Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Renkli yatak odası düşünen varsa böyle bişey var bu mobilya mağazasının ürünlerini beğeniyorum ıstanbul da

Son düzenleme:
kuzum kuaför için kaynına güveniyosan emin ellerde olmak daha iyi bencede.
kuzum ben anlaştım bugünde yazısıyla falan son haline onay verdim 2-3 gün içerisinde baskıdan gelir dedi en fazla 1 hafta sürüyor kısa bi zaman yani..

kuzum görümcem var ama onunda araştırcak vakti yok sitede bi kuaför var onun söylediği benimde bildiğim en kötü ihtimal ona gidicem ama dün biraz netten araştırdım bikac yer buldum ama telefonla ilgilenirler mi bilmediğim için biraz tereddüt ettim kuzum benim baktığım kuaförler ataşehirde ama sana uzak olur balım ya öyle bi sansımız olsa aslında çokda iyi olur du tabi ama bağcılar nereee ataşehir nereee
davetiye içinse canım ben martın sonuna istanbula gidicem annemle ev yerleştirmeye o zaman vaktimiz olmayacak biz gidene kadar hazır olsun istedik geçen gittiğimde kayınvalidemle baktık bikaç model beğendik sonra karar veerdik işte.nisan ayını böyle şeylerle uğraşmak istemiyoruz o yüzden onümüzdeki ayın sonuna herşey tamamlansın istiyoruz balım

bende kiraci olcam ama cok begeniyrm o modelleri tam genc yatak odasiaradigim gibi bulablsem baza da falan gozum yok
canım ben kiracı olmadığım halde tercih etmedim vazgeçtim şimdi iyikide almamışım diyorum evet çok modern duruyor ama karar senin yinede bazasız oluyor o modeller ama yaytak odan vs geniş olması lazım kendini göstermesi açısından aksi takdirde inana bna diğer yatak odalarından çokta farkı kalmıyor tabi karar senin canım:))))

Canım ben county avangard arası bi şey düşünüyorum ama daha mobilya bakmaya hiç çıkmadım bu perşembe cuma gnü nişanlım ankaraya gelecek bakıcaz :) inş hayırlısıyla bulurum
inş canım hayırlısı olsun kolay gelsin şimdiden mobişlya işi sıkıntılı iş ya çok çektimm çok çokkkk

hoşşşgeldin canımmm ben buralardayımm neler yapıyosunuz?
canım aysiraya gittim ve ilk gelinlik denediğim yer inanılır gbi değil ama ilk giydiğim gelinliği beğendim ve pazar gnü nişanlımla tekrar gdip kaparo vereceğiz ayrıca hiç satın almak yoktu aklımda kınalığımıda gelinliğimide satın alcam çok içime sindi çok mutluyummmmm sen neler yap tın canımmm:)))))

bende aysiradan aldım gelinliğimi ve aynı şekilde ilk oraya gittim denediğim 2. gelinliği aldım hiç uğraşmadım :) içine sindiyse ne güzel. ben satın alma knusunda kararsızım hala aysirada sonradan satın alınabiliyor karar değiştirilirse diye muhtemelen bende kiralamadan satına çeviricem.
mobilyalarıın siparişini verdik bu hafta 3 hafta sonra elimizde olucak ayrıca davetiyeleride hallettik çok şükürr

canım evet ya içime çok sindi ama ben satın almayı hiç istemiyordum mecburiyetten hani ister satın alın ister almayın fiyat değişmez dediler çünkü geçen sezonun modellerinden beğenmiştim tüketmeye çalışıyorlar sanırım kınalığımıda ordan aldım ne kadar tuttu canım senin aldıkların:))) ooo hayırlı olsun canım yoğunsun bu aralar baya sanırım bizim mobilyalarda 28 martta geleck:)))

canım bu arada ben satın alırsam düğnden sonra satarım ya nereye koycam uğraşamam bide onlarla offf hiç istemediğim şekilde gelişti ama olsun ama yine de alcam :)))

canım benin gelinliğim 2200 tl ama kına için abye almadım bindallı aldım 300 tl ayakkabıları,duvağı falan ortalama 3000 tlye dayandı anlayacagın ama hepsi sine sine keyifle oldu çok şükürr

Kizlar Bende aysiradan randevu aldim cmrt gidecegim bakalim
iyi canım benim gelinlğim kampanyalı fiyatı 2400 normalde 3900 idi. kınalık 1000 lira bindallı kiralık verilecek diğerlerini satınalcam canım 3400 toplam ama çok pazarlık yaptım yaaa çok zor oldu ama indirimi iyi yaptırdım yuvaletlik 2015 model 1950 den 1000 liraya alcam kısmet olursa ytabi yaptığım sıkı pazarlık sonucuuu

Kizlar Bende aysiradan randevu aldim cmrt gidecegim bakalim
canım bende pazar gnü kaparo vermeye gtcem kısmet olursa zaten kafandaki model netse kalıplar çok güzel cuk dye oturuyor kafanı hiç karıştırmıyor çünkü birbirine benzemiyor modeller ben diktirmeyi düşünüyordum ama kalıplarını çok beğendm

canım benin gelinliğim 2200 tl ama kına için abye almadım bindallı aldım 300 tl ayakkabıları,duvağı falan ortalama 3000 tlye dayandı anlayacagın ama hepsi sine sine keyifle oldu çok şükürr
canım bende daha ayakkabılar ve gelin buketi hem düğün hemde kına için yok ayrıca tokası falan derken 4000 bulck offf çok masraflı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…