Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

bunlar çok iyi canım güzelmiş ille de buna uydurmaya çalışma canım sonuçta set daha ortada kendini gösterecek bişey
Şimdi şöyle de bir şey var banyom koyu renk illaki açık bir renk almam lazım. Siyahla kahve arası garip bir rengi var ama güzel :) O yüzden beyaz tarzı şeyler açar diye düşünüyorum.

Şimdi şöyle de bir şey var banyom koyu renk illaki açık bir renk almam lazım. Siyahla kahve arası garip bir rengi var ama güzel :) O yüzden beyaz tarzı şeyler açar diye düşünüyorum.

bu tip bişeyler olabilir mi ki ya ben daha çok oturma odandan yola çıkıyorum daha modern çizgi sevdiğini düşünerek işleme dantel biraz daha fantaziye kaçıyo ya bilemedim şimdi aslında dediğin renklerin hakkı altın sarısı ya da bronz tonlar ahşapta yine yakışır krem olabilir klozet takımların ne renkler de mesela onlar da önemli

canım resmini atabilirmisin nasıl bişe merak ettim:)))

Canım sen benim salonuma bakma. Ben her tarz severim göze hitap ettiği taktirde :) Sanırım anlattığım renge pudra pembesi de gider :) Banyo paspasları çeyiz topiğimde var hangisi uyarsa onu koyacağım düz renk aldım.

tatlımmmm modernn tarzııı ben seviyorummmm bna gösterrr bnaaa

cam olarak üreten başka yok zaten sanırım, işyerinde de arçeliğinki kullanılıyor ve plastiklerde fln olan koku kesinlikle yok.[/QUOTE]

Benimki Fakir, Alt üst Cam.

Benim tarzım da modern :))
canım aslında şöyle demek istedim ben yatak odam dışında klasik tarz bişe kullanmıycam oda mecburan aldım bi kere:))))hani english home ferforjelerini de çok kullanmam sanırım o açıdan söyledim bide farklı tarzları bir araya getirince acaba dedimbu arada tatlım ürün çok güzel alacaksan böyle güzel ve kaliteli olmalı elmol ın dediğine takıldım tatlım arasını temizlemek zor olurmu kirler falan kalırsa yoksa hoş bi model ve vereceğin paraya değer gbi geliyor :))))ama almadan önce temizlik konusunu iyi biiii düüşşşüüüüünnnnnn derimmm

evet canım benimde öyle banyomun rengi bende beyaz almayı düşünüyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…