- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.781
Bir bak canım ben çok uzak kalmasaydım muhakkak gidecektim fiyat sormayaCanıııımm önerin için teşekkür ederim , burda da çok öneriyorlar merak ettim
kuzum kuaför için kaynına güveniyosan emin ellerde olmak daha iyi bencede.Bende ayarlamayanlardanım henüzSaçımı nasipse kaynım yapacak bayan kuaförü kendisi fikirlerime çok önem veriyor özen gösterdi nişanda da onda yaptıracağız ama tabi ki makyaj için görüştüğüm yer beraber paket olarak uyguna verirse orası olacak aklımda yakınlarda 2 yer var onlardan birini düşünüyorum
Canım hayırlı olsun bende acaba başlasak mı siparişini vermeye diye düşündüm ama Haziran için erken sanırımNe kadar sürede basılıyorlar
Benim modelim spor çok alçak değil ama konumda bakabilirsin baza yerleştiriliyor içine çok alçak olanlar bazasız şuanda o modellere bayılsam da çocuk olunca ileri de zor olurdu bizim için yastıktır yorgandır bir yerlere koymak gerekecekti
Bende senin durumundayım, Orada senin için görüşebilecek kimse yoksa tlfonla bilgi talep et, yaptıkları iişleri görmen için foto iste. makyaj içinde aynı görüşeceksen bunun için de foto iste ve istanbula gittiğinde 2 gününü bu işler için ayır ve deneme yaptır, memnun kalırsan yaptır canım. yada görüncen eltin falan varsa istanbulda onların güvendiği yerlere git.
Senin bulduğun kuaförleri bana da desene yavrum. nasıl olsa düğün günleri aynı olmadığı için sıkıntı olmaz :)
Hem kuaförlerden indirim istediğinde size bi kaç kişiyi daha getiricm falan dersin :))
Kız ne çabuk verdin davetiye siparişlerini. hangi modeli tercih ettin bizimle paylaş lutfen :)
canım ben kiracı olmadığım halde tercih etmedim vazgeçtim şimdi iyikide almamışım diyorum evet çok modern duruyor ama karar senin yinede bazasız oluyor o modeller ama yaytak odan vs geniş olması lazım kendini göstermesi açısından aksi takdirde inana bna diğer yatak odalarından çokta farkı kalmıyor tabi karar senin canım:))))bende kiraci olcam ama cok begeniyrm o modelleri tam genc yatak odasiaradigim gibi bulablsem baza da falan gozum yok
ben biraz duygusuz muyum neyimde çok heyecanlandım ya çok güzel bi duyguydu hiç çıkarmak istemedim:)))Hadi şimdiden hayırlı olsun canım, kendini gelinlik içinde ilk gördüğünde duygulanacaksın benim gözlerim dolmuştu
inş canım hayırlısı olsun kolay gelsin şimdiden mobişlya işi sıkıntılı iş ya çok çektimm çok çokkkkCanım ben county avangard arası bi şey düşünüyorum ama daha mobilya bakmaya hiç çıkmadım bu perşembe cuma gnü nişanlım ankaraya gelecek bakıcaz :) inş hayırlısıyla bulurum
hoşşşgeldin canımmm ben buralardayımm neler yapıyosunuz?kızlarrr ben geldimmm kimseciklerr yokmu burdaaa
canım aysiraya gittim ve ilk gelinlik denediğim yer inanılır gbi değil ama ilk giydiğim gelinliği beğendim ve pazar gnü nişanlımla tekrar gdip kaparo vereceğiz ayrıca hiç satın almak yoktu aklımda kınalığımıda gelinliğimide satın alcam çok içime sindi çok mutluyummmmm sen neler yap tın canımmm:)))))hoşşşgeldin canımmm ben buralardayımm neler yapıyosunuz?
hoşbuldukkkkk canımmmm:))))hoşşşgeldin canımmm ben buralardayımm neler yapıyosunuz?
