- 9 Ocak 2015
- 346
- 266
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.801
gelinlik ve bindallını atar mısın canım merak ettm mesajda atabilir misin?iyi canım benim gelinlğim kampanyalı fiyatı 2400 normalde 3900 idi. kınalık 1000 lira bindallı kiralık verilecek diğerlerini satınalcam canım 3400 toplam ama çok pazarlık yaptım yaaa çok zor oldu ama indirimi iyi yaptırdım yuvaletlik 2015 model 1950 den 1000 liraya alcam kısmet olursa ytabi yaptığım sıkı pazarlık sonucuuu
ben pazar günü fatihteydm ve nerdeyse bütün gelinlkler aynı geldi ama aysira ya girmemiştim bu cumrt de oraya gdeceğim inşallahcanım bende pazar gnü kaparo vermeye gtcem kısmet olursa zaten kafandaki model netse kalıplar çok güzel cuk dye oturuyor kafanı hiç karıştırmıyor çünkü birbirine benzemiyor modeller ben diktirmeyi düşünüyordum ama kalıplarını çok beğendm
Bir bak canım ben çok uzak kalmasaydım muhakkak gidecektim fiyat sormaya
kuzum görümcem var ama onunda araştırcak vakti yok sitede bi kuaför var onun söylediği benimde bildiğim en kötü ihtimal ona gidicem ama dün biraz netten araştırdım bikac yer buldum ama telefonla ilgilenirler mi bilmediğim için biraz tereddüt ettimkuzum benim baktığım kuaförler ataşehirde ama sana uzak olur balım ya öyle bi sansımız olsa aslında çokda iyi olur du tabi ama bağcılar nereee ataşehir nereee
davetiye içinse canım ben martın sonuna istanbula gidicem annemle ev yerleştirmeye o zaman vaktimiz olmayacak biz gidene kadar hazır olsun istedik geçen gittiğimde kayınvalidemle baktık bikaç model beğendik sonra karar veerdik işte.nisan ayını böyle şeylerle uğraşmak istemiyoruz o yüzden onümüzdeki ayın sonuna herşey tamamlansın istiyoruz balım
ben biraz duygusuz muyum neyimde çok heyecanlandım ya çok güzel bi duyguydu hiç çıkarmak istemedim:)))
inş canım hayırlısı olsun kolay gelsin şimdiden mobişlya işi sıkıntılı iş ya çok çektimm çok çokkkk
canım aysiraya gittim ve ilk gelinlik denediğim yer inanılır gbi değil ama ilk giydiğim gelinliği beğendim ve pazar gnü nişanlımla tekrar gdip kaparo vereceğiz ayrıca hiç satın almak yoktu aklımda kınalığımıda gelinliğimide satın alcam çok içime sindi çok mutluyummmmm sen neler yap tın canımmm:)))))
ben pazar günü fatihteydm ve nerdeyse bütün gelinlkler aynı geldi ama aysira ya girmemiştim bu cumrt de oraya gdeceğim inşallah
kızlar günaydınnn karlı müthiş gün ve ben işteyim
ahhh galiba uyuyorladır sıcacık sıcacık .. kıskandımben de ben deeeeediğerleri tatil yapıyor sanırım hiç ses yokkkk
canım vala nasıl beğendiğpimi ben bile anlamadım hiç zor olmadı ama çok çok içime sindi tatlım umarım seninde böyle kolay olurr:)))))yok canım niye duygusuz olasın, bk işte kendini nasıl mutlu hisstmişin içinde. Düğün günü giydiğimizde heyecandan elimiz ayağımız titreyecek.
