• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım inşallah bende bulabilirim resimleri göstermeyecek misinn sır mı :KK70:
MRB0196.webp

kınalığım bu canım:)) ama gelinliği hala a raştırmadayımmm:(((bindallımıda pazar günü netleştirecgm canım:))

Kızlar merhaba arada sizin topiği takip ediyordum şimdi güncel olarak kafama takılan bir konu olduğu için size soriyim dedim nasipse Haziran geliniyim bende. cumartesi günü izmire gelinlik bakmaya gideceğiz 2 yerden randevu aldım. biri aysira diğeri de nişanlığımı aldığım mağaza. aynı gün içerisinde gelinlik ve kınalık işlerini halletmeyi planlıyorum çünkü akşama izmirden memleketim olan Balıkesire döneceğiz mecburen. gelinlik denemeleri falan kaç saat sürer tahmini? 1 yerde giy çıkar en az 2 saat falan alır gibime geliyor.? randevu saatlerimizi çakıştırmak istemiyorum. birde gelinlik için max. 2500 TL gibi bir bütçe ayırdık aysirada bu fiyata bulamazsam hiç gitmesemmiki?
Merhaba canim hosgeldinn
Hic sikinti yapma kendine bi girdigin yerde 2saat kalman cok zor butun modelleri deneme niyetinde degilsen :) bi iki modelden sonra kafanda biseyler varsa oturuyor zaten. Ayrica 2500 tl butcen varsa aysiradada rahatlikla bulabilisin ama onemli olan aklinda bi modeli kesinlestirmek ne istedigine karar vermen emin bi sekilde gir magazaya dene begen al cik :)

canım ben hem kınalık hem gelinlik denedim kafamda net olmasına rağmen 3 saatimi aldı diyebilirim aysirada ben 2400 e kampanyalı gelinlik beğendim okduysan çok sıkı pazarlık yaptım canım 3900 idi normal fiyatı bulabilirsin canım yani daha uygunada bulabilirsin senin beğendiğin modele bağlı:))

oooo hadi ya :( doğru yani giy çıkar zaten dert. neyse bakalım olduğu kadar gidip görücez nasıl olacak. fiyatını çok iyi anlaşmışsın darısı başımıza :)

canım ben hem kınalık hem gelinlik denedim kafamda net olmasına rağmen 3 saatimi aldı diyebilirim aysirada ben 2400 e kampanyalı gelinlik beğendim okduysan çok sıkı pazarlık yaptım canım 3900 idi normal fiyatı bulabilirsin canım yani daha uygunada bulabilirsin senin beğendiğin modele bağlı:))
Masallah kuzum 3saat naptin yaa ben 2.denemmde iste bu dedim ama sans isi tabi birazdaa :)

Merhaba canim hosgeldinn
Hic sikinti yapma kendine bi girdigin yerde 2saat kalman cok zor butun modelleri deneme niyetinde degilsen :) bi iki modelden sonra kafanda biseyler varsa oturuyor zaten. Ayrica 2500 tl butcen varsa aysiradada rahatlikla bulabilisin ama onemli olan aklinda bi modeli kesinlestirmek ne istedigine karar vermen emin bi sekilde gir magazaya dene begen al cik :)

aklımda model var tabikii hatta nokta atış bile yapabilirim bu model diye ama işte herkes deneyince fikrin çok değişiyor denemeden karar verme modele falan diyince kafam karıştı :) zor beğenen biri değilim Allahtan nişanlığımıda denediğim 2. modeli aldım ama gelinlik konusu soru işareti. yardımın için çok sağol canım cumartesi gdip göreceğim bakalım :)

Masallah kuzum 3saat naptin yaa ben 2.denemmde iste bu dedim ama sans isi tabi birazdaa :)

şans ve beklentiyle ilgili olduğunu düşünüyorum benim arkadaşım geçen sene 6-7 mağazaya falan girdi nerdeyse 2 hafta sürdü gelinlik bakma süreci artık bana gına gelmişti. aldığı modelde diğer giydiklerinden bi farkı yoktu bide. ama bakıp durmaktan denemekten zevk alıyor bana fenalık geliyor işte bişey olduysa bitmiştir bütçeyede uygunsa al çık tarız bi insanım ben ama şans işi de var