bende aysiradan aldım gelinliğimi ve aynı şekilde ilk oraya gittim denediğim 2. gelinliği aldım hiç uğraşmadım :) içine sindiyse ne güzel. ben satın alma knusunda kararsızım hala aysirada sonradan satın alınabiliyor karar değiştirilirse diye muhtemelen bende kiralamadan satına çeviricem.canım aysiraya gittim ve ilk gelinlik denediğim yer inanılır gbi değil ama ilk giydiğim gelinliği beğendim ve pazar gnü nişanlımla tekrar gdip kaparo vereceğiz ayrıca hiç satın almak yoktu aklımda kınalığımıda gelinliğimide satın alcam çok içime sindi çok mutluyummmmm sen neler yap tın canımmm:)))))
canım evet ya içime çok sindi ama ben satın almayı hiç istemiyordum mecburiyetten hani ister satın alın ister almayın fiyat değişmez dediler çünkü geçen sezonun modellerinden beğenmiştim tüketmeye çalışıyorlar sanırım kınalığımıda ordan aldım ne kadar tuttu canım senin aldıkların:))) ooo hayırlı olsun canım yoğunsun bu aralar baya sanırım bizim mobilyalarda 28 martta geleck:)))bende aysiradan aldım gelinliğimi ve aynı şekilde ilk oraya gittim denediğim 2. gelinliği aldım hiç uğraşmadım :) içine sindiyse ne güzel. ben satın alma knusunda kararsızım hala aysirada sonradan satın alınabiliyor karar değiştirilirse diye muhtemelen bende kiralamadan satına çeviricem.
mobilyalarıın siparişini verdik bu hafta 3 hafta sonra elimizde olucak ayrıca davetiyeleride hallettik çok şükürr
canım bu arada ben satın alırsam düğnden sonra satarım ya nereye koycam uğraşamam bide onlarla offf hiç istemediğim şekilde gelişti ama olsun ama yine de alcam :)))bende aysiradan aldım gelinliğimi ve aynı şekilde ilk oraya gittim denediğim 2. gelinliği aldım hiç uğraşmadım :) içine sindiyse ne güzel. ben satın alma knusunda kararsızım hala aysirada sonradan satın alınabiliyor karar değiştirilirse diye muhtemelen bende kiralamadan satına çeviricem.
mobilyalarıın siparişini verdik bu hafta 3 hafta sonra elimizde olucak ayrıca davetiyeleride hallettik çok şükürr
canım evet ya içime çok sindi ama ben satın almayı hiç istemiyordum mecburiyetten hani ister satın alın ister almayın fiyat değişmez dediler çünkü geçen sezonun modellerinden beğenmiştim tüketmeye çalışıyorlar sanırım kınalığımıda ordan aldım ne kadar tuttu canım senin aldıkların:))) ooo hayırlı olsun canım yoğunsun bu aralar baya sanırım bizim mobilyalarda 28 martta geleck:)))
Kizlar Bende aysiradan randevu aldim cmrt gidecegim bakalimcanım benin gelinliğim 2200 tl ama kına için abye almadım bindallı aldım 300 tl ayakkabıları,duvağı falan ortalama 3000 tlye dayandı anlayacagın ama hepsi sine sine keyifle oldu çok şükürr
iyi canım benim gelinlğim kampanyalı fiyatı 2400 normalde 3900 idi. kınalık 1000 lira bindallı kiralık verilecek diğerlerini satınalcam canım 3400 toplam ama çok pazarlık yaptım yaaa çok zor oldu ama indirimi iyi yaptırdım yuvaletlik 2015 model 1950 den 1000 liraya alcam kısmet olursa ytabi yaptığım sıkı pazarlık sonucuuuKizlar Bende aysiradan randevu aldim cmrt gidecegim bakalim
canım bende pazar gnü kaparo vermeye gtcem kısmet olursa zaten kafandaki model netse kalıplar çok güzel cuk dye oturuyor kafanı hiç karıştırmıyor çünkü birbirine benzemiyor modeller ben diktirmeyi düşünüyordum ama kalıplarını çok beğendmKizlar Bende aysiradan randevu aldim cmrt gidecegim bakalim
canım bende daha ayakkabılar ve gelin buketi hem düğün hemde kına için yok ayrıca tokası falan derken 4000 bulck offf çok masraflı yacanım benin gelinliğim 2200 tl ama kına için abye almadım bindallı aldım 300 tl ayakkabıları,duvağı falan ortalama 3000 tlye dayandı anlayacagın ama hepsi sine sine keyifle oldu çok şükürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?