- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
- #5.161
canım allah yardımcın olsun inş emeklerinin karşılığını alırsın biranönce :)) özledik seni biran önce aramıza bekliyoruz talımm:)))Sağol canım inşallah güzel haberlerle gelicem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım allah yardımcın olsun inş emeklerinin karşılığını alırsın biranönce :)) özledik seni biran önce aramıza bekliyoruz talımm:)))Sağol canım inşallah güzel haberlerle gelicem :)
Bendüğünü unuttum kızlar stres tavan inşallah sonuç da güzel olur keyifli keyifli düğün telaşına gelirim aranıza siz de ozlendiniz muckssscanım allah yardımcın olsun inş emeklerinin karşılığını alırsın biranönce :)) özledik seni biran önce aramıza bekliyoruz talımm:)))
Bendüğünü unuttum kızlar stres tavan inşallah sonuç da güzel olur keyifli keyifli düğün telaşına gelirim aranıza siz de ozlendiniz mucksss![]()
bi kaç güne gidicem canım gelinlik diken yerlere :)eğer hazır gelinlik düşünmüyorsan çok fazla geç kalma derim tatlımmm:))
Az kalmış güzel olacak inşallah :)9 martta bakalım ne olacak sonuç![]()
Günün sorusunu soruyorum kızlar. Babanızla düğünde dans edecek olsanız hangi şarkıyı çalardınız? Babaya özel olan ne olabilir?
Benim de aklıma geldi fakat dans etmek için uygun değil bence :)bana bir masal anlat baba geldi aklıma ama dans etmek için uygun olur mu bilemedim![]()
Benim de 84 :)hıc dusunmemıstım yaa gercı daha dugun le ayrıntılı hıcbısı dusunmeye baslamadık sunun surasnda 86 gun kaldı![]()
kuzum 15mayıs degıstı 23 oldu ama sorunlar gıderek artıyo napıcagımı bılmıyorumBenim de 84 :)
Aaa benimle aynı gün :) Ama sen yanlış saymışsın 86 değil 84 kaldıkuzum 15mayıs degıstı 23 oldu ama sorunlar gıderek artıyo napıcagımı bılmıyorum![]()
kuzum enıste cok ılgısız gelınlık bakmıyoruz ev esyası bakmıyoruz ne bı heyecan belırtısı ne sevınc kvdem bıle dedı oglum dugun senın mı baskasının mı dıye anlamıyorum noluyo dugun hıkayesı fotografcısı olsun ıstedım pahalı dıye ıstemıorum dedı dun kavga ettıkAaa benimle aynı gün :) Ama sen yanlış saymışsın 86 değil 84 kaldıHayırdır anlatmak ister misin?
Gelinlik bakmaya gelmiyorsa sen git bak canım. Sonra da ben beğendim yaptırıyorum ya da alıyorum fiyatı bu dersin. Gelinlik için onu beklemene gerek yok ki. Erkekler bu dönemlerde biraz cimrileşiyor galiba ya genelde benzer yakınmaları duyuyorum. Evlenmek kolay değil canım hele ailelerin de yardımı yoksa çok zor. Bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Kavga etmek yerine güzel güzel anlatsan hayalin olduğunu?kuzum enıste cok ılgısız gelınlık bakmıyoruz ev esyası bakmıyoruz ne bı heyecan belırtısı ne sevınc kvdem bıle dedı oglum dugun senın mı baskasının mı dıye anlamıyorum noluyo dugun hıkayesı fotografcısı olsun ıstedım pahalı dıye ıstemıorum dedı dun kavga ettık![]()
yok yanı bakmaya bıle daha baslamadık zaten aılemde burda degıl en azından bırı olsa yanımda heyecanımı sevıncımı paylassa cok guzel olcakGelinlik bakmaya gelmiyorsa sen git bak canım. Sonra da ben beğendim yaptırıyorum ya da alıyorum fiyatı bu dersin. Gelinlik için onu beklemene gerek yok ki. Erkekler bu dönemlerde biraz cimrileşiyor galiba ya genelde benzer yakınmaları duyuyorum. Evlenmek kolay değil canım hele ailelerin de yardımı yoksa çok zor. Bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekiyor. Kavga etmek yerine güzel güzel anlatsan hayalin olduğunu?
Gelinlik en güzel kız arkadaşlarla bakılır net! Erkek ne anlar ya :))yok yanı bakmaya bıle daha baslamadık zaten aılemde burda degıl en azından bırı olsa yanımda heyecanımı sevıncımı paylassa cok guzel olcak
işin kötüsü burda tanıdığım arkadaşımda yokGelinlik en güzel kız arkadaşlarla bakılır net! Erkek ne anlar ya :))