- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.681
bizdede tam tersi hahhaaa:)))aynen bende öyle canım mesela gelinlik olayı için nişanlımın fikri aralıkta bakalım alalım dktirelim ne istersen ddi ben kıyameti kopardım aa olur mu çok erken filan diye şimdi pişmanım onu dnlemediğim içinnn en azından aklımdan o çıkmış olucaktı
ben canım herhaftasonu böyle bende:)))günaydın herkese :) bu haftasonu ordan oraya koşturacaklar el kaldırsın
canım dikkat ediorum hep byle oluyo ilişkilerde kız ağırsa erkek tezcanlı, kız tezcanlıysa erkek ağır bindebir dengi dengini buluo ama ben benm kadr ağır birini istemezdim sinir olurdumbizdede tam tersi hahhaaa:)))
Canım çiçeğimi aldım, mor ve pastel tonlarında benim de :) Mor kuşak olayı aklımda ama kararsızım hiç kuşak takmayabilirim:)benim yakın zamanda evlenen bir arkadaşımın da ayakkabıları mordu, çiçeğini de morlu pastel tonlarda yaptırmıştı, beline de kırmızı yerine mor kuşak bağlamışlardı, bel kuşağı olayına karşıyım ben ama yine de güzel olmuştu. çiçeğini aldın mı?
Nişanlım ağır benim de ama o bile benim tez canlılığımla başa çıkamıyor :)))canım bende senin gibiyim ya çokkk aceleciyim herşey biran önce olsun bitsin istiyorum:)) nişamlımda hiç acele etmez biraz evle ilgilen mobilyacıyı ara şunu ara bunu diyorum yavaş yavaş söyle diyorbıktı bendenn vala :))
canım burcun ne:)))Canım çiçeğimi aldım, mor ve pastel tonlarında benim de :) Mor kuşak olayı aklımda ama kararsızım hiç kuşak takmayabilirim:)
Nişanlım ağır benim de ama o bile benim tez canlılığımla başa çıkamıyor :)))
Yengeç burcuyum tatlımcanım burcun ne:)))
Yengeç burcuyum tatlım[/QUOTE anladım canım acaba burcumuz aynı mı dye düşünmüştümm:)))aynı dğlmiş ben kovayım çünkü
Canim ben daha once ugradim da ev esya olmadigi icin aksesuar kismini dusunmedim hickızlar aksesuar için paşabahçeye hiç mi uğramadınız ya yardımcı olun bana
canım benimde beğendiğim bi çok ürün var çok detaycıyım az olsun öz olsun kaliteli olsun diyorum ama bilememdim ya galiba dayanamayıp alcammmCanim ben daha once ugradim da ev esya olmadigi icin aksesuar kismini dusunmedim hic
Ama cok cici cay tabaklari, cay suzgeci falan vardi. En cok da cay suzgec aklimda kalmis ama 15 tlydi yanlis hatirlamiyosam. 1 liraya alinan sey diyip biraktim ama aklimda da kaldi baksimdi de bi kendime bi de kayinvalideme alicam diyorum.
evet canım ya doğru bende öyle düşünüyorum :)) alcam yani benim asıl sorunum eşyayı çok sevmediğim için ya sonra bıkarsam okadar para veripte atarsam diye korkuyorum çünkü fazla ıvır zıvrdan nefrat ediyorm:)))Cok begendiysen ve odeme durumun varsa kredi kartina yap taksit, al gitsin. Bi daha kac kere evlenip ev dizicez ya
salonun cok mu spor? tam hatırlıyamadım mobilyalarını ama bana salon için fazla spor geldi buEki Görüntüle 1414277 Eki Görüntüle 1414278 kızlar bu mini masalardan hangisi güzel sizce salonumda koltuk arasına gidermi ya çok beceriksizim ev dizme konusunda bi fikir verin bana salonum bu nasıl olur sizceEki Görüntüle 1414280
bu canım salonun fotolarınıda attımm:)))salonun cok mu spor? tam hatırlıyamadım mobilyalarını ama bana salon için fazla spor geldi bu
salonum çok spor görüldüğü gbi:)))bu canım salonun fotolarınıda attımm:)))
ahsap olan set hangi marka nekdar guzelmis yaa bayildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?