- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.981
İyiyim kuzucum sen nasılsın?Canım biz tek oda yaptık ona da köşe aldık berjeriyle beraber farklı bir tarz rahatlık yapalım dedik eğer salonun koltuk takımıysa tabi ki oturma odasına köşe daha çok gider hem farklı olmuş olur köşenin de keyfine bir bakın derimAmin inşallah
Amin inşallah kuzumNasılsın
Bende iyiyim kuzucum çok şükürİyiyim kuzucum sen nasılsın?
Kızlarr merhaba nişanlımı gönderdim dün akşam, çok ağladım yaabi daha ne zaman görürüm acaba? dün hangi mobilyaları seçeceğimize aşağı yukarı karar verdik, İstikbal-bellona genellikle. gelinliğie başladık.
Herşey tamam ama oturma odasına karar vermedim. Oturma odasında köşe takımlarımı daha kullanışlı yoksa kanepelerdeokeanoss00 nehirnil111 lily35 book thief _Arzu_ Aubina @blue_fairy kızlar tercihlerini ve yorumlarınızı merak ediyorum
canım L koltuk daha hoş olabilir diye düşünüyorum
canım bulursam mutlka haber vericem inşallahh bulurummKızlarr merhaba nişanlımı gönderdim dün akşam, çok ağladım yaabi daha ne zaman görürüm acaba? dün hangi mobilyaları seçeceğimize aşağı yukarı karar verdik, İstikbal-bellona genellikle. gelinliğie başladık.
Herşey tamam ama oturma odasına karar vermedim. Oturma odasında köşe takımlarımı daha kullanışlı yoksa kanepelerdeokeanoss00 nehirnil111 lily35 book thief _Arzu_ Aubina @blue_fairy kızlar tercihlerini ve yorumlarınızı merak ediyorum
Aminnn canım sonunda gerçekten :) sen neler yaptın canım, hangi eksikliklerin kaldı?
Aynen öyle canım, gönlümüze göre bitirelim işlerimizi hayırlısıyla
aynen canım ful dantel ama üstünde ince tül olacak. yani biraz gizemli gibi, modaevindeki ilgilenen arkadaşı da çok sevdim. Normalde erkeklerle yaptırmam diyodum ama beni çok net anladı. ins sende gönlüne göre bulursun canım burdan haberlerini bekliyoruz
günaydınnn :) woww diyorum çok uyumlu gerçekten tam puan benden ayrıca hardalda sıcak bi renk güzel sıcak bir ev olacak inşallah güzel günlerde kullan canımmgünaydın kızlarrrrr, hafta sonu yatak odası takımımızı aldık, sizce nasıl? ayrıca koltuk takımı ve yemek odasına da karar verdim, onlar nasıl? sandalyelerin rengi ve kumaşı koltuk ile aynı olacak, koltuğu da hardal veya kavuniçi rengi düşünüyorum, yastıklar da yeşil, cıvıl cıvıl olacak inşallahEki Görüntüle 1428096 Eki Görüntüle 1428097
günaydın aminn mutlu haftalar :)Günaydın kızlar :) Güzel bir hafta geçirelim inşallah :)
bu arada halı ve koltuklar çok uyumlu çok hoş canım güle güle kullan :)Günaydın kızlar :) Güzel bir hafta geçirelim inşallah :)
Canım çok beğendim takımlarını güle güle kullan :)günaydın kızlarrrrr, hafta sonu yatak odası takımımızı aldık, sizce nasıl? ayrıca koltuk takımı ve yemek odasına da karar verdim, onlar nasıl? sandalyelerin rengi ve kumaşı koltuk ile aynı olacak, koltuğu da hardal veya kavuniçi rengi düşünüyorum, yastıklar da yeşil, cıvıl cıvıl olacak inşallahEki Görüntüle 1428096 Eki Görüntüle 1428097
Gerçekten olmuş mu canım :) Ayy çok zormuş valla bu hafta da perde işini halledeceğim kısmetse :)bu arada halı ve koltuklar çok uyumlu çok hoş canım güle güle kullan :)
gerçekten çok güzel olmuş patchwork halılar çok duruyor .. seninkinn renkleri ayrı bir hoşGerçekten olmuş mu canım :) Ayy çok zormuş valla bu hafta da perde işini halledeceğim kısmetse :)
