- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.641
Tatlim fiyatlar nasil orada bunlara en cok ne kadar butce ayirmak lazim onu da bilmiyorum ama :)
siyah olanı çok beğendim :)))
n11 de dörtlü takım var 25 30 tl gibi bişey tam takım olarak fiyat bulamadım canım1. nerden canım nerenin ürünü yani, benm banyo bambu olacak bi o country diil farklılık olsun dedik
Kuzum topiginde var miydi bakayim ben de.Bizde de öyle. Ben Arzumun büyük çelik hazneli olanlarından aldım. Plastiğe karşıyım, çelik iyidir
Canim arcelgin vardi bunun beyaz modeli. Hakkinda cok sikayet okudum. Otomatik cayci istiyosan bi ust modeli daha iyi diyolardi.ama o da teygahta cok yer kapliyor. O yuzden ben vasgecmistim bu modellerden.canım bende bundan almayı düşünüyorum kullanımı nasıldr acaba bilemyrm ama çelikleri sevemedim:)))
benim banyom ne renk bilmiyorum çünkü daha evim yok
Ben de begendim chakra'dakini. Canim internet sitesinden bakabilirsin fiyat ve fikir icin.Tatlim fiyatlar nasil orada bunlara en cok ne kadar butce ayirmak lazim onu da bilmiyorum ama :)
hadi ya canım soğudum böyle olunca varmı bi tavsiye edeceğiniz marka ama iyi bişi olsun istiyorum tatlım yaCanim arcelgin vardi bunun beyaz modeli. Hakkinda cok sikayet okudum. Otomatik cayci istiyosan bi ust modeli daha iyi diyolardi.ama o da teygahta cok yer kapliyor. O yuzden ben vasgecmistim bu modellerden.
eşyalar yeni olunca öyle oluyor sanırım tatlımm insanın normal bi evde oturası gelmiyor maalesef yaptığın temizlikte belli olsun istiyosun inş gönlüne göre olur canımmmAl benden de o kadarcok kararsizim ev konusunda kizlar. Paraya kiyip istedigin gibi sifir yeni bi evde oturmak mi, yoksa ortalama bi evde oturup iki uc yila borcu kapamak mi ama insan da sifir evi gorunce ici gidiyo yaa
canım arzum nasıldır bilemiyorum ama böyle olunca birden korkmazın çaycılarına yöneldimm:))Kuzum topiginde var miydi bakayim ben de.
Ben daha almadim cayciyi. Bosuna alma evine gelirken kucuk ev aletleri aliyolar, caycin hediye olur diyolar ama hediyeye de su modeli istiyorum diyemiyosun xD o yuzden alicam ilerleyen zamanlarda. Modelini ben de daha bilmiyorum.hadi ya canım soğudum böyle olunca varmı bi tavsiye edeceğiniz marka ama iyi bişi olsun istiyorum tatlım ya
Canim annem de evde yillardir korkmaz cayci kullaniyor. Ben icinde kendi suzgeci olsa, alirdim direk anneminkinden. Sen sevmeyebilirsin ama, cunku alti da ustu de celik.canım arzum nasıldır bilemiyorum ama böyle olunca birden korkmazın çaycılarına yöneldimm:))
canım korkmazın çaycılarının hemen hemen hepsi çelik diye biliyorum :))yapacak bişe yok cam olanlardan memnun olmayanlar fazla sanırım bende mecburen çelik alırım artık tatlım yapacak bişey yok:)) plastik hiç sevmiyorum çünküCanim annem de evde yillardir korkmaz cayci kullaniyor. Ben icinde kendi suzgeci olsa, alirdim direk anneminkinden. Sen sevmeyebilirsin ama, cunku alti da ustu de celik.
ayy canım vala eşya konusunda hediyeyi hiç sevmiyorum zaten ailemdende abimler vs çok yakın arkadaşım filan alacaktı bna sordular hediyemi alalım dye nazım geçen kişilere hediye almayın dedim yapacak bişi yok tatlım onlara şunu alın bunu alın diyememki eşyalarımı kendim beğenip almak istiyorum ayy çokk mu katıyımm ne bu konuda :)))Ben daha almadim cayciyi. Bosuna alma evine gelirken kucuk ev aletleri aliyolar, caycin hediye olur diyolar ama hediyeye de su modeli istiyorum diyemiyosun xD o yuzden alicam ilerleyen zamanlarda. Modelini ben de daha bilmiyorum.
Var canım.Kuzum topiginde var miydi bakayim ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?