Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Günaydınlar :) Çeyiz topiğime bir kaç cici ekledim ben de.
Bir de bugün dişçi randevum var kanal tedavi Çok acımıyordur umarım yaaa

günaydın herkese :) bu haftasonu ordan oraya koşturacaklar el kaldırsın
Üzerine bastın ayağını kaldır Yarın mobilyalarımın diğer kısmı gelecek. Pazar günü de halı perde fiyatı öğrenmek için annemle dışarıda olacağız. Mobilya monte işi çabuk biterse yarın da gidebiliriz tabi kayınvalidem de olur o zaman

herkesi böyle mobilya, halı, perde konuşurken görünce korkuyorum valla, ben daha bakmadım bile
hazırlıklar için de Allah kolaylık ve sabır versin :)))

herkesi böyle mobilya, halı, perde konuşurken görünce korkuyorum valla, ben daha bakmadım bile
hazırlıklar için de Allah kolaylık ve sabır versin :)))
Benim tez canlılığımdan olabilir bu durum. Ben hemen her şey olsun bitsin isteyen bir insan olduğumdan zamana yayamıyorum olayları Kötü bir şey bence bu. Gelin ayakkabısı olayına girişmem gerek ama havalar çok kötü gidesim gelmiyor :))

ben de ne kadar geç o kadar iyi diye düşünüyorum niyeyse gelin ayakkabısı ben mantar topuk giyiciim, lacivert almıştım ta ne zaman hiç giymedim, damatlık da mavi uyacaklar umarım :))) sen nerden yaptırıyosun?

Ben aslında bir yere yaptırmaya çalıştım. Ama bir türlü istediğim gibi olmadı çünkü ayak ölçümü almalarını söylediğim halde almadıkları için... Sonra tartışma sonucu para iadesi ve giden onca zamanım... Şimdi buradan bir arkadaşın tavsiyesi üzerine ayak ölçüsü alan bir yerde yaptırmayı düşünüyorum. Aslında acele etmem lazım çünkü gelinliğin etek boyunun alınması gerek... Neden ayakkabıları yaptırıyorsun hazır almıyorsun dersen, her ayakkabının vurduğu sorunlu ayaklarım var. Mecburen yaptıracağım yani. Mor renk istiyorum ben de

canm ayakkabı için kuyumcukennte bir butik hakkında konusmustun memnun kalmadın mı oradan

pard
pardon üst kısmda yazmıssın canm :)

ben de o butiğe gititm bizzat yakından baktım ama beğenmedim ayakkabıları o yuden vazgeçtim iyiki gidip görmüşüm

ben de o butiğe gititm bizzat yakından baktım ama beğenmedim ayakkabıları o yuden vazgeçtim iyiki gidip görmüşüm
Canım ben de gittim, netten sipariş vermedim. Başkaları çok rahat ediyor olabilir ama benim ayaklarım sorunlu bak ayakkabılarınla rahat edemedim dediğim halde yaparız olur diye beni ikna etti. Sonuç olarak olmadı rahat edemedim. Kimsenin ekmeğiyle oynamak istemem memnun olan insan da çok ama ben memnun kalamadım.

bende aynı senn gibiyim de nişanlım çok tezcanlı o yzden birazcık birazcık yapıyoruz bişeyler yinede çok eksiğim var

benim de eksiğim var, mobilya vs hiç bakmadım bile yani bir fikrim bile yok, burdaki muhabbetleri görünce panikliyorum o yüzden :))) nişanlım da aynen senin nişanlın gibi gerçi öyle olmasa evlenemezdik çünkü ben her şeyi çoook ağırdan alıyorum sanırım :) birinin dürtüklemesi güzel oluyor, inşallah sen de en kısa sürede tamamlarsın her şeyini

benim yakın zamanda evlenen bir arkadaşımın da ayakkabıları mordu, çiçeğini de morlu pastel tonlarda yaptırmıştı, beline de kırmızı yerine mor kuşak bağlamışlardı, bel kuşağı olayına karşıyım ben ama yine de güzel olmuştu. çiçeğini aldın mı?

aynen benimde son dk larım meşhurdur inşallah ama benim eksikler baya olucak ya o belli

Sanırım benim de herşeyim son dkklara kalacak kızlardan okuyorum heyecan yapıyorum burda ama hareket yok

Sanırım benim de herşeyim son dkklara kalacak kızlardan okuyorum heyecan yapıyorum burda ama hareket yok
aynen bende öyle canım mesela gelinlik olayı için nişanlımın fikri aralıkta bakalım alalım dktirelim ne istersen ddi ben kıyameti kopardım aa olur mu çok erken filan diye şimdi pişmanım onu dnlemediğim içinnn en azından aklımdan o çıkmış olucaktı

canım bende senin gibiyim ya çokkk aceleciyim herşey biran önce olsun bitsin istiyorum:)) nişamlımda hiç acele etmez biraz evle ilgilen mobilyacıyı ara şunu ara bunu diyorum yavaş yavaş söyle diyorbıktı bendenn vala :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…