- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.741
Ben aldim evime geldi bileMobilya almaya baslayan var mi
Ben aldim evime geldi bileAma benimki mecburiyetten nisanlim nisanda belki gelecek belki gelemeyecek ondan dolayi son gelisinde hallettik :)
Ceyiz topigim de var canim. Koltuklarin canli halini de hali perde arayisimdaki konumda paylastim. Benim tarzim karisik biraz :) Evim biraz modern biraz klasik bakip sen karar ver diyorum :)Iyi yapmissin hayirli olsun:)
Paylastin mi? Paylasmadiysan paylasmak ister misin?:)
Ben country hastasiydim mobilyacilari gezerken avangard asigi oldum ciktim ama agir avangard dgl daha hafif spor avangard :)
Ceyiz topigim de var canim. Koltuklarin canli halini de hali perde arayisimdaki konumda paylastim. Benim tarzim karisik biraz :) Evim biraz modern biraz klasik bakip sen karar ver diyorum :)
bende country döşüyorum avangard çok ağır....koltuk aldım yemk odasını beğendk sadece alması kaldı koltukları atabilirim istersenIyi yapmissin hayirli olsun:)
Paylastin mi? Paylasmadiysan paylasmak ister misin?:)
Ben country hastasiydim mobilyacilari gezerken avangard asigi oldum ciktim ama agir avangard dgl daha hafif spor avangard :)
canım gördüm aslında ama okadar çok yere baktim ki yani içime sinenler bi bunlar vardı canım paşabahçede buldum bunlarıda salonumun resmini görmedin sanırım :))) salonum baya spor bi model hani koltukların arasına koyarım dye düşünüyorum yada kçşeye falan hoş olurmu bilemiyorum aslında başkası sorsa eviyle ilgili patr patır yazarım ama kendim içim yorumsuz kalıyorum ya kararsız oluyorum böyle dğldim bu mobilyalar ömrümü yedi offf
bende country döşüyorum avangard çok ağır....koltuk aldım yemk odasını beğendk sadece alması kaldı koltukları atabilirim istersen
bende country döşüyorum avangard çok ağır....koltuk aldım yemk odasını beğendk sadece alması kaldı koltukları atabilirim istersen
canım ben aldım atmıştım önceki sayfalara istersen yine aatarımMobilya almaya baslayan var mi
evet canım sen nasıl bişe düşünüyorsun salonun için spor mu country trzı mıCanım gördüm salon grubunu bende araya koymak için ideal uygun risksiz bir şeçim, kafamda canlandırdığımda güzel duruyo, canım benim o dediğin herkeste öyle oluyo ince eleyip sık dokuyoruz kendi evimiz olunca :)
canım ben aldım atmıştım önceki sayfalara istersen yine aatarım
beyaz gri salonum diğeri oturma odam renkler aynı:)))Zahmet olmazsa at bakayim ben de :))
canım attı
beyaz gri salonum diğeri oturma odam renkler aynı:)))
canım senin yerine bakıp konuşabilecek birileri yoksa mecburen telefonla görüşeceksinkızlarrr kuaförünü ayarlamayan kaçç kişi var
ben istanbulda olmadığım için henüz ayarlayamadım ama bi kaç kuaför buldum telefonla bilgi istesem abes olur mu sizce gidip konusmak mantıklı olan ama uzak olunca olmuyo.ya son zamana bırakıcam yada telefonla arayıp bilgi istiycemama ilgilenirlermi bilemedm
evet canım yatak odamda bembeyaz herşey onu yaptırıyorum:)))sen nasıl bişeler düşünyrsn baktınmı :))Cok guzel canim acik renkler ne guzel ferah ferah :)
bende bugun davetiyelerimin siparişini vermiş bulunuyorummmkızlar bende ev mobilya işleri olmadığı için davetiyemi beğendimnapim yaa boş durmak sıkıyor insan birşeyler yapmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?