• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Umarim yetisir .tesekkkur ederim cnm☺ yoksa hersey birbirine giricek
bide merak ettigim nikah icin yapilan islemlerde neler istendi kizlar sizden belgelerini tamamlayan var mi
Halledersin merak etme hic stres yapma. Canim benim nikahim oldu :) Nikahi kiyacaginiz belediyenin sitesinde istenilen evraklara ulasabilirsin. Her belediye farkli seyler istiyor. Telefon edip de sorabilirsin. Genel olarak aile hekiminden onayli saglik raporu, resim istiyorlar. Akciger filmi bir de.

Halledersin merak etme hic stres yapma. Canim benim nikahim oldu :) Nikahi kiyacaginiz belediyenin sitesinde istenilen evraklara ulasabilirsin. Her belediye farkli seyler istiyor. Telefon edip de sorabilirsin. Genel olarak aile hekiminden onayli saglik raporu, resim istiyorlar. Akciger filmi bir de.
Saglik raporu direk verdiler mi tahlil yaptrdnz mi ne kadar zaman aldgni ogrenmem gerekiyor isi ona gore ayarlicam .aradim tatlim belediyeyi anemi testide istediler bizden

Saglik raporu direk verdiler mi tahlil yaptrdnz mi ne kadar zaman aldgni ogrenmem gerekiyor isi ona gore ayarlicam .aradim tatlim belediyeyi anemi testide istediler bizden
Saglik raporunu nasil direk versinler tabiki kan tahlili yapildi. Ozel bir hastanede tahlileri yaptirdik ogleden sonra cikti onlari alip aile hekimimize onaylattik verem savastan aldigimiz akciger filmiyle beraber. 2 bucuk gibi isimiz bitti. 3 bucuk gibi de nikah tarihini almistik. Kimi belediye ozel hastanede yapilan tahlileri kabul etmiyor. Devlet hastanesinden istiyor orada da tahlil sonuclari 2-3 gun sonra cikiyormus. Bizimkinde oyle bir sart yoktu ayni gun icinde hallettik.

Saglik raporunu nasil direk versinler tabiki kan tahlili yapildi. Ozel bir hastanede tahlileri yaptirdik ogleden sonra cikti onlari alip aile hekimimize onaylattik verem savastan aldigimiz akciger filmiyle beraber. 2 bucuk gibi isimiz bitti. 3 bucuk gibi de nikah tarihini almistik. Kimi belediye ozel hastanede yapilan tahlileri kabul etmiyor. Devlet hastanesinden istiyor orada da tahlil sonuclari 2-3 gun sonra cikiyormus. Bizimkinde oyle bir sart yoktu ayni gun icinde hallettik.
Direk saglik ocagina gdip tahlil vermeden alan arkadaslarimda var da benim O yuzden soylemstm .sagol

günaydınnn gelinciklerrr :KK68:

günaydın şekerim, Bugün yine çalışıyoruz siz oohh evde yan gelip yatıyonuz dimi ?? :)

canım merhaba
benim oturma odam olmıycak simdilik kendi evime çıkana kadar nişanlımda salona köşe takımı alalım diye tuttturmuştu.hep köşe baktık son ana kadar.alıcağımız gün salon takımında kandırdım nişanlmı :)
ama kendi evime çıkar çıkmaz oturma odasına köşe alıcam.bence hem rahat oluyo hemde daha şık duruyo kuzum benim tercihim köşeden yana olurdu bide küçük berjer oohh :)

Bizde sizin gibi düşünüyoruz canım salona tlvizyon koyacağız hep orda oturacağız. misafir geldiğinde kalabileceği bi odamız olsun istiyoruz. o yüzden yatılı misafir için köşe takımı mı daha iyi yoksa kanepe almak mı bilemedim. evli ablalarım da köşe takımı al diyo ama onlar geldğinde bizde kaldığında nerde yatacak onu dşünüyorum

Canim ben misafir odasi yapmadigim icin tek salonum oldugundan kose takimi tercih ettim. Esim icin de benim icin de rahatlik ve kullanim kolayligi onemliydi. Siz de aranizda konusun onem derecenize gore karar verin.

