Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım bende bundan almayı düşünüyorum kullanımı nasıldr acaba bilemyrm ama çelikleri sevemedim:)))
Canim arcelgin vardi bunun beyaz modeli. Hakkinda cok sikayet okudum. Otomatik cayci istiyosan bi ust modeli daha iyi diyolardi.ama o da teygahta cok yer kapliyor. O yuzden ben vasgecmistim bu modellerden.

Canim arcelgin vardi bunun beyaz modeli. Hakkinda cok sikayet okudum. Otomatik cayci istiyosan bi ust modeli daha iyi diyolardi.ama o da teygahta cok yer kapliyor. O yuzden ben vasgecmistim bu modellerden.
hadi ya canım soğudum böyle olunca varmı bi tavsiye edeceğiniz marka ama iyi bişi olsun istiyorum tatlım ya

Al benden de o kadar cok kararsizim ev konusunda kizlar. Paraya kiyip istedigin gibi sifir yeni bi evde oturmak mi, yoksa ortalama bi evde oturup iki uc yila borcu kapamak mi ama insan da sifir evi gorunce ici gidiyo yaa
eşyalar yeni olunca öyle oluyor sanırım tatlımm insanın normal bi evde oturası gelmiyor maalesef yaptığın temizlikte belli olsun istiyosun inş gönlüne göre olur canımmm

hadi ya canım soğudum böyle olunca varmı bi tavsiye edeceğiniz marka ama iyi bişi olsun istiyorum tatlım ya
Ben daha almadim cayciyi. Bosuna alma evine gelirken kucuk ev aletleri aliyolar, caycin hediye olur diyolar ama hediyeye de su modeli istiyorum diyemiyosun xD o yuzden alicam ilerleyen zamanlarda. Modelini ben de daha bilmiyorum.

Canim annem de evde yillardir korkmaz cayci kullaniyor. Ben icinde kendi suzgeci olsa, alirdim direk anneminkinden. Sen sevmeyebilirsin ama, cunku alti da ustu de celik.
canım korkmazın çaycılarının hemen hemen hepsi çelik diye biliyorum :))yapacak bişe yok cam olanlardan memnun olmayanlar fazla sanırım bende mecburen çelik alırım artık tatlım yapacak bişey yok:)) plastik hiç sevmiyorum çünkü

Ben daha almadim cayciyi. Bosuna alma evine gelirken kucuk ev aletleri aliyolar, caycin hediye olur diyolar ama hediyeye de su modeli istiyorum diyemiyosun xD o yuzden alicam ilerleyen zamanlarda. Modelini ben de daha bilmiyorum.
ayy canım vala eşya konusunda hediyeyi hiç sevmiyorum zaten ailemdende abimler vs çok yakın arkadaşım filan alacaktı bna sordular hediyemi alalım dye nazım geçen kişilere hediye almayın dedim yapacak bişi yok tatlım onlara şunu alın bunu alın diyememki eşyalarımı kendim beğenip almak istiyorum ayy çokk mu katıyımm ne bu konuda :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…