Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok sevindim canım hadi gözün aydın :)

Tatlım İstanbul maalesef ki böyle. Benim evim 65 m2 sıfır daire 700 tl veriyorum :) Güngören de semt olarak hiç iyi bir yer değil oldukça karışık bir yer. Tercüman Sitesi var Cevizli'de ya da Cevizli'ye yakın olması lazım, oraya bakmanı öneririm. İş yerinde orada oturan arkadaşlarım var memnunlar.

Ben sakaryada olucam 4 bin gerçekten çok istanbuldakikeri düşünemiyorum ateş pahası oralar Allah yardımcınız olsun biz 850 ye çok derken

850 bencede çok bunu her ay verdiğini düşün oooovvv işte dğün 1000liraya ev bulursak sevineceğim ama yok en düşük 1200'e bulduk bugün yine güngörende okeanoss00 un dediği gibi karışık karmakarışık bi yer ama nişanlımda sürekli oralardan bakıyo ins sizde gönlünüze göre bulursunuz canım

canım öyle doğru diosun anneler kötülük istemez ama nedendir bilinmez benimkinin üzerindede bi rehavet var ://

kötülük değil belki yaptıklarıda önemsemiyolar ama çok konuşuyolar yaa :)

İstanbulu kötüledim biraz ama öyle yaa başka şehirden bakınca çok yorucu, orda iki kat hızlı yaşlanacakmışım gibi geliyo ooo senin evin fiyatıda m2sine göre yüksekmiş canım.
Güngören semt olarak dedğin gibi kalabalık curcuna gibi ama cevizli bağ taraflarındaki evlerin fiyatları çok yüksek canım, 110-120 m2lik evlerin kiraları 1700'den başlıyo 3000bine kadar var onlara gücümüz yetmez canım. Sen ne tarafta oturuyorsun, sizin o taraflarda tramvay hattı varmı??

saol canım benimm:))) senin neden karışıkkk :))
benım sadece nikah olucak ondan öncesinde de kına olucak ama kınada gelinlik giyicem içeri girerkenn kapatmam gerekir mi bilmiyorum bide ben duvağımı nasıl yaptırıcam hiiiiç bi fikrim yokkk

Canim ben kitalar arasi yolculuk yapiyorum ise gidebilmek icin :) Fatih'te calisiyorum. Anadolu yakasinda Cekmekoy'de oturuyor ailem. Esim yok 1 yil daha olmayacak diye annemlere yakin ev tuttum. Tramvay yok buralarda. Senin dedigin yerlere de cok uzak olur zaten.

evet kuzum su an için kendi evimizde kalıcaz ev alana kadar doğduğum evdeyiz..o yüzden çok bi tadilat yapmıyoruz badana boya ufak eksiklikler..benimde işim avrupa yakasında olucak büyük ihtimalle bakalım harap olcam yollarda ama iş olsunda katlanırım en buyuk korkum iş bulamamak.şu an çalıştıgım acentanın istanbul ayagıda nişantasında olursa orası olcak ama uzak evime
saol tatlım hep görüuyodum nette böyle süslü seyler aşırıya kacmamk sartıylada cok hosuma gidiyodu.bende kendim yapmak istedim.beğenmene sevindimm canım

benım sadece nikah olucak ondan öncesinde de kına olucak ama kınada gelinlik giyicem içeri girerkenn kapatmam gerekir mi bilmiyorum bide ben duvağımı nasıl yaptırıcam hiiiiç bi fikrim yokkk
canım beğendiğin bi model fln yokmu duvakta:)))

benimki sanırım evlenmemi istemio ondan yapıo canım

ooo çok uzakmış canım valla ama eşin olmayacaksa ailenin yakınında olması en mantıklı, peki kızmazsan bişi diyecem, sanırım eşinin tayini sonradan belli oldu, keşke tayini belli olduktan sonra düğün tarihini belirleseydiniz, sen yalnız kalmazdın :)

aa canım abimin tayinide istanbula çktı :)) çekmeköydee:))))

Yok guzelim neden kizayim. Hayir sonradan belli olmadi 7 sene bitecek daha fazla beklemek istemedik. Normalde ben gidecektim gidebilecegim kurumu arastirinca ve kotu oldugunu ogrenince onun bir sonraki sene benim yanima gelmesinin daha mantikli olduguna karar verdik. Daha once de bdv de konu acmistim iste gitmek mi mantikli kalmak mi diye herkes kalmam yönünde gorus bildirdi benimle ayni fikirdelerdi yani :) Gidip gelecegiz bir sene idare edecegiz napalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…