- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.461
öyle mi diyosun canım ya komik olmaz mı ya( ayyyyy ben çok takıntılıyımmm canımm (( teşekkür ederim canım evet istediğimiz tarihe neyseki bulabildik diğer belediyelerde hiç yer yoktu ((
evet canım tarihi aldık ya baya rahatladım :)) canım ya ben bişde düğüne kadar takarım ya nasıl olacak dye çok beterim çokkkk(
evet ya olabilir bu şekildede:))canım nikahın düğünün ortasında olcaksa ilk girdiğinde yüzün açık olsun nikaha oturdugunda kapat bence ilk çıktıgında gülücükler saç etrafa
canım giriş dans müziği olmadımı anlamadım:))O zaman şöyle yap bizim bir düğünde gelin duvağı açık çıktı genelde de öyle çıkılıyor eğlenerek falan sonra masaya oturduğunda kapatmıştı duvağını sende ilk girişi öyle yaparsın nikah zamanı açarsın
evet canım haklısınız ya kapatmiyim girerken herkesin fikri bu yönde sanırım:))Salona girerken kapalı olmasın canım sooooyle herkes görsün yüzündeki mutluluğu zaten artk çok fazla yok sanırım kapatıp çıkan
Oldu ama duvağı kapalı değildi canım masaya oturduğunda kapatmıştı sende nikah zamanı içinde kalacaksa kapatırsın hiç kapatmadan da olur herkes kapatmıyorcanım giriş dans müziği olmadımı anlamadım:))
evet canım aslında kapatma samda olur bencede:))ay çok çabuk fikir değiştiyorumOldu ama duvağı kapalı değildi canım masaya oturduğunda kapatmıştı sende nikah zamanı içinde kalacaksa kapatırsın hiç kapatmadan da olur herkes kapatmıyor
yada kızların dediği gibimi olsun canım hangisi daha iyi olur:)))evet canım aslında kapatma samda olur bencede:))ay çok çabuk fikir değiştiyorum(canım girişte kapatsam nikahta açık kalsa nasıl olur ((
canım siz aldınız mı tarihi:))canım nikahın düğünün ortasında olcaksa ilk girdiğinde yüzün açık olsun nikaha oturdugunda kapat bence ilk çıktıgında gülücükler saç etrafa
evet canım aslında kapatma samda olur bencede:))ay çok çabuk fikir değiştiyorum(canım girişte kapatsam nikahta açık kalsa nasıl olur ((
Canimmm hayirli olsunn gozun aydin cok sevindim. Valla ben pek anlamiyorum o yuzden benimde kafam karisik bu konudakızlae 2 mayısa nikah gnü alabildk sonunda :)) ama nikah memuru dokuz dokuz buçuk gbi gelebilecek sizce nasıl olsun giriştemi duvağımı kapatim nikah kıyılınca tekrardan kapatmak saçma olur ne yapmam gerekiyor fikri olanlar lütfen yardım etsin ya:))
saol canım benimm:))) senin neden karışıkkk :))Canimmm hayirli olsunn gozun aydin cok sevindim. Valla ben pek anlamiyorum o yuzden benimde kafam karisik bu konuda
offf ben daha çokk takarım bunu ama girişte açık girmek daha iyi yaa nikah kıyılarken kapatırım daha mantıklı sanki:))))Nikah kıyılırken kapatmak daha güzel sanki ama bilemedim girişte alnından öpüp dans etmekte çok hoş olur
offf ben daha çokk takarım bunu ama girişte açık girmek daha iyi yaa nikah kıyılarken kapatırım daha mantıklı sanki:))))
kızlar adet düzensizliğim ve adet dışı kabnamam sebebyle doktora gdyrm randevum vardı dua edin bna((
canım ya zor ev aramak allah yardımcın olsun(İstanbul gbi bi yerde ev aramak hiçte kolay olmasa gerek ki kaldi ki buralarda bile evler çok pahalıu ( umarım gönlüne göre ev bulursun bian önce:))
kuzuumm nolur dert etme kendinee ev bulmak zor gerçekten.ama sıkma canını.herşeyin hayırlıısı olsun elbet içine sinen temiz ufakda olsa bi ev buluucaksınız.o taraflar biraz uzak cok fazla bilmiorum ama anadolu yakası olsa yer olarak belki bikac tavsıyem olabilir ama o tarafı hıc bilmiyorumüzülme nollur
Ev derdi bizde de başladı canım malesef istediğimiz gibi bulamadık yeni bulsak da çok pahalı
Canim.uzulme.bende bi ay kala yerlesecegim eve hic takmiorum insanlar ozellikle ailemdekiler nasil.yetisicek die benim sabrimi tasirmaya calissalarda amann oldugu kadar diyorum cunku eldeN gelen bisey yok hayirlisini iste canim uzme kendini..
