- 9 Ocak 2015
- 346
- 266
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.701
kızlar merhaba gelinlik bakıcam inşallah yarın, bilmem gereken bişey var mı ??? tavsiye falan filan kolaylık açısından soruyorum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım ben bakmadığım için bilemiyorum ama kullanılan tül şekline bak mesela kaç kat tül kullanılıyor az tül kötü duruyor direk altındaki eteği görünüyor niyeysekızlar merhaba gelinlik bakıcam inşallah yarın, bilmem gereken bişey var mı ??? tavsiye falan filan kolaylık açısından soruyorum![]()
canım n küsmüyüzzz neden bna cvp yazmıyorsunCanım ben bakmadığım için bilemiyorum ama kullanılan tül şekline bak mesela kaç kat tül kullanılıyor az tül kötü duruyor direk altındaki eteği görünüyor niyeyseKullanılan dantel kalitelimi duruyor anlarsın zaten bir de hangi detayını beğeniyorsan bel inceliğin mi gögüs şeklinimi yoksa kalçalarınımı ön plana çıkartmak istiyorsan bunlara dikkat et
Gögsün büyükse büyük gösterecek modellerden kaçıl basenlerin varsa prensesler gidiyor kalçaların güzelse şekil olarak balık modellerde gider belin inceyse kesinlikle tam oturan tercih et ki oraya dikkat çekesin
![]()
Canim merhaba,
Ben de yaptiriyorum ayakkabilari 10 gunde yapip teslim ediyorlar. Hem de senin ayak kalibina gore (ayagunin tarak genisligi ve boy olcusune gore) ozel uretim yapiyorlar.topuk boyu, saten suet dantel deri vesaire neyden yapilacagi, modeli falan berabar belirliyosunuz.kendi renk kartelalari var. Istersen disaridan istedigin renkte ayakkabilik saten kumasi aliyorsun ondan ayakkabini yaptirip cicegin icinde ayni parcadan ayiriyorsun. 27 yillik ayakkibici. Ben de evlilik fuarinda buldum firmayi.onstagramda modelleri falan var, herkes asiri rahat oldugunu soyluyor ayakkabilarin. Is yerinde konusurken ogrendim ki 7 yil once evlenen arkadasta oraya yaptirmis ayakkabilari. Burdan marka vermem dogru mu bilmiyorum ama ozelden sorarsaniz cevaplayayim kizlar.
Merhaba kızlarrrrrrrrr:)
Eki Görüntüle 1414277 Eki Görüntüle 1414278 kızlar bu mini masalardan hangisi güzel sizce salonumda koltuk arasına gidermi ya çok beceriksizim ev dizme konusunda bi fikir verin bana salonum bu nasıl olur sizceEki Görüntüle 1414280
kızlar merhaba gelinlik bakıcam inşallah yarın, bilmem gereken bişey var mı ??? tavsiye falan filan kolaylık açısından soruyorum![]()
Merhaba kızlar... Kısmetse 2015 Mayıs ayında evleneceğim, şuan nişanlıyım. İstedimki çeyizdir, gelinliktir, düğün telaşıdır burada heyecanlarımızı paylaşalım, birbirimize destek olalım
Var mı benim gibi olanlar? Hadi bakalım şimdiden hoş geldiniz
Şafak Panomuzu yapmadan olmaz dedik, atladığım var ise söyleyin ekleyelim güzel gelinler :)
@canan can : 10.04.2015, 12.04.2015
@missavukat : 02.05.2015
PembeLokum : 02.05.2015
@monarkkk : 02.05.2015
Aubina : 02.05.2015
_Arzu_ : 03.05.2015
@dimet : 02.05.2015
@alininmervesi : 09.05.2015
@blue_fairy : 09.05.2015, 16.05.2015
@xxHasretimsinxx : 10.05.2015
@dilem49 : 10.05.2015
@relichunter : 10.05.2015
@betilali : 15.05.2015
@michaelnight : 16.05.2015
@dilarazeynel : 17.05.2015
@aynur aynurr : 17.05.2015, 23.05.2015
@modaliza : 19.05.2015
okeanoss00 : 23.05.2015
@elmol : 23.05.2015
@cglrtyfn : 23.05.2015
@qldn : 23.05.2015
@youlike : 23.05.2015
@rujj : 23.05.2015
colcicegigulbeseker : 24.05.2015
@ilyada84 : 28.05.2015
@Nimelsa : 30.05.2015
@Ozgee_34 : 31.05.2015
@mecan35 :06.06.2015
@Mutella : 09.06.2015
nehirnil111 : 14.06.2015
@b_a_s_a_k : 14.06.2015
@alyaeylul : 08.08.2015
Duzelttim canim. Ama sen baska topiklerde takiliyosun ben goruyorum ugramiyosun burayaSelam canim benim adımı degistirebilir misin rumuz degisikligi yaptim da lokum ben :) dugun tarihim halen daha ayni insaAllah 02.05.2015 :)
bugün kimsecikler yokk burda herkes dışarda mı ne biben burdaytım yaaa![]()
Insallah bulabilirsem az motiflisini hic kacirmam :)KIIZZZLLARRR HERKESİN SEVGİLİLER GÜNÜ KUTLU OLSUNNN
(Biz kutlamadık bari siz kutlayın sekerler :)
Canım merhaba bana da özelden atar mısın?
