• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

işin kötüsü burda tanıdığım arkadaşımda yok :KK43: öyle söyliyim
ayy canım benim bende annemle ablamı götürdüm erkekler gerçekten sevmiyorlar yaa nişanlım beğen hangisi istersen okey dyor beni karıştırma dyor songün geldi oda gördü sadece inan çok detaylara giremiyorsun onlarla gdince bi bayanla git canım daha iyi olur bencede :)))

O zaman yalnız git... Satıcı kızlar da yardımcı olur. Sen de gitmemek için bahane uyduruyor gibisin. Diktireceksen şayet az vakit kaldı, biraz daha geç kalırsan yetişmeyebilir haberin olsun...

O zaman yalnız git... Satıcı kızlar da yardımcı olur. Sen de gitmemek için bahane uyduruyor gibisin. Diktireceksen şayet az vakit kaldı, biraz daha geç kalırsan yetişmeyebilir haberin olsun...
yok bahane degılde yanı dıktırcem ama kafamda bı model yok calısıyorum zaten gec cıkıyorum eve gec varıyorum falan nası olcak bılemedım yanı

yok bahane degılde yanı dıktırcem ama kafamda bı model yok calısıyorum zaten gec cıkıyorum eve gec varıyorum falan nası olcak bılemedım yanı
Valla canım ya sen fazla rahatsın ya da ben tez canlıyım bilemedim. Bir bayan için düğünün en önemli şeyi gelinliktir. Çok şaşırdım :KK53:

canım tek gidersende kafan karışmasın ama iyi bir satıcı olursa seni yönlendirirde kafana göre bak dolaş zaten diktireceksen kafanda netse bazı şeyler daha rahat olursunn:))

kafanda model yoksa hazır olanları deneyip netleştireceksin canım kafandakileri diktireceksen geç kalırsın:))

Valla canım ya sen fazla rahatsın ya da ben tez canlıyım bilemedim. Bir bayan için düğünün en önemli şeyi gelinliktir. Çok şaşırdım :KK53:
ya rahatlık degılde hala kendı dugunummus gıbı gelmıyo buda damadın haraket ve davranısından olsa gerek aılemde ılgısız daha var falan deyınce ben ıyıce umutsuzluga dustum o yuzden :(

canım kınalığın belli oldu mu görüşemiyoruz bu aralarr:))

ya rahatlık degılde hala kendı dugunummus gıbı gelmıyo buda damadın haraket ve davranısından olsa gerek aılemde ılgısız daha var falan deyınce ben ıyıce umutsuzluga dustum o yuzden :KK43:
yok canım ya ama nişanlın inan bilmiyordur gelinliğin bu kadar uzun sürede dikildiğinin benim nişanlımda bilmiyordu uyardım bilmediği anlamadığı konularda sen uyarmalısın onu:))

ya rahatlık degılde hala kendı dugunummus gıbı gelmıyo buda damadın haraket ve davranısından olsa gerek aılemde ılgısız daha var falan deyınce ben ıyıce umutsuzluga dustum o yuzden :KK43:
Silkelen bakalım hadi at şu depresifliği üzerinden. Düğüne az kaldı daha var lafı artık geçerli değil. Benim ailem de çok ilgilenmiyorlar zaten ben işime karışılmasını da sevmem. Boşver kendi kendine hallet her şeyi. Sen yapmaya başlayınca nişanlın da heveslenir belki bilemezsin ki...

kuzum enıste cok ılgısız gelınlık bakmıyoruz ev esyası bakmıyoruz ne bı heyecan belırtısı ne sevınc kvdem bıle dedı oglum dugun senın mı baskasının mı dıye anlamıyorum noluyo dugun hıkayesı fotografcısı olsun ıstedım pahalı dıye ıstemıorum dedı dun kavga ettık :KK43:

Canım öncelikle karşına al konuş bir sorun mu var benim kadar heyecan duymanı beklemem ama varsa söyle bileyim de eğer yok derse ve dürüst olduğuna inanırsan sen kendin bak herşeye önüne sun bazı erkekler yani geneli böyle:KK53: sadece seçmek isterler araştırmak gezmek yapılarında yok:KK67:Hayallerini nazlı kibar uygununa kaçıyormuş gibi göstererek dile getir pahalılarını göster en uygunu seç gibi:KK8::rolleyes:

Öyle bahaneler olmaz ben kendim yaptım herşeyimi internette sabah akşam fink attım resmen :KK70:Beğendim herşeyi sundum herkesin önüne sadece güzel tamam olsun dediler benim yapım bu ben beğenicem onaylamaları yeterli mesela araştırma ruhum olduğundan zorlanmadım zevk alarak yaptım nişanlımın karışmaması hoşuma bile gitti ama gezdimi gezdi heryeri günahını alamam ama araştırıp seçenekleri azaltıp önüne sununca daha zevkli oluyor gör bak :KK73:

Silkelen bakalım hadi at şu depresifliği üzerinden. Düğüne az kaldı daha var lafı artık geçerli değil. Benim ailem de çok ilgilenmiyorlar zaten ben işime karışılmasını da sevmem. Boşver kendi kendine hallet her şeyi. Sen yapmaya başlayınca nişanlın da heveslenir belki bilemezsin ki...
inşaallah başlar bu haftasonu zaten gorumcemle cıkıcam o gelmesede olur bıraz tabak canak ne bılıyım mobılya falan bakalım ya gercekten 10haftasonu var bunların hangı bırı gelınlıge ev tutmaya ev duzmeye nıkah gunu almaya yetıcek dugun salonu tutuldu nıkah gunu yok

Öyle bahaneler olmaz ben kendim yaptım herşeyimi internette sabah akşam fink attım resmen :KK70:Beğendim herşeyi sundum herkesin önüne sadece güzel tamam olsun dediler benim yapım bu ben beğenicem onaylamaları yeterli mesela araştırma ruhum olduğundan zorlanmadım zevk alarak yaptım nişanlımın karışmaması hoşuma bile gitti ama gezdimi gezdi heryeri günahını alamam ama araştırıp seçenekleri azaltıp önüne sununca daha zevkli oluyor gör bak :KK73:
hellal olsun canımmmÇ::))) bende öyleyimdirr vala yemedim içmedim araştırdımmm zevkli ama yaaa:)))

inşaallah başlar bu haftasonu zaten gorumcemle cıkıcam o gelmesede olur bıraz tabak canak ne bılıyım mobılya falan bakalım ya gercekten 10haftasonu var bunların hangı bırı gelınlıge ev tutmaya ev duzmeye nıkah gunu almaya yetıcek dugun salonu tutuldu nıkah gunu yok
Bu saatten sonra oyalanmazsanız hallebilirsiniz. Nikah günü en acil olanı onu almanız lazım biran önce. Ev tutuldu mu? Bak o da önemli.

ya evet nette fınk atmam lazım ama işyerinde olunca bazen bırden gelıyolar gozukuyo goze batıyorum o yuzden cok vaktımıde ayıramıyorum pofff napıcam ben ya

Yok güzelim. Hala randevu alıp gidemedim. Haftaya gideceğim inşallah kaftan için. Kına gecesi elbisesini de nişanlım 15 gün sonra gelecek inşallah o zaman bakacağız :KK71:
kaftan bindallımı oluyor canım nerden bakmayı düşünüyorsun kına elbisesi :))

Bu saatten sonra oyalanmazsanız hallebilirsiniz. Nikah günü en acil olanı onu almanız lazım biran önce. Ev tutuldu mu? Bak o da önemli.
ev daha tutamayız dıyo ıkı ayrı evde oturdugumuz ıcın bıde bı ev daha erkence tutarsak yetısemeyız dıye snaırım nısan sonunda bakıcakmısız

Back
X