kızlar adet düzensizliğim ve adet dışı kabnamam sebebyle doktora gdyrm randevum vardı dua edin bna((
bence bulaşık deterjanı bile dolaplar için ahşap temizleyiciden çooook daha iyicifff^_domestossss dimi
canım öyle doğru diosun anneler kötülük istemez ama nedendir bilinmez benimkinin üzerindede bi rehavet var ://Aminn canım gerçekten İstanbul dünya parası şehir. bu kadar pahalı olmasına karşın bari evleri güzel olsa, bölye ferah bir şehir olsa ama hiçbiri yok. soyguncu şehir nolcak. Keşke Ankara'da yaşabilsek belki ilerdeİnşallah gönlüme göre bulurum canım. sen ne yaptın senin evin vardı dimi nerede yaşıyordun?
Büyük evin temizliği zor, küçük eve sığmak zor. Nişanlımda 120-130 metre kare arasında evler bakıyo 2 kişilik bir aile olacağız ama kendi küçük evde kalabalık bi ortamda yaşamış içinde büyük eve karşı bi özlem var. gücümüz yettiği sürece bende bişey demiyorum. İsyerim Avrupa yakası cevizlibağ'da olacağı için trambay hattı üzerinden bakıyoruz canım hep Anadolu yakasında yaşasam işe gidip gelemem herhalde
Sen doğduğun evde kalacaktın dimi, bu arada o yaptığın şeyi gördüm başharflerinizi işlemişsiniz, takı kuşağımı demi çok cici olmuş eline sağlık çiçi olmuş bide şampanya bardağına süslü iğnelik yap bi damat olsun bide gelin deseni yapıştır :))
Yeni binalar, siteler İstanbulda ateş pahası 4000 liraya kiralık ev bile gördüm valla Siz nerede oturacaksınız canım??
İnsanlara bakacak olursak hiçbişi yapamayız valla ama nedense hiiççte yardım etmezler.
Bak annemde bu zamana kadar çeyizime bir çöp bile koymadı. son 3 haftasonu az kaldı az kaldı koşturuyo. sanki ben deil o çalışıyo da haftasonları aklı başına geliyo. bi kaç günede ablam doğum yapacak onun yanına şehirdışına gidecek 1 ayda gelmez. yani anlayacağın herşeyde tek başımayım. Dün anneme evin videosunu gösterdim, Allahım neler sayıştırdı moralman çöktüm tükendim. tabi bu nişanlıma da yansıyo. En sonunda karar aldım birçok şeyimi anneme sormayacağım en son görsün sesi çıkmasın.
O yüzden kimseyi karıştırmamak lazım. Akıl danışacağın insanları seni motivasyonunu artıracak insanlardan seç onlarla konuş.
canım şanslısın gerçekten bulabilmenize çok sevindimm :) diğer konudA fikirsizim :)kızlae 2 mayısa nikah gnü alabildk sonunda :)) ama nikah memuru dokuz dokuz buçuk gbi gelebilecek sizce nasıl olsun giriştemi duvağımı kapatim nikah kıyılınca tekrardan kapatmak saçma olur ne yapmam gerekiyor fikri olanlar lütfen yardım etsin ya:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?