Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben aslında aralıktan beri burdaydım ama bu aralar sık giremiyorum maalesef işler yoğun. nişanlım sürekli her alıdğımız yataklı olsun diye tutturuyo, misafir çok gelir diyo bende hiç alışık değilim misafire. o yüzden hep kanepe, oturma grubu bakıyorum. ama hem salonda hemde oturma odasında kanepe şeklinde oturma grupları bakıyoruz. kendi evim olsa kesinlikle köşe takımı alırım ama kiracı olacağız. o yüzden oturma odasında bizi idare edebilecek kanepeler alayım diyorum.. tatlım gerçekten çok yardımcı oldun fikrim kanepeye kaydı artık kendi evim olunca alırım inşallah :)

yooookk çok beğendim. gerçkten hoş bi hava katmış. ben olsaydım duz, küçük desenli bişi alırdım herhalde bu patchworkları pek bi sevmiyorum ama seninki çok uyumlu olmuş. bencede daha iyi bir seçim olur perde de gulkurusu, ama pembe-mora çalan rengini bulabilirsen tadından yenmez :))

Aslında oturma odası için benim gönlümden geçende köşe ama kiracı olacağım ve evimize yatılı misafirin gelmesi çok yüksek. mobilya bakarken sürekli yataklı bakıyoruz nişanlım yataklı olsun diyip durduğu için köşede öyle bir sıkıntı var. hayırlısı olsun canım inşallah :)

canım L koltuk daha hoş olabilir diye düşünüyorum

Bende öyle dşünüyorum valla nişanlımı ikna edebilirsem yapabilirim belki :)

canım bulursam mutlka haber vericem inşallahh bulurumm

Canım inş en yakın zaamnda bulursun skıntı yapma, aysira, miss defne, dreamona gitmeni öneririm. orda beğendiğin modeli başka yerdede diktirebilirsin istersen ben dreamondan gördüğüm bi modeli kendim bişiler ekleyerek diktiriyorum

Canım hepsi çok uyumlu olmuş ciddi bayıldım. en güzelini yapmışsın hepsini bir yerden bakmışsın indirim yaptırmayı unutma :)

beğenemezsem diktircem canım el mahkum :)

anladım canım ben
Teşekkür ederim canım :)
canım ben hala halını göremedim((

gelinliğime karar verdim artık kızlar balık formatında ama tam balık dgl kesin kararım bu yönde tam istediğim bi tarz tadilata gidecek prova resmini çeker sizlerede gösteririm:))))

Ben de kaftanımı kiraladım, ev de bulduk sonunda ama pek bi minik. Salona nasıl sığacağız yatakodası vs düşündürüyor beni...
canım hayırlı olsun sığar sığar göründüğü gibi durmuyor sığıyor eşyalar umarım seninde öyle olur çünkü evlerin geneli böyle artık çok büyük evler yok artık olsada çok uçuk rakamlar:))

beğenemezsem diktircem canım el mahkum :)
bende öyle aldım canım üstelik kendi evimiz:)) nişanlım hiç sevmiyor köşeyi istememişti kalabalık oldukları için bende iki tane oturma grubu aldım ama tavsiyem tercihin çekyattan yana olsun yada küçük yer kaplamayan bi oturma grubu al çünkü biz ev alırken çok zorlanmıştıkkk eşyaya göre ev bakmak zorunda kalmıştıkkk dikkat et bunlara yoksa ilerde zor durumda kalabilirsin:))

selam kızlar 31 mayıstaki nıkah 23 maısta olcak harika stresli berbat bi zaman oluyor benm için diktirceğim gelinlik ve dantel modelleri büyük gülleri olanı tercih ettim :/ sizce daha dolu geldi gözüme

Eklentiler

• 01.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG-20141025-WA0003.webp
    167,2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG-20141025-WA0002.webp
    201,4 KB · Görüntüleme: 69
Herkes hemen hemen hazir masallah kizlar ☺bende gelinlik tmm ama baska bse yok hala ev yok mesela son 1 ay yapicam herseyi gbi ozendim herkese ☺ hepiniz gule gule huzurla eskitin insallah ❤

selam kızlar 31 mayıstaki nıkah 23 maısta olcak harika stresli berbat bi zaman oluyor benm için diktirceğim gelinlik ve dantel modelleri büyük gülleri olanı tercih ettim :/ sizce daha dolu geldi gözüme
canım denedinmi bilemiyorum ama böyle tatmamen dantel bi gelinlik dene sonra kararını ver çünkü bende çok sadeciydim ama emin ol gelinlikte biraz abartı gerekiyormuşşş ama sadece nikah içinse uygundurr

düğün tarihi yaklaştıkça kimseleri göremez oldum buralarda yaa nerelerdesiniz kızlarrr((((

düğün tarihi yaklaştıkça kimseleri göremez oldum buralarda yaa nerelerdesiniz kızlarrr((((
Canım okuyorum arada herşeyi ama pek giremiyorum sınav telaşı düğünü geçti su sıralar dua edin bana iki hafta sonra mulakatim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…