• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Çok zormuş. Ana parçaları almak kolay da iş dekorasyona gelince tıkandım resmen. Şu perde işi var ya beni en çok geren şey oldu. Halıyı hallettim çok şükür. Halının içinden bir renk seçeceğim inşallah fon için de. Daha bunun tablosu var lambaderi var. Eşim de yok her şeye kendi başıma koşturuyorum acayip bunaldım. Keyiften çok eziyet olmaya başladı artık. Bitse de kurtulsam diyorum ya :KK70:
aynen öyle canım ya çokkk stresli olmaya başlıyor artıkk bendede öyle yok lambaderi yok tablosu offff ofgffff:KK42::KK42:

canım modeller yok işte biri a kesim tamamen güpür diğeri ne tam a kesim nede tam balık biraz daha uçuş uçuş bi model tabi anlayamazsınız böyle ama modellerde yokki zaten 2. si tadilata girecek karar verirsem kararsız kaldm:KK36:
Yanında birilerini götür bari sana fikir versinler canım.

canım senn gelinlik ne oldu kararsız kaldım demişsin nasıl olur ? :KK61:
canım bugün gidecem iki gelinlik arasında kaldım ilk denediim gelinliği aslında ben çok beğendimde nişanlım la pazar günü gidince başka bi tane daha denedim nişanlım onu beğenince kararsız kaldımmmm sen bilirsin diyor ama onun yakıştırdığı bişeyler olsun diyorum ya:) bugün ablam ve annemle gidecem canım son kararımı öyle vercem:))))

canım bugün gidecem iki gelinlik arasında kaldım ilk denediim gelinliği aslında ben çok beğendimde nişanlım la pazar günü gidince başka bi tane daha denedim nişanlım onu beğenince kararsız kaldımmmm sen bilirsin diyor ama onun yakıştırdığı bişeyler olsun diyorum ya:) bugün ablam ve annemle gidecem canım son kararımı öyle vercem:))))
bu arada kaporayı verdik netleşti aysiradan alacağım sadece model düşündürüyor tatlıumm:)))

kararsızlık başa bela seni çok ii anlıorum canım :) hadi inşallah bugün en güzeli seçersin canım :)

en önemli kısmı kalmış bence kendi içine sineni al dicem ama bilemedimm yinede :) h.sonu ben gelinlik bakamadım ya çok yoğundum :KK61:
canım vala eğer bütçen uygunsa aysiraya git çünkü modaevlerine haftaiçi aklımda kalmasın dye baktım oda bulunduğum şehrin en iyi modaevlerine inan bna kalıpları çok kötü aysirada hangisini denediysem cuk dye oturdu :))))

en önemli kısmı kalmış bence kendi içine sineni al dicem ama bilemedimm yinede :) h.sonu ben gelinlik bakamadım ya çok yoğundum :KK61:
evet cnm ama işte benimde aklımı karıştıran nişanlım oldu bu olsun şu olsun dye ısrar etmedi ama ne bilim yinede kafası karışıyor insanın:)))

canım perde işini halledince fiyatları bnada bildir ya tatlımmmm:))))
Tatlım benim perdelerimi eşimin amcası yapacak piyasaya göre daha uygun söyler diye düşünüyorum bakalım :)
ben süs eşyasını sonradan almayı düşünüyorum canım ama belki hoşuma gden bşey olursa dayanamam alırım bellide olmaz :KK48:
Canım benim eşyalarım yerleşti biliyosun. Süs eşyası henüz almadım. Lambader ve 2 adet tablo alacağım. Bir de en fazla bir kaç foto çerçevesi ve yemek masasının üzerine süs alırım. Çok fazla şey almam karışıklığı sevmiyorum.

Tatlım benim perdelerimi eşimin amcası yapacak piyasaya göre daha uygun söyler diye düşünüyorum bakalım :)

Canım benim eşyalarım yerleşti biliyosun. Süs eşyası henüz almadım. Lambader ve 2 adet tablo alacağım. Bir de en fazla bir kaç foto çerçevesi ve yemek masasının üzerine süs alırım. Çok fazla şey almam karışıklığı sevmiyorum.
evin sade ama şık canım aynen dediğin kadar alsan yeterli gelir :)

Back
X