- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.201
nikah gunu ıcın bıde havza samsuna gıtmemız gerekıcek sehır dısında olcagı ıcın dugunBu saatten sonra oyalanmazsanız hallebilirsiniz. Nikah günü en acil olanı onu almanız lazım biran önce. Ev tutuldu mu? Bak o da önemli.
Kaftan şu sultan kıyafetleri gibi olanlar oluyor :) Hiç bilmiyorum ki nereye bakarız. Kadıköy'e bakarız, Eminönü'ne gideceğiz başka bir şey için oradan da bakabilirim. Aysira'ya gidince varsa orada da sorarım :)kaftan bindallımı oluyor canım nerden bakmayı düşünüyorsun kına elbisesi :))
canım ya bizde nişanlımın iş yoğunluğundan dolayı nikah gününü önümüzdeki hafataiçi halledeceğiz 2 mayıs istiyoruz bi sorun çıkmaz inş. yaa düğünle aynı gün olmasını istiyoruz ikimizide:))Bu saatten sonra oyalanmazsanız hallebilirsiniz. Nikah günü en acil olanı onu almanız lazım biran önce. Ev tutuldu mu? Bak o da önemli.
Nisan sonu muev daha tutamayız dıyo ıkı ayrı evde oturdugumuz ıcın bıde bı ev daha erkence tutarsak yetısemeyız dıye snaırım nısan sonunda bakıcakmısız
ya valla bılmıyorum sen nasıl daraldın bak bıde benı dusun dert ede ede saclarım dokuluyo yaa bıde burası ıstanbul ızmır antalya falan olsa gene tamam dıcem yanı ama yokNisan sonu muCanım düğünden en az 1 buçuk ay önce tutmak lazım. Mobilyaların gelmesi etmesi, temizliği... Oyy ben darlandım burda. Abartıyo muyum kızlar?
canım kabarık bindallılar var ama bende hoş durmadıbende vazgeçtim zaten çokda düşünmüyordum aysirada var canım kına elbiseleri gidince bakarsın artık:))Kaftan şu sultan kıyafetleri gibi olanlar oluyor :) Hiç bilmiyorum ki nereye bakarız. Kadıköy'e bakarız, Eminönü'ne gideceğiz başka bir şey için oradan da bakabilirim. Aysira'ya gidince varsa orada da sorarım :)
Bulursunuz inşallah canım. Bulamazsanız da bir sürü belediye var gider oralara da bakarsınız.canım ya bizde nişanlımın iş yoğunluğundan dolayı nikah gününü önümüzdeki hafataiçi halledeceğiz 2 mayıs istiyoruz bi sorun çıkmaz inş. yaa düğünle aynı gün olmasını istiyoruz ikimizide:))
Ben de İstanbul'da olduğumdan şoklara girdim zaten. Gerekirse kavga et bu böyle olmaz valla. Araştır bul sun önüne bence. Yapılacak de.ya valla bılmıyorum sen nasıl daraldın bak bıde benı dusun dert ede ede saclarım dokuluyo yaa bıde burası ıstanbul ızmır antalya falan olsa gene tamam dıcem yanı ama yok
vala yok canım bide şehir dışı falan şimdiden halledilmesi lazım ya ben ev hazır diye rahatım zaten mobilyaların gelecek tarihide belli ben bile panik oldum bu halde seni hiç düşünemiyorum canım yaa.:)))Nisan sonu muCanım düğünden en az 1 buçuk ay önce tutmak lazım. Mobilyaların gelmesi etmesi, temizliği... Oyy ben darlandım burda. Abartıyo muyum kızlar?
Ben de güzel durdu canım. Çok kabarık değil zaten A tipi oluyor onlarda gelinliklerden bile daha az kabarık. Tüllü falan da değil.canım kabarık bindallılar var ama bende hoş durmadıbende vazgeçtim zaten çokda düşünmüyordum aysirada var canım kına elbiseleri gidince bakarsın artık:))
inş canım buluruz yaaa ayrı gün olmasını hiç istemem:))Bulursunuz inşallah canım. Bulamazsanız da bir sürü belediye var gider oralara da bakarsınız.
Ben evliyim ama öyle deyip üzme beniinş canım buluruz yaaa ayrı gün olmasını hiç istemem:))
iyi canım yakıştıysa sorun yokk ayrıyeten kınalık alacakmısın hani bazıları sadece kaftan giyiyorlar:))Ben de güzel durdu canım. Çok kabarık değil zaten A tipi oluyor onlarda gelinliklerden bile daha az kabarık. Tüllü falan da değil.
ya ben ısyerınde bakıyorum zaten sahıbınden.comdan falan ama suan tutmıcaz betıl neden bakıyosun dıyo bana valla delırıcem ben mı abartıyorum normalı mı boyle olmalı ?Ben de İstanbul'da olduğumdan şoklara girdim zaten. Gerekirse kavga et bu böyle olmaz valla. Araştır bul sun önüne bence. Yapılacak de.
Sanada helal olsun canımhellal olsun canımmmÇ::))) bende öyleyimdirr vala yemedim içmedim araştırdımmm zevkli ama yaaa:)))
ya evet nette fınk atmam lazım ama işyerinde olunca bazen bırden gelıyolar gozukuyo goze batıyorum o yuzden cok vaktımıde ayıramıyorum pofff napıcam ben ya
canım benim nenden üzeyim seni :)) nişanlımın tarafı çok kalabalık eğer ayrı gün olursa benim için bi koşuşturmaca daha çıkar elbisesiydi ıvırı zıvırıydı bi kalabalıkta burda olacak ayy içim daralır canım yaaa bide ayrı masraf offf offf:)))Ben evliyim ama öyle deyip üzme beni
gel bırde bunu damada soyle sankı bogazına bıcak dayadık benımle evlenıceksın dıye yahu kendın ıstedın neden bu kadar ısteksız gıbısın o zaman cenazemız var gııb hıssedıyorum artıkSanada helal olsun canımÇok zevkli gerçekten hiç sevmem tavsiye verilsin benim yerime beğenilsin falan ben beğenicem kafa sallansın tamam diye yeter
Niye göze batasın ki evleneceksin sen geç çıkıyormuşsun bir de çatır çatır bak burada da yazıyorum nette de araştırma yapıyorum isterse birşey desinler 1 buçuk gün tatile hangisini sığdırayım vallahiazıcık silkelen kendine gel evleniyorsunuz yahu bunca zaman boşunamı beklediniz anların tadını çıkartın
Evet o bazıları benimiyi canım yakıştıysa sorun yokk ayrıyeten kınalık alacakmısın hani bazıları sadece kaftan giyiyorlar:))
Yok ya takılıyorum. Benim nikahım da çok güzel oldu. Gelinlik giymiş kadar oldum herkes bayıldı :)canım benim nenden üzeyim seni :)) nişanlımın tarafı çok kalabalık eğer ayrı gün olursa benim için bi koşuşturmaca daha çıkar elbisesiydi ıvırı zıvırıydı bi kalabalıkta burda olacak ayy içim daralır canım yaaa bide ayrı masraf offf offf:)))
canım düğününe ne kaldı ki yaaa ayy çok rahatmış nişanlın ben bile panik oldum şuan sen vala iiyi sabrediyosunn canım yaaa :))ya ben ısyerınde bakıyorum zaten sahıbınden.comdan falan ama suan tutmıcaz betıl neden bakıyosun dıyo bana valla delırıcem ben mı abartıyorum normalı mı boyle olmalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?