- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #5.141
ya bilmiyorum gelinlik keşke kiralayabilcek fiziğim olsaydı... o kadar para vermek beni üzüyor bi gelinlik için.. kuzenim 1. 5 ayda diktirmişti hallolur heralde ya :)Cnm gelinlik icin acele et bence.ben de diktiriorum ama ocak basinda basladim provalara gelinlikci bana yaz donemi cok yogun oluo bir an once karar ver baslayalm demsti.cok gecikmeki icine sine sine olsun ☺☺☺
Hayırlı olsun canım :)selam arkadaslar evimizi tuttuk eşya telaşım başlıyor benimdebindallımı kına gecesinde lazım olan seylerıde hallettık gelinliğiminde 2.provasına gittim astar provasıydı hala gelınlıgı göremedm anlıcanız
Hoş geldin :)ben de 1 mayıs ta evleniyorum :)
Kimse yazmadı bugün :)kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bu gün burası çok sessiz hayırdır inşallah
havada süper kendimi dışarı atasım gelio :)Kimse yazmadı bugün :)
neya bilmiyorum gelinlik keşke kiralayabilcek fiziğim olsaydı... o kadar para vermek beni üzüyor bi gelinlik için.. kuzenim 1. 5 ayda diktirmişti hallolur heralde ya :)
canım ne kadara diktiriyorsun gelinliğini :)))Cnm gelinlik icin acele et bence.ben de diktiriorum ama ocak basinda basladim provalara gelinlikci bana yaz donemi cok yogun oluo bir an once karar ver baslayalm demsti.cok gecikmeki icine sine sine olsun ☺☺☺
ndn canım kendine hakaret ediyosun gelinliğini satınmı alacaksın tatlım:))ya bilmiyorum gelinlik keşke kiralayabilcek fiziğim olsaydı... o kadar para vermek beni üzüyor bi gelinlik için.. kuzenim 1. 5 ayda diktirmişti hallolur heralde ya :)
eğer hazır gelinlik düşünmüyorsan çok fazla geç kalma derim tatlımmm:))ya bilmiyorum gelinlik keşke kiralayabilcek fiziğim olsaydı... o kadar para vermek beni üzüyor bi gelinlik için.. kuzenim 1. 5 ayda diktirmişti hallolur heralde ya :)
hoşgeldin canım nasılsınn :)slm herkese benn geldimmm kızlarrr
iyiyim canım sen nasılsınnn neler yapıyorsunnn :)))hoşgeldin canım nasılsınn :)
iiym canım böyle güzel bir havada çalışıyorumiyiyim canım sen nasılsınnn neler yapıyorsunnn :)))
bende evdeyim canım sıkıntı yapmaiiym canım böyle güzel bir havada çalışıyorum
Sağol canım inşallah güzel haberlerle gelicem :)
Insallah guzelim merakla bekliyoruz :)Sağol canım inşallah güzel haberlerle gelicem :)
9 martta bakalım ne olacak sonuçInsallah guzelim merakla bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?