Canım sen yinede sitedeki kuaförün yanı sıra alternatifleri oluştur, bende nehirnil111 nehirnil111 önerdiği bakırköydeki bir kuaförü merak ettim. fiyat alıcam tlfondan, ama biraz pahalıya gelecek gibi geliyo bana. düğün günü-provası ve foto çekim günü derken, saç-makyaj için en az 1000 lirayı gözden çıkaracakmışım gibi geliyo :KK43: çok para yaa
Davetiyeni nasıl bişey seçtin canım, ilk bu işe giren sen olduğun için bize tiyoların olabilir ?
1000 tl cok kuzum yaa puff :( ben prova istemiyorum yani aklimda yok ama 1000 tlde cok fazla bitanem ya. Bende bi iki yer buldum ariycam. Kayinvalidemle eminonunde dolasirken bi davetiyecilere girelim dedik fiyat falan alalim modellere bakalim die ama baya baya baktik oturuyoruz model seciyoruz omu olsun bu mu olsun :) bi iki model begendik eve geldik nisanlimada gisterdim dun de yazilarini falan internetten hallettim gonderdim siparisi verdim modelleri boyle yazilari falan degistirdim tabi
image.webp image.webp

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 58
şans ve beklentiyle ilgili olduğunu düşünüyorum benim arkadaşım geçen sene 6-7 mağazaya falan girdi nerdeyse 2 hafta sürdü gelinlik bakma süreci artık bana gına gelmişti. aldığı modelde diğer giydiklerinden bi farkı yoktu bide. ama bakıp durmaktan denemekten zevk alıyor bana fenalık geliyor işte bişey olduysa bitmiştir bütçeyede uygunsa al çık tarız bi insanım ben ama şans işi de var
Aynen bende bi gunde hallettim denedigim 2.gelinlikti benimde. Bencede sans isi bide yanina cok kisi alma karar verirken cok hassas oluyosun ufacik bisey etkiliyo o yuzden tamamen kendi zevkine gore al kimseyi karistirma bence

oooo hadi ya :KK43: doğru yani giy çıkar zaten dert. neyse bakalım olduğu kadar gidip görücez nasıl olacak. fiyatını çok iyi anlaşmışsın darısı başımıza :)
inş canım sen nasıl bişşe istediğini söyle bence deneyinde fikrin çok değişmez benimde sadece taşaız olacak demiştim tüm gelinlik boydan boya güpür ve kırık boncuklu sadece bunda oldu ama tarz aynı değişen bişe olmadı:)))

1000 tl cok kuzum yaa puff :KK43: ben prova istemiyorum yani aklimda yok ama 1000 tlde cok fazla bitanem ya. Bende bi iki yer buldum ariycam. Kayinvalidemle eminonunde dolasirken bi davetiyecilere girelim dedik fiyat falan alalim modellere bakalim die ama baya baya baktik oturuyoruz model seciyoruz omu olsun bu mu olsun :) bi iki model begendik eve geldik nisanlimada gisterdim dun de yazilarini falan internetten hallettim gonderdim siparisi verdim modelleri boyle yazilari falan degistirdim tabi
Eki Görüntüle 1421251 Eki Görüntüle 1421252
evet canım saca makyaja bende vermem 1000 tl çok yaaa acaba yaşadığınız şehirle mi alkalı burdada pahalı gerçi ama okadarda etmez hani diye umuyorum:)))

1000 tl cok kuzum yaa puff :KK43: ben prova istemiyorum yani aklimda yok ama 1000 tlde cok fazla bitanem ya. Bende bi iki yer buldum ariycam. Kayinvalidemle eminonunde dolasirken bi davetiyecilere girelim dedik fiyat falan alalim modellere bakalim die ama baya baya baktik oturuyoruz model seciyoruz omu olsun bu mu olsun :) bi iki model begendik eve geldik nisanlimada gisterdim dun de yazilarini falan internetten hallettim gonderdim siparisi verdim modelleri boyle yazilari falan degistirdim tabi
Eki Görüntüle 1421251 Eki Görüntüle 1421252
çok tatlı canım davetiyen hayırlı olsunnn:))))

