Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım allah yardımcın olsun inş emeklerinin karşılığını alırsın biranönce :)) özledik seni biran önce aramıza bekliyoruz talımm:)))
Bendüğünü unuttum kızlar stres tavan inşallah sonuç da güzel olur keyifli keyifli düğün telaşına gelirim aranıza siz de ozlendiniz mucksss

Günün sorusunu soruyorum kızlar. Babanızla düğünde dans edecek olsanız hangi şarkıyı çalardınız? Babaya özel olan ne olabilir?

hıc dusunmemıstım yaa gercı daha dugun le ayrıntılı hıcbısı dusunmeye baslamadık sunun surasnda 86 gun kaldı

Aaa benimle aynı gün :) Ama sen yanlış saymışsın 86 değil 84 kaldı Hayırdır anlatmak ister misin?
kuzum enıste cok ılgısız gelınlık bakmıyoruz ev esyası bakmıyoruz ne bı heyecan belırtısı ne sevınc kvdem bıle dedı oglum dugun senın mı baskasının mı dıye anlamıyorum noluyo dugun hıkayesı fotografcısı olsun ıstedım pahalı dıye ıstemıorum dedı dun kavga ettık

Gelinlik bakmaya gelmiyorsa sen git bak canım. Sonra da ben beğendim yaptırıyorum ya da alıyorum fiyatı bu dersin. Gelinlik için onu beklemene gerek yok ki. Erkekler bu dönemlerde biraz cimrileşiyor galiba ya genelde benzer yakınmaları duyuyorum. Evlenmek kolay değil canım hele ailelerin de yardımı yoksa çok zor. Bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Kavga etmek yerine güzel güzel anlatsan hayalin olduğunu?

yok yanı bakmaya bıle daha baslamadık zaten aılemde burda degıl en azından bırı olsa yanımda heyecanımı sevıncımı paylassa cok guzel olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…