- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.481
Çok sevindim canım hadi gözün aydın :)kızlae 2 mayısa nikah gnü alabildk sonunda :)) ama nikah memuru dokuz dokuz buçuk gbi gelebilecek sizce nasıl olsun giriştemi duvağımı kapatim nikah kıyılınca tekrardan kapatmak saçma olur ne yapmam gerekiyor fikri olanlar lütfen yardım etsin ya:))
Tatlım İstanbul maalesef ki böyle. Benim evim 65 m2 sıfır daire 700 tl veriyorum :) Güngören de semt olarak hiç iyi bir yer değil oldukça karışık bir yer. Tercüman Sitesi var Cevizli'de ya da Cevizli'ye yakın olması lazım, oraya bakmanı öneririm. İş yerinde orada oturan arkadaşlarım var memnunlar.Aminn canım gerçekten İstanbul dünya parası şehir. bu kadar pahalı olmasına karşın bari evleri güzel olsa, bölye ferah bir şehir olsa ama hiçbiri yok. soyguncu şehir nolcak. Keşke Ankara'da yaşabilsek belki ilerdeİnşallah gönlüme göre bulurum canım. sen ne yaptın senin evin vardı dimi nerede yaşıyordun?
Büyük evin temizliği zor, küçük eve sığmak zor. Nişanlımda 120-130 metre kare arasında evler bakıyo 2 kişilik bir aile olacağız ama kendi küçük evde kalabalık bi ortamda yaşamış içinde büyük eve karşı bi özlem var. gücümüz yettiği sürece bende bişey demiyorum. İsyerim Avrupa yakası cevizlibağ'da olacağı için trambay hattı üzerinden bakıyoruz canım hep Anadolu yakasında yaşasam işe gidip gelemem herhalde
Sen doğduğun evde kalacaktın dimi, bu arada o yaptığın şeyi gördüm başharflerinizi işlemişsiniz, takı kuşağımı demi çok cici olmuş eline sağlık çiçi olmuş bide şampanya bardağına süslü iğnelik yap bi damat olsun bide gelin deseni yapıştır :))
Yeni binalar, siteler İstanbulda ateş pahası 4000 liraya kiralık ev bile gördüm valla Siz nerede oturacaksınız canım??
İnsanlara bakacak olursak hiçbişi yapamayız valla ama nedense hiiççte yardım etmezler.
Bak annemde bu zamana kadar çeyizime bir çöp bile koymadı. son 3 haftasonu az kaldı az kaldı koşturuyo. sanki ben deil o çalışıyo da haftasonları aklı başına geliyo. bi kaç günede ablam doğum yapacak onun yanına şehirdışına gidecek 1 ayda gelmez. yani anlayacağın herşeyde tek başımayım. Dün anneme evin videosunu gösterdim, Allahım neler sayıştırdı moralman çöktüm tükendim. tabi bu nişanlıma da yansıyo. En sonunda karar aldım birçok şeyimi anneme sormayacağım en son görsün sesi çıkmasın.
O yüzden kimseyi karıştırmamak lazım. Akıl danışacağın insanları seni motivasyonunu artıracak insanlardan seç onlarla konuş.
Ben sakaryada olucam 4 bin gerçekten çok istanbuldakikeri düşünemiyorum ateş pahası oralar Allah yardımcınız olsun biz 850 ye çok derken
canım öyle doğru diosun anneler kötülük istemez ama nedendir bilinmez benimkinin üzerindede bi rehavet var ://
Tatlım İstanbul maalesef ki böyle. Benim evim 65 m2 sıfır daire 700 tl veriyorum :) Güngören de semt olarak hiç iyi bir yer değil oldukça karışık bir yer. Tercüman Sitesi var Cevizli'de ya da Cevizli'ye yakın olması lazım, oraya bakmanı öneririm. İş yerinde orada oturan arkadaşlarım var memnunlar.
