• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kızlar merhaba gelinlik bakıcam inşallah yarın, bilmem gereken bişey var mı ??? tavsiye falan filan kolaylık açısından soruyorum :KK24:
Canım ben bakmadığım için bilemiyorum ama kullanılan tül şekline bak mesela kaç kat tül kullanılıyor az tül kötü duruyor direk altındaki eteği görünüyor niyeyse :KK12:Kullanılan dantel kalitelimi duruyor anlarsın zaten bir de hangi detayını beğeniyorsan bel inceliğin mi gögüs şeklinimi yoksa kalçalarınımı ön plana çıkartmak istiyorsan bunlara dikkat et :KK76:Gögsün büyükse büyük gösterecek modellerden kaçıl basenlerin varsa prensesler gidiyor kalçaların güzelse şekil olarak balık modellerde gider belin inceyse kesinlikle tam oturan tercih et ki oraya dikkat çekesin:KK60:

Canım ben bakmadığım için bilemiyorum ama kullanılan tül şekline bak mesela kaç kat tül kullanılıyor az tül kötü duruyor direk altındaki eteği görünüyor niyeyse :KK12:Kullanılan dantel kalitelimi duruyor anlarsın zaten bir de hangi detayını beğeniyorsan bel inceliğin mi gögüs şeklinimi yoksa kalçalarınımı ön plana çıkartmak istiyorsan bunlara dikkat et :KK76:Gögsün büyükse büyük gösterecek modellerden kaçıl basenlerin varsa prensesler gidiyor kalçaların güzelse şekil olarak balık modellerde gider belin inceyse kesinlikle tam oturan tercih et ki oraya dikkat çekesin:KK60:
canım n küsmüyüzzz neden bna cvp yazmıyorsun:cry::cry:

KIIZZZLLARRR HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUNNN :KK71::KK73::KK73::KK36::KK37::KK60:

(Biz kutlamadık bari siz kutlayın sekerler :)

Canim merhaba,

Ben de yaptiriyorum ayakkabilari 10 gunde yapip teslim ediyorlar. Hem de senin ayak kalibina gore (ayagunin tarak genisligi ve boy olcusune gore) ozel uretim yapiyorlar.topuk boyu, saten suet dantel deri vesaire neyden yapilacagi, modeli falan berabar belirliyosunuz.kendi renk kartelalari var. Istersen disaridan istedigin renkte ayakkabilik saten kumasi aliyorsun ondan ayakkabini yaptirip cicegin icinde ayni parcadan ayiriyorsun. 27 yillik ayakkibici. Ben de evlilik fuarinda buldum firmayi.onstagramda modelleri falan var, herkes asiri rahat oldugunu soyluyor ayakkabilarin. Is yerinde konusurken ogrendim ki 7 yil once evlenen arkadasta oraya yaptirmis ayakkabilari. Burdan marka vermem dogru mu bilmiyorum ama ozelden sorarsaniz cevaplayayim kizlar.

Canım merhaba bana da özelden atar mısın?

Merhaba kızlarrrrrrrrr:)

Hoşgeldin canım aramıza tanıyalım seni

Canım gerçekten çok güzelmiş tuvalet kagıtlığı için ferforecene de çok uyumlu cidden ama çok girintili çıkıntılı bunun daha sadesi olsa seni çok zorlamaz bence :)

Eki Görüntüle 1414277 Eki Görüntüle 1414278 kızlar bu mini masalardan hangisi güzel sizce salonumda koltuk arasına gidermi ya çok beceriksizim ev dizme konusunda bi fikir verin bana salonum bu nasıl olur sizce:cry::cry:Eki Görüntüle 1414280

Canım mobilyaların için ideal ama başka modellerde alternatifin olsun :)

Seviyorum seni nehirnill :))

kızlar merhaba gelinlik bakıcam inşallah yarın, bilmem gereken bişey var mı ??? tavsiye falan filan kolaylık açısından soruyorum :KK24:

Canım nehirnil111 nehirnil111 dediklerine katılıyorum, vucüdünda neyi saklamak veya neyi n plana çıkarmak istiyorsan ona göre gelinlik bakmaya çalış. çnkü bin türlü gelinlik hepsi birbirinden güzel. A, Balık, prenses, dantel mi, ısıltı mı, yoksa taşmı seviyorsun yakası, kol boyları bunları belirleyip gidersen daha çabuk bi şeklde istediğin gelinliğini bulabilirsin :)

Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım :KK68:

Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz:KK51:

Şafak Panomuzu yapmadan olmaz dedik, atladığım var ise söyleyin ekleyelim güzel gelinler :)

