarım tabi begendim tam istediğim tarz

Ev derdi bizde de başladı canım malesef istediğimiz gibi bulamadık yeni bulsak da çok pahalı :(

Ev derdi bizde de başladı canım malesef istediğimiz gibi bulamadık yeni bulsak da çok pahalı :KK43:
üzmeyin kendinizi kızlar umarım halledersiniz ya:(( ev aramak biraz sabır istiyor ama inanıyorum ki bulacaksınız gönlünüze ve bütçenize göre:((

canım mutfak dolapları için az bı mıktar domestos kullan bence klorak girmeyen dolap temiz gelmıyo bana :KK53:sonra temız suyla bol bol sil mis gibi olur..suan benım evımde temızlenıyo bende üstünden gecıcem mutlaka domestosla:KK53: bu arada 541. sayfaya mobilyalarımı yükledim yorumlarını beklıyorum:KK76:
Canim mobilyalarini cok begendim tarzi cok hos gule gule kullanin insallah. Fiyati da cok uygunmus en pahali benimki oldu galiba...

Back
X