benım sadece nikah olucak ondan öncesinde de kına olucak ama kınada gelinlik giyicem içeri girerkenn kapatmam gerekir mi bilmiyorumsaol canım benimm:))) senin neden karışıkkk :))
Canim ben kitalar arasi yolculuk yapiyorum ise gidebilmek icin :) Fatih'te calisiyorum. Anadolu yakasinda Cekmekoy'de oturuyor ailem. Esim yok 1 yil daha olmayacak diye annemlere yakin ev tuttum. Tramvay yok buralarda. Senin dedigin yerlere de cok uzak olur zaten.850 bencede çok bunu her ay verdiğini düşün işte dğün 1000liraya ev bulursak sevineceğim ama yok en düşük 1200'e bulduk bugün yine güngörendeokeanoss00 un dediği gibi karışık karmakarışık bi yer ama nişanlımda sürekli oralardan bakıyo ins sizde gönlünüze göre bulursunuz canım
kötülük değil belki yaptıklarıda önemsemiyolar ama çok konuşuyolar yaa :)
İstanbulu kötüledim biraz ama öyle yaa başka şehirden bakınca çok yorucu, orda iki kat hızlı yaşlanacakmışım gibi geliyoooo senin evin fiyatıda m2sine göre yüksekmiş canım.
Güngören semt olarak dedğin gibi kalabalık curcuna gibi ama cevizli bağ taraflarındaki evlerin fiyatları çok yüksek canım, 110-120 m2lik evlerin kiraları 1700'den başlıyo 3000bine kadar var onlara gücümüz yetmez canım. Sen ne tarafta oturuyorsun, sizin o taraflarda tramvay hattı varmı??
Aminn canım gerçekten İstanbul dünya parası şehir. bu kadar pahalı olmasına karşın bari evleri güzel olsa, bölye ferah bir şehir olsa ama hiçbiri yok. soyguncu şehir nolcak. Keşke Ankara'da yaşabilsek belki ilerdeİnşallah gönlüme göre bulurum canım. sen ne yaptın senin evin vardı dimi nerede yaşıyordun?
Büyük evin temizliği zor, küçük eve sığmak zor. Nişanlımda 120-130 metre kare arasında evler bakıyo 2 kişilik bir aile olacağız ama kendi küçük evde kalabalık bi ortamda yaşamış içinde büyük eve karşı bi özlem var. gücümüz yettiği sürece bende bişey demiyorum. İsyerim Avrupa yakası cevizlibağ'da olacağı için trambay hattı üzerinden bakıyoruz canım hep Anadolu yakasında yaşasam işe gidip gelemem herhalde
Sen doğduğun evde kalacaktın dimi, bu arada o yaptığın şeyi gördüm başharflerinizi işlemişsiniz, takı kuşağımı demi çok cici olmuş eline sağlık çiçi olmuş bide şampanya bardağına süslü iğnelik yap bi damat olsun bide gelin deseni yapıştır :))
Yeni binalar, siteler İstanbulda ateş pahası 4000 liraya kiralık ev bile gördüm valla Siz nerede oturacaksınız canım??
İnsanlara bakacak olursak hiçbişi yapamayız valla ama nedense hiiççte yardım etmezler.
Bak annemde bu zamana kadar çeyizime bir çöp bile koymadı. son 3 haftasonu az kaldı az kaldı koşturuyo. sanki ben deil o çalışıyo da haftasonları aklı başına geliyo. bi kaç günede ablam doğum yapacak onun yanına şehirdışına gidecek 1 ayda gelmez. yani anlayacağın herşeyde tek başımayım. Dün anneme evin videosunu gösterdim, Allahım neler sayıştırdı moralman çöktüm tükendim. tabi bu nişanlıma da yansıyo. En sonunda karar aldım birçok şeyimi anneme sormayacağım en son görsün sesi çıkmasın.
