Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ya A kesim ya da yarı prenses. dantel ağırlıklı ama arada ufak tefek taşlar olabilir. kayık kol güzel olur diye düşünüyorum ama bakalım
Benim gelinliğimi tarif ediyorsun galiba :)) Kayık yaka dantel ağırlıklı ve arada ışıltı veren minik boncuklar var. Konuma baktın mı bilmiyorum ama gelinliğimi koymuştum bakmadıysan bakabilirsin :)

Benim gelinliğimi tarif ediyorsun galiba :)) Kayık yaka dantel ağırlıklı ve arada ışıltı veren minik boncuklar var. Konuma baktın mı bilmiyorum ama gelinliğimi koymuştum bakmadıysan bakabilirsin :)

evet evet ta kendisi onu görünce zaten karar vermiştim bende :) Pierre cardin dimi senin canım?

evet evet ta kendisi onu görünce zaten karar vermiştim bende :) Pierre cardin dimi senin canım?
Evet canım Pierre Cardin. Aysira mağazasından aldım :) Yakası kayık değildi ama onu ben tadilatla o hale çevirttirdim. 2650'ye aldım duvakla birlikte.

Evet canım Pierre Cardin. Aysira mağazasından aldım :) Yakası kayık değildi ama onu ben tadilatla o hale çevirttirdim. 2650'ye aldım duvakla birlikte.

iyi almışsın canım bizde Cumartesi İzmirdeki Aysiraya gideceğiz bakalım seninkini tarif edebilirim belki :)

canım vala nasıl beğendiğpimi ben bile anlamadım hiç zor olmadı ama çok çok içime sindi tatlım umarım seninde böyle kolay olurr:)))))

inş canım, ne güzel çabucak seçmek :)

aaa canım bu anlattığın model tatlım benim gelinliğime benziyor yaaa:)))

Bu yan tarafında pilesi sıklaşan model mı canım yoksa aşağıdaki modeli giymiştim ben canım ama fiyatı yüksek gelmişti bide kol sırt yapılamaz demişlerdi

nerden baktın tatlım mobilyalarıne :)))

Bellonadan ve doğtaştan baktım canım genellikle beğendiklerim 4binin üstündeydi

Merhaba canım, _Arzu_ nun da dediği gibi bi yerde 2 saat kalmazsın canım, ben hızlı hareket ettim kafamda istediğim şeyleri söyledim 3 tanede gelinlik denedim 1 saat durdum. emin ol anca o kadar srüyo zaten gelinlikçilerde çok uzun uzadıya seni bekletmiyolar (biraz gıcık bi durum)

Canım o arkadaşın gibiymişim bende toplamda 1 aydır, sadece hafta sonları izinlerini sayarsam 8 gündür gelinlik bakıyorum. yarın nişanlımla bi yerle anlaşıcaz artık, ama ben arkadaşın gibi değilim yani giyip çıkarmaktan hiç zevk almıyorum. istediğim gibi birşey bulamadığım için bu sorunu yaşadım en sonunda kendi kafamda oluşturduğum gelinliği diktiricem inş.

Valla bende vermek istemiyorum 1000 lira çok para valla ama provasız risk almak istemiyorum, sonra düğün günü var (en önemlisi) ve fotograf çekimimiz de iki gün sonra olacağı için bi masrafta ordan çıkacak. hadi 1000 lira olmasında 700 olsun, dilde söylemek kolayda cüzdanı açıp parayı vermek kolay değil valla :))

Canım davetiyelerin çok sevimliymiş senin gibi :) zarfa da gerek kalmamış hemde kolaylık olmuş :) bende böyle davetleri çok beğeniyodum ama davetiyemizde mühür kullanmayı düşündüğümüz için sevimli karakterli modellerde istedğimiz gibi bulamadık. o yüzden sade bişey bakıcam :)

evet canım saca makyaja bende vermem 1000 tl çok yaaa acaba yaşadığınız şehirle mi alkalı burdada pahalı gerçi ama okadarda etmez hani diye umuyorum:)))

Valla canım gerçekten çok para 1000 lira, ist. bağcılar-bahçelievler taraflarında beğendiğin kuaförler var mı canım?? önerebileceğin. Ben Ankara'da olduğum için sadece kına için bakabiliyorum.

uuffff ne diyosunnn ben sadece "prova-düğün günü-foto çekimi günü" için sadece 700 lirayı gözden çıkarabilirim. anamm bide kuförde yanımda yiğenim, 2 ablam, annem, görümcem de olur yandım ki ne yandım. PIT BAYILDIM

aynen oyle canım yaa 1000 tl çok fazla biz nikah günü fotograf çekimini yapıcaz o yuzden prova istemiorum.ama vaktimiz olsaydı bende senin gibi yaptırcaktım prova günü fotoğrafları halltmek enn doğrusu.
davetiye içinde saol tatlım hep böyle cici bişeyler istemistım diğğer modeller çok ağır geliyor bana istediğim gbibde oldu.begenmene sevindim

c
anladım cnm evet bende bellonadan aldım pahalı maalesef umarım gönlüne gre olur canım ya zor işler bunlar:))

yok canım ya bu dğl benimki daha farklı:))

anladım canım onuda aradan çıkarsaydın keşke gttiğinde böyle ayrı ayrı bakmak zor olmycakmı canım:))

kızlar foto işi okadar uzunmu sürüyor ya bendaha ayarlamadım hani düğün olur dye düşünyrm siz böyle ayarlıyamadınızmı:))

bende öyle tahmin ediyorum hele aysirada çok yoğun olacaklardır diye düşündüğümden hemen çıkmak bile isteyebilirim. :)

canım fotografçımızı ve gnümüzü belirledik zaten gelinliğimi ilk düğün günü giymek istiyorum o an o heyecanı yaşamak istiyorum o yüzden foto çekimi tarihimizi düğünden 2 gün sonraya aldık. evet canım cok sevdim davetiyeni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…