• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım Bende burdayım ama çalışıyorum aynı zamanda yukarda sehpa önerinle ilgili bişey yazdım görmedin sanırım,
mobilyaların için ideal olmuş başka modellerde bak istersen alternatifin olsun :)
canım gördüm aslında ama okadar çok yere baktim ki yani içime sinenler bi bunlar vardı canım paşabahçede buldum bunlarıda salonumun resmini görmedin sanırım :))) salonum baya spor bi model hani koltukların arasına koyarım dye düşünüyorum yada kçşeye falan hoş olurmu bilemiyorum aslında başkası sorsa eviyle ilgili patr patır yazarım ama kendim içim yorumsuz kalıyorum ya kararsız oluyorum böyle dğldim bu mobilyalar ömrümü yedi offf:KK43::KK43:

Eki Görüntüle 1414277 Eki Görüntüle 1414278 kızlar bu mini masalardan hangisi güzel sizce salonumda koltuk arasına gidermi ya çok beceriksizim ev dizme konusunda bi fikir verin bana salonum bu nasıl olur sizce:cry::cry:Eki Görüntüle 1414280

canım iki tane mini masa modeli paylaşmıştım önceki sayfalarda salonum için hangisi daha uygun olur dye bakarsan sevinirim cannım:)))
Canım bende salon için olmaz yani metal aksesuarlar seçeceksende bu sehpa olarak olmamalı sen salonuna tv sehpam ya da orta masanın şeklinde yemek masanında aynı renk tonlarına yakın yan sehpalar alabilirsin ya da yine spor ama beyaz bej kahve tonlarına doğru birşeyler olabilir Hoppa

Günaydın herkese hayırlı haftalar:KK68:Ne kadar Gün aydın oldu bilmiyorum Türkiye de kadın olmak zor Rabbim Özgecanın ailesine sevenlerine sabır versin kelime bulmakta çok zor :KK42:
Günaydın canım :) O haberi duyduğumdan beri ben de çok kötüyüm, hatta imza kampanyasına katıldım. Allah böyle sapık ve sapkınlara gün yüzü göstermesin inşallah...

Günaydın herkese hayırlı haftalar:KK68:Ne kadar Gün aydın oldu bilmiyorum Türkiye de kadın olmak zor Rabbim Özgecanın ailesine sevenlerine sabır versin kelime bulmakta çok zor :KK42:
onları hapis cezası değil idam paklar halkın gözü önünde gerçekten aileler haklıymış sana güveniorum etrafa güvenmiyorum diyerek ne kadar doğru bir lafmış .. Günaydın bu arada hatta tünaydın

onları hapis cezası değil idam paklar halkın gözü önünde gerçekten aileler haklıymış sana güveniorum etrafa güvenmiyorum diyerek ne kadar doğru bir lafmış .. Günaydın bu arada hatta tünaydın
Evet canım hatta ben önce işkence çektirilip sonra öldürülmesini isterim çünkü öldüğünde bir can verir kurtulur ama aynılarını hatta daha beterlerini üzerlerin de deneyip yapacaksın sonra öldüreceksin çok yazasım var da ban yerim diye susuyorum :KK62:

Evet canım hatta ben önce işkence çektirilip sonra öldürülmesini isterim çünkü öldüğünde bir can verir kurtulur ama aynılarını hatta daha beterlerini üzerlerin de deneyip yapacaksın sonra öldüreceksin çok yazasım var da ban yerim diye susuyorum :KK62:
aynen canım tüyler diken diken dışarı çıkmya korkuyor insan .. ama dediğin gbi ibretlik bişey olmalıkii bi de böyle bir alçaklığa başvurulmasın yoksa Allah muhafaza etsin çok canlar yanacak :(

aynen canım tüyler diken diken dışarı çıkmya korkuyor insan .. ama dediğin gbi ibretlik bişey olmalıkii bi de böyle bir alçaklığa başvurulmasın yoksa Allah muhafaza etsin çok canlar yanacak :KK43:
Canım herkes çok rahat erkeğin şeyi kadar afedersin değerimiz yok hep bir bahane öne sürülüp indirim alıyor bu pislikler bir bayan gece akşam dışarıda olamaz mı mesela illa aranıyor mu ya da açık giydi diye tecavüz taciz hak mı bence önce bu zihniye değişmeli yoksa bu bağırış yürüyüş boşa bizi anlamalılar bu zihniyet nasıl değişecekse değişmeli ben bu ülkede yaşamak istemiyorum bu şekilde ben bu Türkiyeye evlat nasıl getireceğim :KK61:

Canım herkes çok rahat erkeğin şeyi kadar afedersin değerimiz yok hep bir bahane öne sürülüp indirim alıyor bu pislikler bir bayan gece akşam dışarıda olamaz mı mesela illa aranıyor mu ya da açık giydi diye tecavüz taciz hak mı bence önce bu zihniye değişmeli yoksa bu bağırış yürüyüş boşa bizi anlamalılar bu zihniyet nasıl değişecekse değişmeli ben bu ülkede yaşamak istemiyorum bu şekilde ben bu Türkiyeye evlat nasıl getireceğim :KK61:
sürekli tetikte olacaksın ama nereye kadar ..

Aynen öyle canım biber gazı elektrikli şoklar göz yaşartıcı spreyler tamam bulunduralım elimizde taşıyalım çantamıza koyalım ama nereye kadar neden bunları yapmak zorundayız ki neden biz bu kadar değersiziz:KK51:
aynen canım heryere giremiosun biber gazı ile ya da diğerleriyle .. Allah'a sığınıyoruz

Canım bende salon için olmaz yani metal aksesuarlar seçeceksende bu sehpa olarak olmamalı sen salonuna tv sehpam ya da orta masanın şeklinde yemek masanında aynı renk tonlarına yakın yan sehpalar alabilirsin ya da yine spor ama beyaz bej kahve tonlarına doğru birşeyler olabilir Hoppa
canım ama mobilyamda beyaz neden beyaz ve bej dedin onu anlamadım uyarmı ki bej falan :KK43:

Back