- 9 Ocak 2015
- 346
- 266
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.941
selam hoşgeldin canım :)selamm canlarrr ben geldimmm :)
canım gha uygun olanlarda vardı ya başka bir şubesine de uğra istersen:)))
adı ne canım ?
iyi canım hayırlı olsunnn:))))başka bir yerden hallettim bile :)
İğne İplik Moda :)
sağol canım :)başka bir yerden hallettim bile :)
İğne İplik Moda :)
hoşbuldum tatlmmm çok sıkıcı bir gün yyaa bana mı öyle geliyoselam hoşgeldin canım :)
bnde sıkıldım bu gün mal mal takıldım işyerinde iş yapasımda gelmedi :/// dualarda kabul olmadıhoşbuldum tatlmmm çok sıkıcı bir gün yyaa bana mı öyle geliyo
bende yeni iş başı yaptımbnde sıkıldım bu gün mal mal takıldım işyerinde iş yapasımda gelmedi :/// dualarda kabul olmadınehirnil111 okeanoss00
Allah Yardimcin olsn canim gece mesaisi zorbende yeni iş başı yaptımgeceye kadar burdayım vakit nasıl geçicek bilmiyorum ya
Ewet 16 sinda insallahSiz de mi mayista evleniyorsunuz?
Canim hadi hayirli olsun sonunda karar verdin:)
Canı tabi ki herşey çok güzel olsun diye uğraşıyoruz inşallah güzel olacak artık maddi sonuçlarına biraz sabredip katlanacağız ne yapalımHayırlı olsun canım aşkla giy inşallah yavaş yavaş gelinlikler hallediliyor
çok merak ettm sanırım çok güzel tam benim tarzım full dantel :)
kızlar bir şey sormak istiyorum ama yanlış anlaşılmaktan da korkmuyor değilim. nikah tarihi yaklaştıkça beni sıkıntı basıyor, her gün acaba doğru mu karar verdim diye kendimi sorguluyorum, nişanlımın en ufak bir hareketine uyuz olmaya başladım. sanki üstümde bir ağırlık var da ayrılsam kurtulacakmışım gibi hissediyorum. hiçbir şey beni heveslendirmiyor, içimden hazırlıklarla ilgili bir şey yapmak gelmiyor, düşününce bile içim daralıyor. nişanlımı seviyorum ve ilk zamanlar böyle düşüncelerim çok az olurdu ve beni bu kadar çok etkilemezdi, ama yaklaşık bir haftadır nişanlımla doğru düzgün konuşmadım. o da durumun farkında ve ne olduğunu anlamak çözmek istiyor. siz de bu tarz şeyler düşünüp endişeleniyor musunuz?
selamm canlarrr ben geldimmm :)
Kızlarr merhaba nişanlımı gönderdim dün akşam, çok ağladım yaabi daha ne zaman görürüm acaba? dün hangi mobilyaları seçeceğimize aşağı yukarı karar verdik, İstikbal-bellona genellikle. gelinliğie başladık.
Herşey tamam ama oturma odasına karar vermedim. Oturma odasında köşe takımlarımı daha kullanışlı yoksa kanepelerdeokeanoss00 nehirnil111 lily35 book thief _Arzu_ Aubina blue_fairy kızlar tercihlerini ve yorumlarınızı merak ediyorum
Aminnn canım sonunda gerçekten :) sen neler yaptın canım, hangi eksikliklerin kaldı?
Aynen öyle canım, gönlümüze göre bitirelim işlerimizi hayırlısıyla
aynen canım ful dantel ama üstünde ince tül olacak. yani biraz gizemli gibi, modaevindeki ilgilenen arkadaşı da çok sevdim. Normalde erkeklerle yaptırmam diyodum ama beni çok net anladı. ins sende gönlüne göre bulursun canım burdan haberlerini bekliyoruz
Canim ben misafir odasi yapmadigim icin tek salonum oldugundan kose takimi tercih ettim. Esim icin de benim icin de rahatlik ve kullanim kolayligi onemliydi. Siz de aranizda konusun onem derecenize gore karar verin.Kızlarr merhaba nişanlımı gönderdim dün akşam, çok ağladım yaabi daha ne zaman görürüm acaba? dün hangi mobilyaları seçeceğimize aşağı yukarı karar verdik, İstikbal-bellona genellikle. gelinliğie başladık.
Herşey tamam ama oturma odasına karar vermedim. Oturma odasında köşe takımlarımı daha kullanışlı yoksa kanepelerdeokeanoss00 nehirnil111 lily35 book thief _Arzu_ Aubina blue_fairy kızlar tercihlerini ve yorumlarınızı merak ediyorum
Aminnn canım sonunda gerçekten :) sen neler yaptın canım, hangi eksikliklerin kaldı?
Aynen öyle canım, gönlümüze göre bitirelim işlerimizi hayırlısıyla
aynen canım ful dantel ama üstünde ince tül olacak. yani biraz gizemli gibi, modaevindeki ilgilenen arkadaşı da çok sevdim. Normalde erkeklerle yaptırmam diyodum ama beni çok net anladı. ins sende gönlüne göre bulursun canım burdan haberlerini bekliyoruz
Ben aralik sonu siparis verdim bir kismi subat basi bir kismi subat ortasi geldi.Ben hala hic bise alamadm...evimiz belli diil son dkka sehir degisikligi yaptk suan diger sehirde aldgmz ev satilmadi onu bekliyoruz.mobilya alanlar siparis ettikten kac ay sonra geldi mobilyalar ? Yaaa napicam bilmiorum
Nerden aldiniz peki 2 ay surmusBen aralik sonu siparis verdim bir kismi subat basi bir kismi subat ortasi geldi.
Kose takimim Enza Home digerleri Bellona'ydi. Ama zamanimiz var demistik sikistirmadik. Siz sikistirirsaniz daha cabuk yaparlar.Nerden aldiniz peki 2 ay surmus
Umarim yetisir .tesekkkur ederim cnm☺ yoksa hersey birbirine giricekKose takimim Enza Home digerleri Bellona'ydi. Ama zamanimiz var demistik sikistirmadik. Siz sikistirirsaniz daha cabuk yaparlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?