Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlarr merhaba nişanlımı gönderdim dün akşam, çok ağladım yaa bi daha ne zaman görürüm acaba? dün hangi mobilyaları seçeceğimize aşağı yukarı karar verdik, İstikbal-bellona genellikle. gelinliğie başladık.

Herşey tamam ama oturma odasına karar vermedim. Oturma odasında köşe takımlarımı daha kullanışlı yoksa kanepelerde okeanoss00 nehirnil111 lily35 book thief _Arzu_ Aubina blue_fairy kızlar tercihlerini ve yorumlarınızı merak ediyorum

Canim hadi hayirli olsun sonunda karar verdin:)

Aminnn canım sonunda gerçekten :) sen neler yaptın canım, hangi eksikliklerin kaldı?

Aynen öyle canım, gönlümüze göre bitirelim işlerimizi hayırlısıyla

çok merak ettm sanırım çok güzel tam benim tarzım full dantel :)

aynen canım ful dantel ama üstünde ince tül olacak. yani biraz gizemli gibi, modaevindeki ilgilenen arkadaşı da çok sevdim. Normalde erkeklerle yaptırmam diyodum ama beni çok net anladı. ins sende gönlüne göre bulursun canım burdan haberlerini bekliyoruz

Canım bence herkeste oluyordur. sonuçta bir ömür geçireceğiz. hevesinin kalmaması belki de bir konuda çok kafa yordugun için olabilir. yani bende öyle olmuştu.

canım merhaba
benim oturma odam olmıycak simdilik kendi evime çıkana kadar nişanlımda salona köşe takımı alalım diye tuttturmuştu.hep köşe baktık son ana kadar.alıcağımız gün salon takımında kandırdım nişanlmı :)
ama kendi evime çıkar çıkmaz oturma odasına köşe alıcam.bence hem rahat oluyo hemde daha şık duruyo kuzum benim tercihim köşeden yana olurdu bide küçük berjer oohh :)

Canim ben misafir odasi yapmadigim icin tek salonum oldugundan kose takimi tercih ettim. Esim icin de benim icin de rahatlik ve kullanim kolayligi onemliydi. Siz de aranizda konusun onem derecenize gore karar verin.

Ben hala hic bise alamadm...evimiz belli diil son dkka sehir degisikligi yaptk suan diger sehirde aldgmz ev satilmadi onu bekliyoruz.mobilya alanlar siparis ettikten kac ay sonra geldi mobilyalar ? Yaaa napicam bilmiorum

Ben hala hic bise alamadm...evimiz belli diil son dkka sehir degisikligi yaptk suan diger sehirde aldgmz ev satilmadi onu bekliyoruz.mobilya alanlar siparis ettikten kac ay sonra geldi mobilyalar ? Yaaa napicam bilmiorum
Ben aralik sonu siparis verdim bir kismi subat basi bir kismi subat ortasi geldi.

Kose takimim Enza Home digerleri Bellona'ydi. Ama zamanimiz var demistik sikistirmadik. Siz sikistirirsaniz daha cabuk yaparlar.
Umarim yetisir .tesekkkur ederim cnm☺ yoksa hersey birbirine giricek
bide merak ettigim nikah icin yapilan islemlerde neler istendi kizlar sizden belgelerini tamamlayan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…