Canım peki bu köşe takımların yataklı mı?? tek yatak mı çıkıyo yoksa iki yataklı mı oluyo??

Kizlar bugun hali aldim ben. Hali perde topigimin son sayfasina ekledim. Bakip fikirlerinizi soyler misiniz? Umarim olmustur begenilmeyince cok moralim bozuluyor :KK70: Benim cok hosuma gitti :)

Canım hayırlı uğurlu olsun, evi düzdün bitirdin maşallah biz daha başlayamadık :)) topiğini simdi ziyaret edeceğim, perdeleri konuşmuştuk ne yaptın merak ettim valla :))

günaydın şekerim, Bugün yine çalışıyoruz siz oohh evde yan gelip yatıyonuz dimi ?? :)

Bizde sizin gibi düşünüyoruz canım salona tlvizyon koyacağız hep orda oturacağız. misafir geldiğinde kalabileceği bi odamız olsun istiyoruz. o yüzden yatılı misafir için köşe takımı mı daha iyi yoksa kanepe almak mı bilemedim. evli ablalarım da köşe takımı al diyo ama onlar geldğinde bizde kaldığında nerde yatacak onu dşünüyorum

Canım peki bu köşe takımların yataklı mı?? tek yatak mı çıkıyo yoksa iki yataklı mı oluyo??

Canım hayırlı uğurlu olsun, evi düzdün bitirdin maşallah biz daha başlayamadık :)) topiğini simdi ziyaret edeceğim, perdeleri konuşmuştuk ne yaptın merak ettim valla :))

bende çalışıyorum tatlım hemde tam gün aksam 8 e kadar burdayım :(
valla ben oyle bi oda yapıcam ama evdeki yatagım yeni olduğu için onu götürcem misafir için.birde onun karşısına bi çekyat almak istiyorum bakalım.ama benim gönlüm köse takımından yana.her iki tarafıda yatak olabilenler var oohh misss :)

Yok canim benim kose takimim yatakli degil. Acilmiyor yani. Ama cok genis sagli sollu iki kisi yatabilir.
Yok be kuzum biter mi eksik. Perde siparisini bu haftaici vericem. Haliyi alinca isin rengi yine degisti. Fon rengim yine degisecek. Dun hole, oturma odasina bi de yatak odama hali aldim. Yemek odasi ve mutfak duruyor. Daha cok eksik var.

bende çalışıyorum tatlım hemde tam gün aksam 8 e kadar burdayım :KK43:
valla ben oyle bi oda yapıcam ama evdeki yatagım yeni olduğu için onu götürcem misafir için.birde onun karşısına bi çekyat almak istiyorum bakalım.ama benim gönlüm köse takımından yana.her iki tarafıda yatak olabilenler var oohh misss :)

Allah kolaylık versin bitanem ikimizde yoğunuz baksana :( misafir için bir odanın olması şart gerçekten, evdeki yatağın bi masraftan kurtarmış seni oohh ohh, bende kendi genç oda takımlarımı götürmek istiyorum ama bizimkiler ne der, bilmiyorum

eğer kendi odamı götüremezsem, misafir odasına iki kanepe, bi kitaplık bide küçük bi tv olabilir diye düşünüyorum. kendimiz ise salonumuzda oturalım diyoruz.
Misafir odası için köşe takımı nasıl olur iki kişi geldiğinde nerelerde yatırırım falan onları düşünüyorum ama senin dediğin gibi yataklı bulabilirsem onu da düşünecem.

Yok canim benim kose takimim yatakli degil. Acilmiyor yani. Ama cok genis sagli sollu iki kisi yatabilir.
Yok be kuzum biter mi eksik. Perde siparisini bu haftaici vericem. Haliyi alinca isin rengi yine degisti. Fon rengim yine degisecek. Dun hole, oturma odasina bi de yatak odama hali aldim. Yemek odasi ve mutfak duruyor. Daha cok eksik var.

