• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Ben aldim evime geldi bile :KK70: Ama benimki mecburiyetten nisanlim nisanda belki gelecek belki gelemeyecek ondan dolayi son gelisinde hallettik :)

Iyi yapmissin hayirli olsun:)
Paylastin mi? Paylasmadiysan paylasmak ister misin?:)
Ben country hastasiydim mobilyacilari gezerken avangard asigi oldum ciktim ama agir avangard dgl daha hafif spor avangard :)

Ben country hastasiydim mobilyacilari gezerken avangard asigi oldum ciktim ama agir avangard dgl daha hafif spor avangard :)
Ceyiz topigim de var canim. Koltuklarin canli halini de hali perde arayisimdaki konumda paylastim. Benim tarzim karisik biraz :) Evim biraz modern biraz klasik bakip sen karar ver diyorum :)

bende country döşüyorum avangard çok ağır....koltuk aldım yemk odasını beğendk sadece alması kaldı koltukları atabilirim istersen

canım gördüm aslında ama okadar çok yere baktim ki yani içime sinenler bi bunlar vardı canım paşabahçede buldum bunlarıda salonumun resmini görmedin sanırım :))) salonum baya spor bi model hani koltukların arasına koyarım dye düşünüyorum yada kçşeye falan hoş olurmu bilemiyorum aslında başkası sorsa eviyle ilgili patr patır yazarım ama kendim içim yorumsuz kalıyorum ya kararsız oluyorum böyle dğldim bu mobilyalar ömrümü yedi offf:KK43::KK43:

Canım gördüm salon grubunu bende araya koymak için ideal uygun risksiz bir şeçim, kafamda canlandırdığımda güzel duruyo, canım benim o dediğin herkeste öyle oluyo ince eleyip sık dokuyoruz kendi evimiz olunca :)

Canım gördüm salon grubunu bende araya koymak için ideal uygun risksiz bir şeçim, kafamda canlandırdığımda güzel duruyo, canım benim o dediğin herkeste öyle oluyo ince eleyip sık dokuyoruz kendi evimiz olunca :)
evet canım sen nasıl bişe düşünüyorsun salonun için spor mu country trzı mı

imagesBJS2F5ML.webp
imagesFOGEEP2A.webp
imagesXFWIHJ2N.webp
imagesBJS2F5ML.webp

kızlarrr kuaförünü ayarlamayan kaçç kişi var :(
ben istanbulda olmadığım için henüz ayarlayamadım ama bi kaç kuaför buldum telefonla bilgi istesem abes olur mu sizce gidip konusmak mantıklı olan ama uzak olunca olmuyo.ya son zamana bırakıcam yada telefonla arayıp bilgi istiycem :KK57:ama ilgilenirlermi bilemedm :(

kızlarrr kuaförünü ayarlamayan kaçç kişi var :KK43:
ben istanbulda olmadığım için henüz ayarlayamadım ama bi kaç kuaför buldum telefonla bilgi istesem abes olur mu sizce gidip konusmak mantıklı olan ama uzak olunca olmuyo.ya son zamana bırakıcam yada telefonla arayıp bilgi istiycem :KK57:ama ilgilenirlermi bilemedm :KK43:
canım senin yerine bakıp konuşabilecek birileri yoksa mecburen telefonla görüşeceksin:KK15: neden abes olsun kiii

kızlar bende ev mobilya işleri olmadığı için davetiyemi beğendim:KK70: napim yaa boş durmak sıkıyor insan birşeyler yapmak istiyor :KK53:

Back