O yüzden kimseyi karıştırmamak lazım. Akıl danışacağın insanları seni motivasyonunu artıracak insanlardan seç onlarla konuş.
saol canım bişe yokm stres tenmiş zaten :))Hangisi içine siniyorsa canım
İnşallah bir sorun çıkmaz strestendir canım
aynen öyle canım:))bence bulaşık deterjanı bile dolaplar için ahşap temizleyiciden çooook daha iyi
canım beğendiğin bi model fln yokmu duvakta:)))benım sadece nikah olucak ondan öncesinde de kına olucak ama kınada gelinlik giyicem içeri girerkenn kapatmam gerekir mi bilmiyorumbide ben duvağımı nasıl yaptırıcam hiiiiç bi fikrim yokkk
benimki sanırım evlenmemi istemio ondan yapıo canım850 bencede çok bunu her ay verdiğini düşün oooovvv işte dğün 1000liraya ev bulursak sevineceğim ama yok en düşük 1200'e bulduk bugün yine güngörendeokeanoss00 un dediği gibi karışık karmakarışık bi yer ama nişanlımda sürekli oralardan bakıyo ins sizde gönlünüze göre bulursunuz canım
kötülük değil belki yaptıklarıda önemsemiyolar ama çok konuşuyolar yaa :)
İstanbulu kötüledim biraz ama öyle yaa başka şehirden bakınca çok yorucu, orda iki kat hızlı yaşlanacakmışım gibi geliyoooo senin evin fiyatıda m2sine göre yüksekmiş canım.
Güngören semt olarak dedğin gibi kalabalık curcuna gibi ama cevizli bağ taraflarındaki evlerin fiyatları çok yüksek canım, 110-120 m2lik evlerin kiraları 1700'den başlıyo 3000bine kadar var onlara gücümüz yetmez canım. Sen ne tarafta oturuyorsun, sizin o taraflarda tramvay hattı varmı??
Ben sana söylemiştim hadi geçmiş olsun canımsaol canım bişe yokm stres tenmiş zaten :))
Canim ben kitalar arasi yolculuk yapiyorum ise gidebilmek icin :) Fatih'te calisiyorum. Anadolu yakasinda Cekmekoy'de oturuyor ailem. Esim yok 1 yil daha olmayacak diye annemlere yakin ev tuttum. Tramvay yok buralarda. Senin dedigin yerlere de cok uzak olur zaten.
zor işte bir an önce beğendiğin tarzı netleştrmeye bak :)))hayııııırrr
aa canım abimin tayinide istanbula çktı :)) çekmeköydee:))))Canim ben kitalar arasi yolculuk yapiyorum ise gidebilmek icin :) Fatih'te calisiyorum. Anadolu yakasinda Cekmekoy'de oturuyor ailem. Esim yok 1 yil daha olmayacak diye annemlere yakin ev tuttum. Tramvay yok buralarda. Senin dedigin yerlere de cok uzak olur zaten.
tesekkr edrim canım bende fikirsizimcanım şanslısın gerçekten bulabilmenize çok sevindimm :) diğer konudA fikirsizim :)
Yok guzelim neden kizayim. Hayir sonradan belli olmadi 7 sene bitecek daha fazla beklemek istemedik. Normalde ben gidecektim gidebilecegim kurumu arastirinca ve kotu oldugunu ogrenince onun bir sonraki sene benim yanima gelmesinin daha mantikli olduguna karar verdik. Daha once de bdv de konu acmistim iste gitmek mi mantikli kalmak mi diye herkes kalmam yönünde gorus bildirdi benimle ayni fikirdelerdi yani :) Gidip gelecegiz bir sene idare edecegiz napalim :)oo çok uzakmış canım valla ama eşin olmayacaksa ailenin yakınında olması en mantıklı, peki kızmazsan bişi diyecem, sanırım eşinin tayini sonradan belli oldu, keşke tayini belli olduktan sonra düğün tarihini belirleseydiniz, sen yalnız kalmazdın :)
tesekkr ederim canım:))Çok sevindim canım hadi gözün aydın :)
Canim sorun cikmamasina sevindim :) Abinle komsuyuz desene :)aa canım abimin tayinide istanbula çktı :)) çekmeköydee:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?