Evet canım sıkıntılı gerçekten aslında ben mobilyalarımın çoğunu beğendim ama hem babama hemde nişanlıma fiyatları yüksek geldi
Canım ne çabuk beğendiniz öyle yaaa sanırım sadece ben beğenemedim bi türlü. nasıl bir model seçtin tatlım??
aaa canım bu anlattığın model tatlım benim gelinliğime benziyor yaaa:)))aysiranın gelinlikleri gerçekten farklı, bi gelinlik denemiştim meğer Demet akalının gelinlik modeliymiş, hem baştan sona kadar dantel hemde ışıltılı fiyatı da 3,800 falandı sanırım, ama çok yüksek geldi. biraktım
nerden baktın tatlım mobilyalarıne :)))yok canım niye duygusuz olasın, bk işte kendini nasıl mutlu hisstmişin içinde. Düğün günü giydiğimizde heyecandan elimiz ayağımız titreyecek.
Evet canım sıkıntılı gerçekten aslında ben mobilyalarımın çoğunu beğendim ama hem babama hemde nişanlıma fiyatları yüksek geldi
Canım ne çabuk beğendiniz öyle yaaa sanırım sadece ben beğenemedim bi türlü. nasıl bir model seçtin tatlım??
canım ben sadece aysiraya gittim ordada bi bayan vardı çok gezmişti sakın gezme boşuna dedi ben çok gezdim dedi hem fiyatlar çok uçuk hemde çok kötü modeller dediler tatlım bişde aysiraya 1500 2000 arası diyolardı bende böyle bekliyordum ama biraz daha pahalı buldum ürünleri maalesef iyi bir pazarlık yapmanız gerekiyor tatlım:)))ben pazar günü fatihteydm ve nerdeyse bütün gelinlkler aynı geldi ama aysira ya girmemiştim bu cumrt de oraya gdeceğim inşallah
evet canım evdeyimmm tümgünnnnn:))))ben de ben deeeeediğerleri tatil yapıyor sanırım hiç ses yokkkk
ahhh galiba uyuyorladır sıcacık sıcacık .. kıskandım
evet canım evdeyimmm tümgünnnnn:))))
bizim müdürün hadi çıkın diyeceği yok bekliyoruz halaabiz erken çıkcaz ama sanırım zaten 3-5 kişi gelebilmiş, darısı başına diyim :))
tabi yaaaaaaa
canım inşallah bende bulabilirim resimleri göstermeyecek misinn sır mıcanım ben sadece aysiraya gittim ordada bi bayan vardı çok gezmişti sakın gezme boşuna dedi ben çok gezdim dedi hem fiyatlar çok uçuk hemde çok kötü modeller dediler tatlım bişde aysiraya 1500 2000 arası diyolardı bende böyle bekliyordum ama biraz daha pahalı buldum ürünleri maalesef iyi bir pazarlık yapmanız gerekiyor tatlım:)))
yok ya tatlım ne sırı dünden beri 2014 modellere bakıyorum talan ettim bulamyrum ya ürün koduda var nasıl bulabilirim canım :)))canım inşallah bende bulabilirim resimleri göstermeyecek misinn sır mı
canım ben hem kınalık hem gelinlik denedim kafamda net olmasına rağmen 3 saatimi aldı diyebilirim aysirada ben 2400 e kampanyalı gelinlik beğendim okduysan çok sıkı pazarlık yaptım canım 3900 idi normal fiyatı bulabilirsin canım yani daha uygunada bulabilirsin senin beğendiğin modele bağlı:))Kızlar merhaba arada sizin topiği takip ediyordum şimdi güncel olarak kafama takılan bir konu olduğu için size soriyim dedim nasipse Haziran geliniyim bende. cumartesi günü izmire gelinlik bakmaya gideceğiz 2 yerden randevu aldım. biri aysira diğeri de nişanlığımı aldığım mağaza. aynı gün içerisinde gelinlik ve kınalık işlerini halletmeyi planlıyorum çünkü akşama izmirden memleketim olan Balıkesire döneceğiz mecburen. gelinlik denemeleri falan kaç saat sürer tahmini? 1 yerde giy çıkar en az 2 saat falan alır gibime geliyor.? randevu saatlerimizi çakıştırmak istemiyorum. birde gelinlik için max. 2500 TL gibi bir bütçe ayırdık aysirada bu fiyata bulamazsam hiç gitmesemmiki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?