Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar merhaba gelinlik bakıcam inşallah yarın, bilmem gereken bişey var mı ??? tavsiye falan filan kolaylık açısından soruyorum
Canım ben bakmadığım için bilemiyorum ama kullanılan tül şekline bak mesela kaç kat tül kullanılıyor az tül kötü duruyor direk altındaki eteği görünüyor niyeyse Kullanılan dantel kalitelimi duruyor anlarsın zaten bir de hangi detayını beğeniyorsan bel inceliğin mi gögüs şeklinimi yoksa kalçalarınımı ön plana çıkartmak istiyorsan bunlara dikkat et Gögsün büyükse büyük gösterecek modellerden kaçıl basenlerin varsa prensesler gidiyor kalçaların güzelse şekil olarak balık modellerde gider belin inceyse kesinlikle tam oturan tercih et ki oraya dikkat çekesin

canım n küsmüyüzzz neden bna cvp yazmıyorsun

KIIZZZLLARRR HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUNNN

(Biz kutlamadık bari siz kutlayın sekerler :)

Canım merhaba bana da özelden atar mısın?

Merhaba kızlarrrrrrrrr:)

Hoşgeldin canım aramıza tanıyalım seni

Canım gerçekten çok güzelmiş tuvalet kagıtlığı için ferforecene de çok uyumlu cidden ama çok girintili çıkıntılı bunun daha sadesi olsa seni çok zorlamaz bence :)

Canım mobilyaların için ideal ama başka modellerde alternatifin olsun :)

Seviyorum seni nehirnill :))

kızlar merhaba gelinlik bakıcam inşallah yarın, bilmem gereken bişey var mı ??? tavsiye falan filan kolaylık açısından soruyorum

Canım nehirnil111 dediklerine katılıyorum, vucüdünda neyi saklamak veya neyi n plana çıkarmak istiyorsan ona göre gelinlik bakmaya çalış. çnkü bin türlü gelinlik hepsi birbirinden güzel. A, Balık, prenses, dantel mi, ısıltı mı, yoksa taşmı seviyorsun yakası, kol boyları bunları belirleyip gidersen daha çabuk bi şeklde istediğin gelinliğini bulabilirsin :)

Selam canim benim adımı degistirebilir misin rumuz degisikligi yaptim da lokum ben :) dugun tarihim halen daha ayni insaAllah 02.05.2015 :)

bugün kimsecikler yokk burda herkes dışarda mı ne biben burdaytım yaaa

Canım Bende burdayım ama çalışıyorum aynı zamanda yukarda sehpa önerinle ilgili bişey yazdım görmedin sanırım,
mobilyaların için ideal olmuş başka modellerde bak istersen alternatifin olsun :)

Insallah bulabilirsem az motiflisini hic kacirmam :)

tamam çok sağol canımmm umarım sorunsuz bi şekilde hemen istediğim gibi gelinliği bulurumm

Canım nehirnil111 dediklerine katılıyorum, vucüdünda neyi saklamak veya neyi n plana çıkarmak istiyorsan ona göre gelinlik bakmaya çalış. çnkü bin türlü gelinlik hepsi birbirinden güzel. A, Balık, prenses, dantel mi, ısıltı mı, yoksa taşmı seviyorsun yakası, kol boyları bunları belirleyip gidersen daha çabuk bi şeklde istediğin gelinliğini bulabilirsin :)[/QUOTE]
tamam canım çok sağolll modelim belli aslında ama belli olmaz bana belkide daha farklı bi model hoşuma gider

kızlarrr kimler burada? sevgililer gününüz kutlu olsunn canlar bizde kutlamadık valla bizlik bi durum yok ama ennn çokk o çiçeklere özeniyorummm

tamam canım çok sağolll modelim belli aslında ama belli olmaz bana belkide daha farklı bi model hoşuma gider [/QUOTE]

Canım, bana yazdın sanırım :) Bence kafanı çok karıştırma çünkü 1,5 aydır bakıyorum artık bu kafa karışıklığıyla olmadık yerden gelinlik alıcam diye çok korkuyorum. geçenlerde bi model çok begendim onu denedikten sonra bu hafta bende görüştüğüm yerlerden biriyle anlaşıcam artık. Süremiz azaldı valla bana afakanlar basıyo artık :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…