Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

beyaz alçak yataklı yatak odası alan varmı arkadslar spor modellerden?

Aklimda iki yer var benim de, henuz anlasmadim ayniyiz yani :/

kızlar merhaba yakında inşallah nişanlanacağım nişan davetiyemi smsin içinde link olarak davetlilerime göndericem bu şekilde hem kapı kapı dolaşma derdimiz kalmıcak hemde şehir dışındakilere çok rahat ulaşıcak uygulamayıwww.davetiyego.com dan indirdim çok güzel tasarımlar var ama arasından seçemedim yardımcı olunn lütfeennnn

canım o modelleren bende cok istedim ama olmadı maalesef bazasız oluyor evet kiracıysan hiç uygun olmaz arkaşım şuan kullanıyor çok pişman bende iyiki öyle almamışım diyorum

Bende ayarlamayanlardanım henüz Saçımı nasipse kaynım yapacak bayan kuaförü kendisi fikirlerime çok önem veriyor özen gösterdi nişanda da onda yaptıracağız ama tabi ki makyaj için görüştüğüm yer beraber paket olarak uyguna verirse orası olacak aklımda yakınlarda 2 yer var onlardan birini düşünüyorum
bende bugun davetiyelerimin siparişini vermiş bulunuyorummm
Canım hayırlı olsun bende acaba başlasak mı siparişini vermeye diye düşündüm ama Haziran için erken sanırımNe kadar sürede basılıyorlar

Benim modelim spor çok alçak değil ama konumda bakabilirsin baza yerleştiriliyor içine çok alçak olanlar bazasız şuanda o modellere bayılsam da çocuk olunca ileri de zor olurdu bizim için yastıktır yorgandır bir yerlere koymak gerekecekti

Sevgili mayis gelinleri aranızda penti nin ürünlerini kullanan var mı. Iç giyim pijama takımı gecelik filan.kalitesi nasil tereddüt ettim sizlere sormak istedim

Bende senin durumundayım, Orada senin için görüşebilecek kimse yoksa tlfonla bilgi talep et, yaptıkları iişleri görmen için foto iste. makyaj içinde aynı görüşeceksen bunun için de foto iste ve istanbula gittiğinde 2 gününü bu işler için ayır ve deneme yaptır, memnun kalırsan yaptır canım. yada görüncen eltin falan varsa istanbulda onların güvendiği yerlere git.
Senin bulduğun kuaförleri bana da desene yavrum. nasıl olsa düğün günleri aynı olmadığı için sıkıntı olmaz :)
Hem kuaförlerden indirim istediğinde size bi kaç kişiyi daha getiricm falan dersin :))

bende bugun davetiyelerimin siparişini vermiş bulunuyorummm

Kız ne çabuk verdin davetiye siparişlerini. hangi modeli tercih ettin bizimle paylaş lutfen :)

Canım senin düğünün hazirandaydı dimi, kaynını bize de önerirmisin yaptığı modelleri görebilirmiyiz?

Canım benim kaynım normal bir bayan kuaförü yani senelerdir yapıyor bu işi ama gelinlerin gittiklerinden değil çünkü düzgün makyözü falan yok

anladım canım, istanbulda neresi iyi neresi güvenilir bilmediğim için kuaför buldum diyene soruyorum işte Benim düğünüm avr. yakasında Bağcılar-bahçelievler taraflarında olacak oralarda önerebileceğiniz makyözü olan kuaförler var mı?

Canım Bakırköy önerebilirim ben araştırmıştım genelde çok memnunlar sitesinden de bir bak derim uzak olmasa oraya giderdim fiyatları nedir bilmiyorum ama Ssm kuaför

canım o modelleren bende cok istedim ama olmadı maalesef bazasız oluyor evet kiracıysan hiç uygun olmaz arkaşım şuan kullanıyor çok pişman bende iyiki öyle almamışım diyorum
bende kiraci olcam ama cok begeniyrm o modelleri tam genc yatak odasiaradigim gibi bulablsem baza da falan gozum yok

bende kiraci olcam ama cok begeniyrm o modelleri tam genc yatak odasiaradigim gibi bulablsem baza da falan gozum yok
Ben de yere yakın yataklara bayılıyorum eşim de çok seviyor ama kiracıyız nereye ne koyacağız zaten evimiz küçük diye bazalı aldık. İleride kendi evimiz olunca öyle alacağız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…