- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.761
Aklimda iki yer var benim de, henuz anlasmadim ayniyiz yani :/kızlarrr kuaförünü ayarlamayan kaçç kişi var
ben istanbulda olmadığım için henüz ayarlayamadım ama bi kaç kuaför buldum telefonla bilgi istesem abes olur mu sizce gidip konusmak mantıklı olan ama uzak olunca olmuyo.ya son zamana bırakıcam yada telefonla arayıp bilgi istiycemama ilgilenirlermi bilemedm
puuff :/ çok geç olmasından korkuyorumAklimda iki yer var benim de, henuz anlasmadim ayniyiz yani :/
Bulursun ya korkmapuuff :/ çok geç olmasından korkuyorumcunku martın sonunda gelicem istanbula..
canım o modelleren bende cok istedim ama olmadı maalesef bazasız oluyor evet kiracıysan hiç uygun olmaz arkaşım şuan kullanıyor çok pişman bende iyiki öyle almamışım diyorumbeyaz alçak yataklı yatak odası alan varmı arkadslar spor modellerden?
Bende ayarlamayanlardanım henüzkızlarrr kuaförünü ayarlamayan kaçç kişi var
ben istanbulda olmadığım için henüz ayarlayamadım ama bi kaç kuaför buldum telefonla bilgi istesem abes olur mu sizce gidip konusmak mantıklı olan ama uzak olunca olmuyo.ya son zamana bırakıcam yada telefonla arayıp bilgi istiycemama ilgilenirlermi bilemedm
Canım hayırlı olsun bende acaba başlasak mı siparişini vermeye diye düşündüm ama Haziran için erken sanırımbende bugun davetiyelerimin siparişini vermiş bulunuyorummm
beyaz alçak yataklı yatak odası alan varmı arkadslar spor modellerden?
kızlarrr kuaförünü ayarlamayan kaçç kişi var
bende bugun davetiyelerimin siparişini vermiş bulunuyorummm
evet canım sen nasıl bişe düşünüyorsun salonun için spor mu country trzı mı
Bende ayarlamayanlardanım henüzSaçımı nasipse kaynım yapacak bayan kuaförü kendisi fikirlerime çok önem veriyor özen gösterdi nişanda da onda yaptıracağız ama tabi ki makyaj için görüştüğüm yer beraber paket olarak uyguna verirse orası olacak aklımda yakınlarda 2 yer var onlardan birini düşünüyorum
slm kızlar yarın ilk defa gelinlik denemeye gideceğim çok heyecanlıyım
Canım benim kaynım normal bir bayan kuaförü yani senelerdir yapıyor bu işi ama gelinlerin gittiklerinden değil çünkü düzgün makyözü falan yokCanım senin düğünün hazirandaydı dimi, kaynını bize de önerirmisin yaptığı modelleri görebilirmiyiz?
Canım benim kaynım normal bir bayan kuaförü yani senelerdir yapıyor bu işi ama gelinlerin gittiklerinden değil çünkü düzgün makyözü falan yok
Canım Bakırköy önerebilirim ben araştırmıştım genelde çok memnunlar sitesinden de bir bak derim uzak olmasa oraya giderdim fiyatları nedir bilmiyorum ama Ssm kuaföranladım canım, istanbulda neresi iyi neresi güvenilir bilmediğim için kuaför buldum diyene soruyorum işteBenim düğünüm avr. yakasında Bağcılar-bahçelievler taraflarında olacak oralarda önerebileceğiniz makyözü olan kuaförler var mı?
bende kiraci olcam ama cok begeniyrm o modelleri tam genc yatak odasicanım o modelleren bende cok istedim ama olmadı maalesef bazasız oluyor evet kiracıysan hiç uygun olmaz arkaşım şuan kullanıyor çok pişman bende iyiki öyle almamışım diyorum
Ben de yere yakın yataklara bayılıyorum eşim de çok seviyor ama kiracıyız nereye ne koyacağız zaten evimiz küçük diye bazalı aldık. İleride kendi evimiz olunca öyle alacağız inşallah :)bende kiraci olcam ama cok begeniyrm o modelleri tam genc yatak odasiaradigim gibi bulablsem baza da falan gozum yok
Canım Bakırköy önerebilirim ben araştırmıştım genelde çok memnunlar sitesinden de bir bak derim uzak olmasa oraya giderdim fiyatları nedir bilmiyorum ama Ssm kuaför
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?