- 7 Mart 2014
- 414
- 441
- 133
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.601
selam kızlar, bişey sorucam çaycı aldınız mı? sizce gerekli mi?
Ben de aldım hem de kettle olarak kullanacağım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar, bişey sorucam çaycı aldınız mı? sizce gerekli mi?
bende çaycı alacağım arçeliğin semaver gibi olanındanselam kızlar, bişey sorucam çaycı aldınız mı? sizce gerekli mi?
Ben aldım çünkü kettle almadım. Kapağı var kettle olarak da kullanıldığı için tercih ettim. Günaydın buarada :)
Ben de aldım hem de kettle olarak kullanacağımokeanoss00 gibi. Bir de çaydanlığım var öyle.
bende çaycı alacağım arçeliğin semaver gibi olanından
canım ben kettle alcam 2 tnede bayılarak aldıgım caydanlıgım var o yüzden almayı düşünmüyorumselam kızlar, bişey sorucam çaycı aldınız mı? sizce gerekli mi?
günaydınnnn canımm:))günaydın kızlar mutlu günler :)
günaydınncanımmm:))))günaydınnn herkesee![]()
Bizde de öyle. Ben Arzumun büyük çelik hazneli olanlarından aldım. Plastiğe karşıyım, çelik iyidirBen de cayci alacagim. Bizim evde hep cayci kullanilir, misafur gelince ekstra cay icin caydanlik cikarilir.
Karar veremedim hangi cayciyi alacagima. Celik, icinde kendinden suzgeci olanlardan istiyorum.oyle olunca ust hazneyi temizlemek daha kolay oluyo.
Ben de cayci alacagim. Bizim evde hep cayci kullanilir, misafur gelince ekstra cay icin caydanlik cikarilir.
Karar veremedim hangi cayciyi alacagima. Celik, icinde kendinden suzgeci olanlardan istiyorum.oyle olunca ust hazneyi temizlemek daha kolay oluyo.
canım bende bundan almayı düşünüyorum kullanımı nasıldr acaba bilemyrm ama çelikleri sevemedim:)))
Herkesin zevki farklı tabi :) Sen cam seviyorsan cam al. Ben sağlıklı olacağını düşündüğüm için çelik aldım :)canım bende bundan almayı düşünüyorum kullanımı nasıldr acaba bilemyrm ama çelikleri sevemedim:)))
tabi canım orasın oylede konu sağlık olunca bende istemesemde bazı konularda yöleiyorum ama şimdilik böyle fikrim bakalım kısmet artıkk:))Herkesin zevki farklı tabi :) Sen cam seviyorsan cam al. Ben sağlıklı olacağını düşündüğüm için çelik aldım :)
Çok hoş :) Mor benim canavar rengim zaten :) Ben de fonumu mor yapıyorum ve mor yastıklar ekliyorum :) Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Sırası gelmişken ben de sorayım size. Elmoş evlen home mahidevran 7 parça banyo seti var çok hoşuma gitti ama çok pahalı geldi bana sence o kadar para vermeye değer mi? Dantel motifli beyaz bir banyo takımı istiyorum... Gördüğünüz ve güvendiğiniz sitede bu tarz model olan banyo takımları varsa bana haber eder misiniz? :)Selam kızlar :)
Size bi oda örneği koyucam bayıldım kafamdaki renklere de çok yakın sadece mavi yerine mor kullanmayı düşünüyorum mesela
Eki Görüntüle 1411846
canım şimdi baktım da parasından ziyade desenli oymalı falan temizliği canını sıkabilir baharatlıklardan düşün fırçalaman gerekir toz çok doluyo onların arasına zamanli kir gibi kalıyo yıkadığında parlıcak temizliği kolay olacak prüzsüz almalı tavsiye ederimÇok hoş :) Mor benim canavar rengim zaten :) Ben de fonumu mor yapıyorum ve mor yastıklar ekliyorum :) Bakalım nasıl bir şey ortaya çıkacak. Sırası gelmişken ben de sorayım size. Elmoş evlen home mahidevran 7 parça banyo seti var çok hoşuma gitti ama çok pahalı geldi bana sence o kadar para vermeye değer mi? Dantel motifli beyaz bir banyo takımı istiyorum... Gördüğünüz ve güvendiğiniz sitede bu tarz model olan banyo takımları varsa bana haber eder misiniz? :)
Öyle mi diyorsun? English home'dan tuvalet kağıtlığı aldım o yüzden ona uygun bir şey olsun istiyorum. Beyaz renk olmalı ama nasıl bir şey olmalı bilemedim resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.canım şimdi baktım da parasından ziyade desenli oymalı falan temizliği canını sıkabilir baharatlıklardan düşün fırçalaman gerekir toz çok doluyo onların arasına zamanli kir gibi kalıyo yıkadığında parlıcak temizliği kolay olacak prüzsüz almalı tavsiye ederim
hmmmmmmmÖyle mi diyorsun? English home'dan tuvalet kağıtlığı aldım o yüzden ona uygun bir şey olsun istiyorum. Beyaz renk olmalı ama nasıl bir şey olmalı bilemedim resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1411916 Eki Görüntüle 1411917
Bak tuvalet kağıtlığı koydum ama onunla uyumlu olmasa gerek?bambu ahşap setler var canım mesela benim de onlar hoşuma gidiyo
bunlar çok iyi canım güzelmiş ille de buna uydurmaya çalışma canım sonuçta set daha ortada kendini gösterecek bişeyÖyle mi diyorsun? English home'dan tuvalet kağıtlığı aldım o yüzden ona uygun bir şey olsun istiyorum. Beyaz renk olmalı ama nasıl bir şey olmalı bilemedim resmini ekliyorum fikirlerinizi bekliyorum.
Eki Görüntüle 1411916 Eki Görüntüle 1411917