Çok teşekkür ederim canım. Şimdi bir şey daha sormak istiyorum. Halının deseninde 2 tane kırlent koysam iki tane de perde renginde koysam nasıl durur? Daha çok eksiğim var canım iş çok sanmıyorum ki rahat zaman geçirelim. Son güne kadar koşturmaya devam edeceğiz bencegerçekten çok güzel olmuş patchwork halılar çok duruyor .. seninkinn renkleri ayrı bir hoş.. ne güzel canım senin çoğu gitti azı kaldı son zamanlarını rahat geçireceksin darısı benım başıma
bence çok daha güzel olur canım mantıklıÇok teşekkür ederim canım. Şimdi bir şey daha sormak istiyorum. Halının deseninde 2 tane kırlent koysam iki tane de perde renginde koysam nasıl durur? Daha çok eksiğim var canım iş çok sanmıyorum ki rahat zaman geçirelim. Son güne kadar koşturmaya devam edeceğiz bence
Kafamda deli sorular :))) Oy oy çok zor işlermiş bunlar gerçekten. Daha süs eşyaları gelecek uyum çok önemlibence çok daha güzel olur canım mantıklıdoğru diosun canım iş bitmez
günaydınnn canlarrrÇok teşekkür ederim canım. Şimdi bir şey daha sormak istiyorum. Halının deseninde 2 tane kırlent koysam iki tane de perde renginde koysam nasıl durur? Daha çok eksiğim var canım iş çok sanmıyorum ki rahat zaman geçirelim. Son güne kadar koşturmaya devam edeceğiz bence
Teşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim :) Çok sıkıldım yagünaydınnn canlarrr
evet canım bende halnı cook beğendım bende mutfagıma alıcam çok hoşuma gidiyolar :) uuyumu çok güzel yakalamışsın bence.ayrıca yastıklarını renklı yaptırsan bile çok keskin renkler olmadığı sürece bence göze batmayacakır
sıkılma diycem ama kolay değill bende bu ay başlıycam ev yerleştirmeye bakalım bende ne fırtınalar kopucak ben pek kendime güvenmiyorumTeşekkür ederim tatlım beğenmene çok sevindim :) Çok sıkıldım ya
Çok zormuş. Ana parçaları almak kolay da iş dekorasyona gelince tıkandım resmen. Şu perde işi var ya beni en çok geren şey oldu. Halıyı hallettim çok şükür. Halının içinden bir renk seçeceğim inşallah fon için de. Daha bunun tablosu var lambaderi var. Eşim de yok her şeye kendi başıma koşturuyorum acayip bunaldım. Keyiften çok eziyet olmaya başladı artık. Bitse de kurtulsam diyorum yasıkılma diycem ama kolay değill bende bu ay başlıycam ev yerleştirmeye bakalım bende ne fırtınalar kopucak ben pek kendime güvenmiyorum
canım modeller yok işte biri a kesim tamamen güpür diğeri ne tam a kesim nede tam balık biraz daha uçuş uçuş bi model tabi anlayamazsınız böyle ama modellerde yokki zaten 2. si tadilata girecek karar verirsem kararsız kaldmCanım modelleri varsa koy istersen biz de fikir verelim.
çook haklısın..ama biticem canımm sabretmek lazım sonrasındaki mutlu olcağımız günleri düşünüp sabredicez napalımmÇok zormuş. Ana parçaları almak kolay da iş dekorasyona gelince tıkandım resmen. Şu perde işi var ya beni en çok geren şey oldu. Halıyı hallettim çok şükür. Halının içinden bir renk seçeceğim inşallah fon için de. Daha bunun tablosu var lambaderi var. Eşim de yok her şeye kendi başıma koşturuyorum acayip bunaldım. Keyiften çok eziyet olmaya başladı artık. Bitse de kurtulsam diyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?