Çok haklısın canım söylediklerinde. Valla bak benimkinin bu iş mevzusu dışında bana hiç lafı sözü olmadı. Mobilyalar için de beraber gittik gelinlik seçimi için de. Hiç karışmadı sadece güzel kızım nasıl istersen kızım dedi. Diğer konuda da dediğiniz gibi yorgunum çok kötüyüm filan diyim ben de
Canım ben zaten her şeyi görümcem yapsın demiyorum. Beraber yapalım o da gelsin hem ben daha fazla yorulmayayım hem de çabucak bitsin. O odasına çekilince her şey bana kalıyor. Daha da yoruluyorum onlara gidesim gelmiyor. Bana karşı çok güler yüzlü annesi beni sevdiğini de hissediyorum ama ne bileyim içten içe yapmamı istediğini hissediyorum çünkü o da kenara çekiliyor. Mesela yemekleri kendisi servis edebilir, zaten sofrayı beraber kuruyoruz. Masaya oturup benim koymamı bekliyor. Bilmiyorum dediğiniz gibi yorgun olduğumu belli edeceğim ben de. Onun dışında iyi bir insan güler yüzlü. Hiçbir şeye karışmadı beni üzmedi. Allah razı olsun. Ben de yaparım elime yapışmaz da zorundaymışım hissi beni üzüyor.