@canan can : 10.04.2015, 12.04.2015
@missavukat : 02.05.2015
PembeLokum PembeLokum : 02.05.2015
@monarkkk : 02.05.2015

Aubina Aubina : 02.05.2015
_Arzu_ _Arzu_ : 03.05.2015
@dimet : 02.05.2015
@alininmervesi : 09.05.2015
@blue_fairy : 09.05.2015, 16.05.2015
@xxHasretimsinxx : 10.05.2015
@dilem49 : 10.05.2015
@relichunter : 10.05.2015
@betilali : 15.05.2015
@michaelnight : 16.05.2015
@dilarazeynel : 17.05.2015
@aynur aynurr : 17.05.2015, 23.05.2015
@modaliza : 19.05.2015
okeanoss00 okeanoss00 : 23.05.2015 :KK68:
@elmol : 23.05.2015
@cglrtyfn : 23.05.2015
@qldn : 23.05.2015
@youlike : 23.05.2015
@rujj : 23.05.2015
colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker : 24.05.2015
@ilyada84 : 28.05.2015
@Nimelsa : 30.05.2015
@Ozgee_34 : 31.05.2015
@mecan35 :06.06.2015
@Mutella : 09.06.2015
nehirnil111 nehirnil111 : 14.06.2015
@b_a_s_a_k : 14.06.2015
@alyaeylul : 08.08.2015

Selam canim benim adımı degistirebilir misin rumuz degisikligi yaptim da lokum ben :) dugun tarihim halen daha ayni insaAllah 02.05.2015 :)

bugün kimsecikler yokk burda herkes dışarda mı ne biben burdaytım yaaa:KK73::KK73::KK73:

Canım Bende burdayım ama çalışıyorum aynı zamanda yukarda sehpa önerinle ilgili bişey yazdım görmedin sanırım,
mobilyaların için ideal olmuş başka modellerde bak istersen alternatifin olsun :)

KIIZZZLLARRR HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUNNN :KK71::KK73::KK73::KK36::KK37::KK60:

(Biz kutlamadık bari siz kutlayın sekerler :)

Canım merhaba bana da özelden atar mısın?

Hoşgeldin canım aramıza tanıyalım seni

Canım gerçekten çok güzelmiş tuvalet kagıtlığı için ferforecene de çok uyumlu cidden ama çok girintili çıkıntılı bunun daha sadesi olsa seni çok zorlamaz bence :)

Canım mobilyaların için ideal ama başka modellerde alternatifin olsun :)

Seviyorum seni nehirnill :))

Canım nehirnil111 nehirnil111 dediklerine katılıyorum, vucüdünda neyi saklamak veya neyi n plana çıkarmak istiyorsan ona göre gelinlik bakmaya çalış. çnkü bin türlü gelinlik hepsi birbirinden güzel. A, Balık, prenses, dantel mi, ısıltı mı, yoksa taşmı seviyorsun yakası, kol boyları bunları belirleyip gidersen daha çabuk bi şeklde istediğin gelinliğini bulabilirsin :)
Insallah bulabilirsem az motiflisini hic kacirmam :)

tamam çok sağol canımmm umarım sorunsuz bi şekilde hemen istediğim gibi gelinliği bulurumm :KK15:

Canım nehirnil111 nehirnil111 dediklerine katılıyorum, vucüdünda neyi saklamak veya neyi n plana çıkarmak istiyorsan ona göre gelinlik bakmaya çalış. çnkü bin türlü gelinlik hepsi birbirinden güzel. A, Balık, prenses, dantel mi, ısıltı mı, yoksa taşmı seviyorsun yakası, kol boyları bunları belirleyip gidersen daha çabuk bi şeklde istediğin gelinliğini bulabilirsin :)[/QUOTE]
tamam canım çok sağolll modelim belli aslında ama belli olmaz bana belkide daha farklı bi model hoşuma gider :KK22::KK15:

tamam canım çok sağolll modelim belli aslında ama belli olmaz bana belkide daha farklı bi model hoşuma gider :KK22::KK15:[/QUOTE]

Canım, bana yazdın sanırım :) Bence kafanı çok karıştırma çünkü 1,5 aydır bakıyorum artık bu kafa karışıklığıyla olmadık yerden gelinlik alıcam diye çok korkuyorum. geçenlerde bi model çok begendim onu denedikten sonra bu hafta bende görüştüğüm yerlerden biriyle anlaşıcam artık. Süremiz azaldı valla bana afakanlar basıyo artık :/

Back