Hoşgeldin canım aramıza tanıyalım seni
Canım gerçekten çok güzelmiş tuvalet kagıtlığı için ferforecene de çok uyumlu cidden ama çok girintili çıkıntılı bunun daha sadesi olsa seni çok zorlamaz bence :)
Canım mobilyaların için ideal ama başka modellerde alternatifin olsun :)
Seviyorum seni nehirnill :))
Canımnehirnil111 dediklerine katılıyorum, vucüdünda neyi saklamak veya neyi n plana çıkarmak istiyorsan ona göre gelinlik bakmaya çalış. çnkü bin türlü gelinlik hepsi birbirinden güzel. A, Balık, prenses, dantel mi, ısıltı mı, yoksa taşmı seviyorsun yakası, kol boyları bunları belirleyip gidersen daha çabuk bi şeklde istediğin gelinliğini bulabilirsin :)
tamam çok sağol canımmm umarım sorunsuz bi şekilde hemen istediğim gibi gelinliği bulurummCanım ben bakmadığım için bilemiyorum ama kullanılan tül şekline bak mesela kaç kat tül kullanılıyor az tül kötü duruyor direk altındaki eteği görünüyor niyeyseKullanılan dantel kalitelimi duruyor anlarsın zaten bir de hangi detayını beğeniyorsan bel inceliğin mi gögüs şeklinimi yoksa kalçalarınımı ön plana çıkartmak istiyorsan bunlara dikkat et
Gögsün büyükse büyük gösterecek modellerden kaçıl basenlerin varsa prensesler gidiyor kalçaların güzelse şekil olarak balık modellerde gider belin inceyse kesinlikle tam oturan tercih et ki oraya dikkat çekesin
![]()
aynı tarihte evleniyoruz kısmetse :)Selam canim benim adımı degistirebilir misin rumuz degisikligi yaptim da lokum ben :) dugun tarihim halen daha ayni insaAllah 02.05.2015 :)
Duzelttim canim. Ama sen baska topiklerde takiliyosun ben goruyorum ugramiyosun buraya![]()
aynı tarihte evleniyoruz kısmetse :)
Hadi bakalim iyle olsun :) Nisanlanmissin o da hayirli olsun :)Haklisin canim daha cok gelecegim bundan sonra, olur mu? :)
tamam canım çok sağolll modelim belli aslında ama belli olmaz bana belkide daha farklı bi model hoşuma giderCanımnehirnil111 dediklerine katılıyorum, vucüdünda neyi saklamak veya neyi n plana çıkarmak istiyorsan ona göre gelinlik bakmaya çalış. çnkü bin türlü gelinlik hepsi birbirinden güzel. A, Balık, prenses, dantel mi, ısıltı mı, yoksa taşmı seviyorsun yakası, kol boyları bunları belirleyip gidersen daha çabuk bi şeklde istediğin gelinliğini bulabilirsin :)
Canım neden küseyim görmedim mesajını nerede yazdın kicanım n küsmüyüzzz neden bna cvp yazmıyorsun![]()
İnşallah bulursun canımtamam çok sağol canımmm umarım sorunsuz bi şekilde hemen istediğim gibi gelinliği bulurumm![]()
Hadi bakalim iyle olsun :) Nisanlanmissin o da hayirli olsun :)
canım iki tane mini masa modeli paylaşmıştım önceki sayfalarda salonum için hangisi daha uygun olur dye bakarsan sevinirim cannım:)))Canım neden küseyim görmedim mesajını nerede yazdın ki
İnşallah bulursun canım![]()