tabi genişse açılmasına gerek yok zaten böylece rahat rahat yatarlar. Bende misafir odam için önce kanefe bakıcam bulamazsam yataklı köşe takımı düşünüyorum.
salon halını gördüm canım, farklı olmuş gerçekten. perde için içindeki gül kurusu renkleri fonu ve kırık beyaz tül çok güzel olur bence hele bi salonu hallet diğerleri daha kolay şekilde gelir canım merak etme :))

biraz geç oldu ama hoşgeldin şekerim bende geldimm :)) şimdi futbol maçına gidiyom :/ benimle gelmek isteyen var mııı hihihihiii :))
canım aramıza hoş geldin bikaç gündür giremedim doğru düzgün ben misafir ve oturma odası ayrı ayrı yaptım oturma odasında nişanlım istemmemişti köşe takımı eğer çok kalabalık bi sülaleniz yoksa geleniniz gideniniz fazla olmıycaksa veee en önemlisi kiracı dğlsen köşe takımını tercih edebilirsin aksi takdirde tavsiye etmiyorum çnkü kullanan arkadaşlarımdan biliyorum yerleştirmen köşe takımına gre salon bulman zor olabilir naçizane fikrim tatlımmmumarım yardımcı olabilmişimdir:)))

kızlar aysiraya gttim bugün kaporayı verdik amaa iki gelinlik arasında kaldım yarın bi daha gidecem off yaa çokk kararsız kaldımmmm:(((

Allah kolaylık versin bitanem ikimizde yoğunuz baksana :KK43: misafir için bir odanın olması şart gerçekten, evdeki yatağın bi masraftan kurtarmış seni oohh ohh, bende kendi genç oda takımlarımı götürmek istiyorum ama bizimkiler ne der, bilmiyorum

eğer kendi odamı götüremezsem, misafir odasına iki kanepe, bi kitaplık bide küçük bi tv olabilir diye düşünüyorum. kendimiz ise salonumuzda oturalım diyoruz.
Misafir odası için köşe takımı nasıl olur iki kişi geldiğinde nerelerde yatırırım falan onları düşünüyorum ama senin dediğin gibi yataklı bulabilirsem onu da düşünecem.

tabi genişse açılmasına gerek yok zaten böylece rahat rahat yatarlar. Bende misafir odam için önce kanefe bakıcam bulamazsam yataklı köşe takımı düşünüyorum.
salon halını gördüm canım, farklı olmuş gerçekten. perde için içindeki gül kurusu renkleri fonu ve kırık beyaz tül çok güzel olur bence hele bi salonu hallet diğerleri daha kolay şekilde gelir canım merak etme :))
Farkli olmus derken? Begenmedin sanirim canim :) Ben bastan beri patchwork hali istiyordum buldum sukur :) Haliyi boyle sectigin icin mor kullanamayacagim. Senin de dedigin gibi kirik beyaz tul ve acik renk bir gulkurusu tercih edecegim sanirim. Halinin gul kurusu tonlarinin resimlerini cektim ona gore bakip karar verecegim.

Kızlarr merhaba nişanlımı gönderdim dün akşam, çok ağladım yaa :KK61: bi daha ne zaman görürüm acaba? dün hangi mobilyaları seçeceğimize aşağı yukarı karar verdik, İstikbal-bellona genellikle. gelinliğie başladık.

Herşey tamam ama oturma odasına karar vermedim. Oturma odasında köşe takımlarımı daha kullanışlı yoksa kanepelerde okeanoss00 okeanoss00 nehirnil111 nehirnil111 @minimalist2 @lostbuthopeful _Arzu_ _Arzu_ Aubina Aubina @blue_fairy kızlar tercihlerini ve yorumlarınızı merak ediyorum

Aynen öyle canım, gönlümüze göre bitirelim işlerimizi hayırlısıyla
Canım biz tek oda yaptık ona da köşe aldık berjeriyle beraber farklı bir tarz rahatlık yapalım dedik eğer salonun koltuk takımıysa tabi ki oturma odasına köşe daha çok gider hem farklı olmuş olur köşenin de keyfine bir bakın derim :KK19:Amin inşallah:nazar::KK68:
Günaydın kızlar :) Güzel bir hafta geçirelim inşallah :)

Amin inşallah kuzum :nazar:Nasılsın:KK68:

Back
X