- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.581
Insallah bulurum canimben sık sık görüyorum canım yaa mutlaka bulursun.
canım neden ama herşeye veriyoruz mutfağa neden vermiyelim kiaa ben mutfak için o kadar pahalı alamam ya 1200 bile bana çok geliyo ne bilim
dert ettiğin şeye bakk tatlımmm benimde yokkkbenim daha mutfak masam yok :)
yemek masası daha şık olsun canım mutfak önemli de güzel uygun bişey olduktan sonra yeterli olur ne bilimcanım neden ama herşeye veriyoruz mutfağa neden vermiyelim kimutfak bayanların en çok kullandığı yer tatlımm
ben evliyim ama 4 aylık : ))dert ettiğin şeye bakk tatlımmm benimde yokkk
tabi canım orası öyle yemek masası önemli tabi:)) zevkine kalmış bişe canım zaten gösterdiğin modellerde çok hoştuyemek masası daha şık olsun canım mutfak önemli de güzel uygun bişey olduktan sonra yeterli olur ne bilim
canım mutafağın küçük mü peki belkide salondaki masan yeterli geliyordur :))) zevkine kalmışş bişe olmak zorunda dğlki zatenben evliyim ama 4 aylık : ))
yok mutfak boyut olarak ideal ama borçlarımız yüzünden alamadık daha : ) mutfak halısı ve masası eksik : )canım mutafağın küçük mü peki belkide salondaki masan yeterli geliyordur :))) zevkine kalmışş bişe olmak zorunda dğlki zaten
olsun canım ya canını sıkma oda olur inş. huzurunuz yerinde olsun yeter:))eksikler zamanla hallolur:))bizimde düğünden sonra bakalım nelerimiz eksik çıkacak canını sıkmayok mutfak boyut olarak ideal ama borçlarımız yüzünden alamadık daha : ) mutfak halısı ve masası eksik : )
evet huzur olsa eksikler batmaz zaten göze : ) sizin huzurunuz yerinde olsun inşallah hepinizin : )olsun canım ya canını sıkma oda olur inş. huzurunuz yerinde olsun yeter:))eksikler zamanla hallolur:))bizimde düğünden sonra bakalım nelerimiz eksik çıkacak canını sıkma
aynen öyle canım:)) hepimizin inş.:))evet huzur olsa eksikler batmaz zaten göze : ) sizin huzurunuz yerinde olsun inşallah hepinizin : )
Tatlim uzun uzun anlattim sana mesajda :) umarim yardimci olabilirim. Bu arada yeri, osmanbey metro cikisinin ilerisinde. Yilmazlar pasajinin icindeydi galiba. Netten bulursun :)Canim mesaj attim sana mesaj kutuna bakar misin?
Burdan da yazayim. Deriler 350 tl, kumaslar 300 tlye yapiliyor.Ozelden bana yazar misin canim bir de fiyatlari nedir?
Ben aldım çünkü kettle almadım. Kapağı var kettle olarak da kullanıldığı için tercih ettim. Günaydın buarada :)selam kızlar, bişey sorucam çaycı aldınız mı? sizce gerekli mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?