Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bizdede tam tersi hahhaaa:)))

kızlar bişe sorcam paşabahçeden aksesuar alan varmı baktımda hoşuma giden biçok şey var almayı düşünüyorum ama fiyatlar çok uçuk ya ne yapsam acaba değermi diye düşünüyorum

Canım çiçeğimi aldım, mor ve pastel tonlarında benim de :) Mor kuşak olayı aklımda ama kararsızım hiç kuşak takmayabilirim:)

Nişanlım ağır benim de ama o bile benim tez canlılığımla başa çıkamıyor :)))

kızlar aksesuar için paşabahçeye hiç mi uğramadınız ya yardımcı olun bana

kızlar aksesuar için paşabahçeye hiç mi uğramadınız ya yardımcı olun bana
Canim ben daha once ugradim da ev esya olmadigi icin aksesuar kismini dusunmedim hic
Ama cok cici cay tabaklari, cay suzgeci falan vardi. En cok da cay suzgec aklimda kalmis ama 15 tlydi yanlis hatirlamiyosam. 1 liraya alinan sey diyip biraktim ama aklimda da kaldi baksimdi de bi kendime bi de kayinvalideme alicam diyorum.

canım benimde beğendiğim bi çok ürün var çok detaycıyım az olsun öz olsun kaliteli olsun diyorum ama bilememdim ya galiba dayanamayıp alcammm

Cok begendiysen ve odeme durumun varsa kredi kartina yap taksit, al gitsin. Bi daha kac kere evlenip ev dizicez ya
evet canım ya doğru bende öyle düşünüyorum :)) alcam yani benim asıl sorunum eşyayı çok sevmediğim için ya sonra bıkarsam okadar para veripte atarsam diye korkuyorum çünkü fazla ıvır zıvrdan nefrat ediyorm:)))

kızlar bu mini masalardan hangisi güzel sizce salonumda koltuk arasına gidermi ya çok beceriksizim ev dizme konusunda bi fikir verin bana salonum bu nasıl olur sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…