- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.221
Önce kırmızı bir elbiseyle çıkacağım, kına yakılırken de kaftan giyeceğim.iyi canım yakıştıysa sorun yokk ayrıyeten kınalık alacakmısın hani bazıları sadece kaftan giyiyorlar:))
evet sabretmeyı ogrendım valla cıldırtıyo bıde bana sabırsızsın dıyo delı edıcek benı daha uc ay deyp duruyo yaacanım düğününe ne kaldı ki yaaa ayy çok rahatmış nişanlın ben bile panik oldum şuan sen vala iiyi sabrediyosunn canım yaaa :))
evet canım bended e pek hoş durmadı bende kınalık gycem sadeceEvet o bazıları benimsadece kaftan giyeceğim nasipse ya da bindallı ama elbise olacak orası kesin uzun kollarında tülleri de olabilir hürrem kıyafetleri tam benlik ama kabarık olanlar bana yakışmıyor düz bulmalıyım
kuzum ben de senin gibi diyordum ama o kaftanlar acayip ağır :)) Bütün gece onla duramazsın o yüzden ben de kına elbisesi almayı planlıyorum. Biliyosun ben de hürrem kaftanlarından giyeceğim :)Evet o bazıları benimsadece kaftan giyeceğim nasipse ya da bindallı ama elbise olacak orası kesin uzun kollarında tülleri de olabilir hürrem kıyafetleri tam benlik ama kabarık olanlar bana yakışmıyor düz bulmalıyım
canım aysirada bi kırmızı abiye var çokkk beğendim ama ben kabarık aldım düz düşünüyorsan bi bak aysiranın sitesinden sırt dekoltesi var bayıllldımmm yaaa çokk güzeldiii sende eminim çok güzel taşırsın:))Önce kırmızı bir elbiseyle çıkacağım, kına yakılırken de kaftan giyeceğim.
Bazı erkekler böyle depresyona falan giriyorlar sanırım borç falan üzerlerine geliyor geriliyorlar birlikte aşacağız başka yolu yok alttan alarak nazlanarak ya da başaracağız inanıyorum diye sürekli tekrarlayarak evliliğin güzel yanlarını düşündürerek yapacağız yuvayı dişi kuş yapar misali ama karşılıklı şimdi biz sonra onlar elbet devran dönergel bırde bunu damada soyle sankı bogazına bıcak dayadık benımle evlenıceksın dıye yahu kendın ıstedın neden bu kadar ısteksız gıbısın o zaman cenazemız var gııb hıssedıyorum artık
benı kım tesellı edıcek pekı aılem de ılgısız tek basıma kaldımBazı erkekler böyle depresyona falan giriyorlar sanırım borç falan üzerlerine geliyor geriliyorlar birlikte aşacağız başka yolu yok alttan alarak nazlanarak ya da başaracağız inanıyorum diye sürekli tekrarlayarak evliliğin güzel yanlarını düşündürerek yapacağız yuvayı dişi kuş yapar misali ama karşılıklı şimdi biz sonra onlar elbet devran dönero yüzden bizden çok korkuyorlar çocuk gibiler işte illa iteleyeceksin canım
Bilemedim ki kuzum kabarık olmazsa giyerim gibi geliyor düz elbise gibi alcam ben bakalım kayınvalidemin tanıdık bir yeri varmış o bahsettiğim yer değil farklı bir yer burası dikim falan yapılıyormuş yakında buraya bir gidip istediğim elbiseyi soracağım zaten kaftan gibi de değil o modelkuzum ben de senin gibi diyordum ama o kaftanlar acayip ağır :)) Bütün gece onla duramazsın o yüzden ben de kına elbisesi almayı planlıyorum. Biliyosun ben de hürrem kaftanlarından giyeceğim :)
ayyy canım benimmm bende kafayı yerdim yaa ben çok sabırsızım ama artık seninki sabırsızlık dgl olması gerekiyor tatlım yaa:))evet sabretmeyı ogrendım valla cıldırtıyo bıde bana sabırsızsın dıyo delı edıcek benı daha uc ay deyp duruyo yaa
benı kım tesellı edıcek pekı aılem de ılgısız tek basıma kaldım
Yok ya takılıyorum. Benim nikahım da çok güzel oldu. Gelinlik giymiş kadar oldum herkes bayıldı :)
bılmıyorum toplanmam lazım ama tam tersıne batıyorum ıyıce keske bı arkadasım falan olsaydıAileler genelde ilgili gibi görünseler de çok anlamıyorlar zaten bu işlerden canım çünkü zaman geçmiş ya da kendilerinin değil aynı heyecanı duymalarının imkanı yok zaten birinin destek olmasına da gerek yok ki biz kendimize yetemiyor muyuz yani yeter ki karşındaki adama inan güven bu adamla olur de gerisi faso fiso inan bana canım
Biz burada arkadaşınız işte canım illa birinin tutup götürmesine gerek yok ki içine o heyecanı enerjiyi getir bu yeterli sen mutlu musun eşyaların olacak eviniz olacak size ait nişanlınla kavuşuyorsunuz mesela bunları düşün o güzellikleri seçmek zevk verir aşkla sevgiyle ne güzel seçilir onlar ahh bir tadına baksan bırakamazsın kızbılmıyorum toplanmam lazım ama tam tersıne batıyorum ıyıce keske bı arkadasım falan olsaydı
cok sağolun kızlar hakkınızı odeyemem zaten bı nebze rahatladım zatenBiz burada arkadaşınız işte canım illa birinin tutup götürmesine gerek yok ki içine o heyecanı enerjiyi getir bu yeterli sen mutlu musun eşyaların olacak eviniz olacak size ait nişanlınla kavuşuyorsunuz mesela bunları düşün o güzellikleri seçmek zevk verir aşkla sevgiyle ne güzel seçilir onlar ahh bir tadına baksan bırakamazsın kızYeminlen dil döktüm he
Canım normal sizin 1 buçuk 2 ay kala olabilir ev sizin 2 buçuk ayınız var henüz bulunur hayırlısıyla geç olsun güç olmasın79 gün kaldı, hala ev yokkuzenim 3 ay kala ev bulmuştu, sonra anlaşamadılar evlenmelerine 3 hafta kala o evden çıkıp başka ev buldular ve her şeyini de hallettiler, su akar yolunu bulur çok sıkıntı yapmamak lazım, ama çok da ertelememek lazım
He şöyle kendine gel gün senin günün aşk senin aşkın düğün senin düğünün illa birinin seni düşünmesine gerek yok sen sana yetersin güven kendine ve hareketlenmeye başla bakalımcok sağolun kızlar hakkınızı odeyemem zaten bı nebze rahatladım zaten
tamam oncelıkle nasıl bı gelınlık olması gerek onu bulmam lazım aslında ben bı ara cızım yapıyodum yıne yapsam mı bılemedımHe şöyle kendine gel gün senin günün aşk senin aşkın düğün senin düğünün illa birinin seni düşünmesine gerek yok sen sana yetersin güven kendine ve hareketlenmeye başla bakalım
Yap canım aslında yapmadan önce bir bak derim mesela prenses mi istiyorsun balık eteklerden mi yoksa sırf dantel A kesimmi en iyi sonucu deneyerek öğrenebilirsin sen başla denemeye nişanlında gelip görmek isteyeceklerdir meraklıdır onlar öyle durduklarına bakmatamam oncelıkle nasıl bı gelınlık olması gerek onu bulmam lazım aslında ben bı ara cızım yapıyodum yıne yapsam mı bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?