Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

aslında ben cok kabarık olsun ama basenlerımı bellı etcek bısı olmasın ıstıyorum bıde oynayabılcegım bısı olsun kolları kapalı olsun bıde sanırım ıkı duvaklı ıstıyorum

aslında ben cok kabarık olsun ama basenlerımı bellı etcek bısı olmasın ıstıyorum bıde oynayabılcegım bısı olsun kolları kapalı olsun bıde sanırım ıkı duvaklı ıstıyorum
Standart prensesler ya da A kesimler tam senin için o zaman ee kolları kapalı desenli tül ya da dantel harika modeller var oldu gitti bir girerken uzun duvak yaptırsın sonra oynama da falan kısa duvağını kullanırsın bak aklında varmış model

biz bulamadık 2 mayısa canım hemde 10 ocakta gttik 10 günde tüketmişler mecburen 8 gün önce yapılıcak .. acele edinn belkide sizin orada bulabilirsin inşallah :)
ayy canım yaa moralim bozuldu bulamazsak çok sinirim bozulur yaa eski nikah memuru bi tanıdığımızda var umarım yardımcı olabilir oda yaa off şimdi canım sıkıldı bayyaaaa(((

ayy canım yaa moralim bozuldu bulamazsak çok sinirim bozulur yaa eski nikah memuru bi tanıdığımızda var umarım yardımcı olabilir oda yaa off şimdi canım sıkıldı bayyaaaa(((
canım haftaya gidin kısmet yanii belkide bulursunuz , bizimde etkili bi tanıdık vardı ama o bile başaramadı .. üzülme herşey kısmet bende kıyafet için aynı gn olsun istiodum şimdi bi de nikah kıyafeti alıcam zaten bi sürü işim vardı bide bu eklendi ona yanıyorum :)

bende aynen bu şekilde düşünüyorum ama kaftanı yerlerde sürünmesin istiorum çnkü oynarken felaket zorluyor..

biz bulamadık 2 mayısa canım hemde 10 ocakta gttik 10 günde tüketmişler mecburen 8 gün önce yapılıcak .. acele edinn belkide sizin orada bulabilirsin inşallah :)
vala canım benim nişanlımda çok rahat sinir oluyorum bu tutumuna hallederiz deyip duruyor off yaa erkeklerdeki bu rahatlık ne sizinkilerde böyle mi yaa ((

vala canım artık onuda nişanlım düşündün hbeni sürekli hallederiz deyip erteleyip durdu şimdide o düşünsünnn bççylede ollursa ohhh iyi oldu derimm onaaa

vala canım benim nişanlımda çok rahat sinir oluyorum bu tutumuna hallederiz deyip duruyor off yaa erkeklerdeki bu rahatlık ne sizinkilerde böyle mi yaa ((
Canım düğün günü istiyorsan kesinlikle bakmalısınız Mayısta sizin bizim Haziranda olduğu halde Ocağın bitmesini zor bekledim işlerimiz çok yoğundu diye ilk haftası halletmeye başladık hemen erkeklere göre daha vardır sorun olmaz ama bazı belediyelerin hemen doluyor bizimki rahattı sakindi ama yoğun insanların olduğu belediyeler çabuk doluyor en azından belediyenizi arayıp sorun derim

canım bide nişanlıma istediğim kadar acele edelim diyim hiççç umrunda dğl ben ödycem der sanane bide böyle rahatt off((

katılıyorum oluyo bi şeklde allah yardım edio

nereyi aramam gerekiyor canım bilgi alabilir miyim :))hiçç bilmiyorum yaa(

ben hesaplayıp tam 180 gün önce gitmiştim, birkaç hafta sonra saati değiştirmek için gittiğimde inşallah yapabiliriz demişti, ve şansa tam da istediğimiz saat boştu. bence acele edin haziran da ramazan başlayacağı için en yoğun ay mayıs. umarım bulursun

inş canım ya ( artıkk umudum kalmadı(

benı kım tesellı edıcek pekı aılem de ılgısız tek basıma kaldım
canım benimde ailem ilgisiz hatta gelinlik bakmaya gideceğim zamanda bile h.sonu bakarız ne acelen var dediler
vala canım artık onuda nişanlım düşündün hbeni sürekli hallederiz deyip erteleyip durdu şimdide o düşünsünnn bççylede ollursa ohhh iyi oldu derimm onaaa
sende aynı benim nişanlım gibi söyledin şimdi o da benm başıma kakmıştı daha erken gidelim dediğimde daha erken sonra gideriz filan demiştin diye

nereyi aramam gerekiyor canım bilgi alabilir miyim :))hiçç bilmiyorum yaa(
Canım düğün mekanınızın bağlı olduğu belediyeyi arayıp bilgi alabilirsin mesela herhangi biriniz o belediyeye bağlımı bu işinizi daha da kolaylaştırır yoksa izin belgesi almanız gerekecek belediyelerinizden Bizim mekanımızın bağlı olduğu ilçeye bende bağlıydım nişanlımın almasına gerek kalmadı ikimizde benim belediyemin istediği evrakları hazırladık gittik

canım bide nişanlıma istediğim kadar acele edelim diyim hiççç umrunda dğl ben ödycem der sanane bide böyle rahatt off((
caanım takma kafana yanii olacak bi şeklde ona sürekli anlat şunu yapcaz şunu etcez die en son pes eder hadi yapalım der şekil a resim b bana o şeklde oldu en son canıma tak ddi hadi gidelm ne alıcaksak alalım ddim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…