Aynen bende bi gunde hallettim denedigim 2.gelinlikti benimde. Bencede sans isi bide yanina cok kisi alma karar verirken cok hassas oluyosun ufacik bisey etkiliyo o yuzden tamamen kendi zevkine gore al kimseyi karistirma bence

sadece nişanlımla gidicez :) istemedim başka kimseyi

inş canım sen nasıl bişşe istediğini söyle bence deneyinde fikrin çok değişmez benimde sadece taşaız olacak demiştim tüm gelinlik boydan boya güpür ve kırık boncuklu sadece bunda oldu ama tarz aynı değişen bişe olmadı:)))

bunuda halletsem büyük yük kalkacak üzerimden :)

aklımda model var tabikii hatta nokta atış bile yapabilirim bu model diye ama işte herkes deneyince fikrin çok değişiyor denemeden karar verme modele falan diyince kafam karıştı :) zor beğenen biri değilim Allahtan nişanlığımıda denediğim 2. modeli aldım ama gelinlik konusu soru işareti. yardımın için çok sağol canım cumartesi gdip göreceğim bakalım :)
canım vücudunu iyi tanıyorsan zorlanmazsın kararındada değişiklik olmaz bence :))

sadece nişanlımla gidicez :) istemedim başka kimseyi

bunuda halletsem büyük yük kalkacak üzerimden :)
halledersin canım sıkma canını bende çok korkmuştum ki çok takıntılıyımdır ama inan bna hiç zor olmadı umarım sende biran önce halledersin tatlım nasıl bişe düşünyrsun:)))

Kızlar merhaba :) Sabahtan beri yazmışsınız ama bana bildirim gelmediği için bir bakayım diye açtığımda gördüm. Gelinliğin hayırlı olsun canım Aubina Aubina :) Kınalığın da çok hoş :) Darısı başıma :) Buarada ben de işteyim...
teşekkür ederim canımm aminnn inş. kınalığa bakmadınmı gelinliğini almıştın sanırım:)))

teşekkür ederim canımm aminnn inş. kınalığa bakmadınmı gelinliğini almıştın sanırım:)))
Yok bakmadım :)) Gelinliğii aldım. Kaftanımı değiştireceğim organizasyon firmasına yeni modeller gelmiş aradılar söylediler daha çok beğendiğim bir model olursa tabi. Kına elbisemi kırmızı istiyorum ama henüz arayışlara girmedim :)

kuzum kuaför için kaynına güveniyosan emin ellerde olmak daha iyi bencede.
kuzum ben anlaştım bugünde yazısıyla falan son haline onay verdim 2-3 gün içerisinde baskıdan gelir dedi en fazla 1 hafta sürüyor kısa bi zaman yani..
Evet bir de nazın geçiyor orayı değiştiriyorsun falan gönlüne göre olması için çok çabalıyor inşallah birde içime sinen makyöz bulursam:oops:Hayırlı olsun canım iyi kısa sürdüğüne sevindim son 2 ay kala bizde bakmaya başlamalıyız sanırım:KK59:
canım aysiraya gittim ve ilk gelinlik denediğim yer inanılır gbi değil ama ilk giydiğim gelinliği beğendim ve pazar gnü nişanlımla tekrar gdip kaparo vereceğiz ayrıca hiç satın almak yoktu aklımda kınalığımıda gelinliğimide satın alcam çok içime sindi çok mutluyummmmm sen neler yap tın canımmm:)))))
Canım hayırlı olsun güle güle aşkla giy inşallah hemencik de halletmişsin ne güzel içine sinmiş daha ne olsun:nazar::KK68:
Ben tlfonla konuşabilirim ancak istanbula gittiğim bi günde nasıl yaptıklarını görmek adına saçıma bişiler yaptırırım, :) saol canım
Anladım canım telefonlada bilgi verirler büyük ihtimal kına düğün saç makyaj kirpik takma prova manikür falan derken 1000 TL yi rahat gözden çıkarmak gerekiyor sanırım bir de yanında birilerini götüreceksen eğer :KK17:

halledersin canım sıkma canını bende çok korkmuştum ki çok takıntılıyımdır ama inan bna hiç zor olmadı umarım sende biran önce halledersin tatlım nasıl bişe düşünyrsun:)))

ya A kesim ya da yarı prenses. dantel ağırlıklı ama arada ufak tefek taşlar olabilir. kayık kol güzel olur diye düşünüyorum ama bakalım

Back