- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.621
Şimdi şöyle de bir şey var banyom koyu renk illaki açık bir renk almam lazım. Siyahla kahve arası garip bir rengi var ama güzel :) O yüzden beyaz tarzı şeyler açar diye düşünüyorum.bunlar çok iyi canım güzelmiş ille de buna uydurmaya çalışma canım sonuçta set daha ortada kendini gösterecek bişey
Şimdi şöyle de bir şey var banyom koyu renk illaki açık bir renk almam lazım. Siyahla kahve arası garip bir rengi var ama güzel :) O yüzden beyaz tarzı şeyler açar diye düşünüyorum.
canım resmini atabilirmisin nasıl bişe merak ettim:)))Çok hoş :) Mor benim canavar rengim zaten :) Ben de fonumu mor yapıyorum ve mor yastıklar ekliyorum :) Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Sırası gelmişken ben de sorayım size. Elmoş evlen home mahidevran 7 parça banyo seti var çok hoşuma gitti ama çok pahalı geldi bana sence o kadar para vermeye değer mi? Dantel motifli beyaz bir banyo takımı istiyorum... Gördüğünüz ve güvendiğiniz sitede bu tarz model olan banyo takımları varsa bana haber eder misiniz? :)
çok çok güzel olurrr:)))renkli seviyorsan hatta süper olurrr:)))Selam kızlar :)
Size bi oda örneği koyucam bayıldım kafamdaki renklere de çok yakın sadece mavi yerine mor kullanmayı düşünüyorum mesela
Eki Görüntüle 1411846
canım resmini atabilirmisin nasıl bişe merak ettim:)))
tarzına uygunmuş canım :))) fiyatı nedir peki:))
Canım sen benim salonuma bakma. Ben her tarz severim göze hitap ettiği taktirde :) Sanırım anlattığım renge pudra pembesi de gider :) Banyo paspasları çeyiz topiğimde var hangisi uyarsa onu koyacağım düz renk aldım.Eki Görüntüle 1411973 Eki Görüntüle 1411974
bu tip bişeyler olabilir mi ki ya ben daha çok oturma odandan yola çıkıyorum daha modern çizgi sevdiğini düşünerek işleme dantel biraz daha fantaziye kaçıyo ya bilemedim şimdi aslında dediğin renklerin hakkı altın sarısı ya da bronz tonlar ahşapta yine yakışır krem olabilir klozet takımların ne renkler de mesela onlar da önemli
tatlımmmmEki Görüntüle 1411973 Eki Görüntüle 1411974
bu tip bişeyler olabilir mi ki ya ben daha çok oturma odandan yola çıkıyorum daha modern çizgi sevdiğini düşünerek işleme dantel biraz daha fantaziye kaçıyo ya bilemedim şimdi aslında dediğin renklerin hakkı altın sarısı ya da bronz tonlar ahşapta yine yakışır krem olabilir klozet takımların ne renkler de mesela onlar da önemli
Çok pahalı ya 270 filan :)tarzına uygunmuş canım :))) fiyatı nedir peki:))
Benim tarzım da modern :))tatlımmmmmodernn tarzııı ben seviyorummmm bna gösterrr bnaaa
canım aslında şöyle demek istedim ben yatak odam dışında klasik tarz bişe kullanmıycam oda mecburan aldım bi kere:))))hani english home ferforjelerini de çok kullanmam sanırım o açıdan söyledim bide farklı tarzları bir araya getirince acaba dedimBenim tarzım da modern :))
evet canım benimde öyle banyomun rengi bende beyaz almayı düşünüyorum:)))Şimdi şöyle de bir şey var banyom koyu renk illaki açık bir renk almam lazım. Siyahla kahve arası garip bir rengi var ama güzel :) O yüzden beyaz tarzı şeyler açar diye düşünüyorum.
sen de bak şekerimmtatlımmmmmodernn tarzııı ben seviyorummmm bna gösterrr bnaaa
bakıyorum canım zaten:))) bende beyaz almayı düşünüyorum zaten arada atın böyle fotolar ne güzel fikir açısından çok iyi oluyor:)))sen de bak şekerimm
Benim tarzım da modern :))
Tatlim fiyatlar nasil orada bunlara en cok ne kadar butce ayirmak lazim onu da bilmiyorum ama :)Canım banyon koyu renk ve beyaz bir aksesuar arıyorsan Chakra'ya bak derim. Hem istediğin parçaları tek tek alabiliyorsun. Hem de sanki şu model sana çok uygun:
Eki Görüntüle 1412029
1. nerden canım nerenin ürünü yani, benm banyo bambu olacak bi o country diil farklılık olsun dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?