- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.441
canm valla tepsim ve sepetim takım olarak aldım çokda hoşuma giderek aldım ama fiyatlar okadar oynuyo ki aynı sepeti 50 tlden tut 80 tlye kadar satıyolar ınanki o yüzden çok gezmek lazım ben kürkçü handan aldım en son orası uygundu.Benim ki de valla yarısı İstanbul'da tez zamanda yeniden kavuşursun bitanem bende tabi :)) Benim de bi arkadaşım var organizasyon işiyle meşgul biraz tuzlu olacak ama hem ona yardımcı olayım hemde işim görülsün amacıyla kına için onunla çalışabilirim. Ama herşeyi ona yıkmayı düşünmüyorum dediğin gibi eminönü mahmutpaşa yapmak lazım.
bu anlattıklarını yazdım bi kenara valla çok iyi oldu. Herbişey çok uyguna halletmişssin canım, tepsileri merak ettim valla bende kendim yapsam mı diye düşünüyodum. Fiyat aralıkları ne kadardı canım?
Bende bi internet sitesinde çiçekli çemberlerden gördüm, 12 tanesi 12 tl'ydi ordan almayı düşünüyorum. eğer eksiğin varsa taçta sitenin linkini atabilirim canım.
aynen canım bana 380 tl gibi bi rakam söylemişlerdi :O bana bukadrı çook fuzuli geliyyo kim ne derse desin.ben aldım ayakkabımı düğünden sonrda kullanabileceğim bişey aldım mutluyummmEvet yaa geçen sene 300 mu demişlerdi sadece babet fiyatıydı oda, topuklu daha yüksektir. studiorain'in modellerine benzer bir hesap buldum geçenlerde İnstagram'da orkestra gelin miydi neydi. Fiyatları nasıl, çalışma prensipleri nasıl işliyo bilmiyorum bakmak lazım
Yok canım diktirme olmayacağı için rahatım hazır olacak sadece bir kaç işlem görmesi gerekecek o kadar büyük ihtimal baktığımda 1 hafta içinde halledeceğim ama ne zaman bakacağız işteAynen canım bizde de gelinlik şubat sonuna kaldı bide diktirme istiyorum sende diktireceksen aceleye gelecek inşallah modeevleri yalapşap iş çıkarmazlarSon 1 ay kaldığında hiçbişiey yetişmediğini gördüğümüzde bakalım ne yapacaz çok merak ediyorum :)
günaydın canımm burda güneş var tam tersinee bahar havası varr keşke burdada kar olsaGünaydın kızlar nefis soğuk ve karlı bir hava var etraf bembeyaz gelin gibi
günaydın canımm burda güneş var tam tersinee bahar havası varr keşke burdada kar olsa
evet kuzum öyle ama karı çok severim bu senede yaşayamadık doya doyaGelir belki canım kız kar güzel birşey ama bu soğukta dışarıda işlerin varsa halledemiyorsun herşey yarım kalıyor bir de bu yanından düşün bahar havasına şükret
Geçen sene bizde yaşamamıştık pek ama bu sene gösterdi bize yüzünü çok şükür en azından salgın hastalıklar oluşmadı barajlarımız doldu kışı yaşayalım ki yazında anlamı olsun geçen sene yazın kara kış yaşadık yağmur çamur falan böyle daha iyievet kuzum öyle ama karı çok severim bu senede yaşayamadık doya doya
bu havada evde oturacaksın çayını, kahveni yudumlayacaksın ama işyerindeyim ühüü :/ günaydın canımGeçen sene bizde yaşamamıştık pek ama bu sene gösterdi bize yüzünü çok şükür en azından salgın hastalıklar oluşmadı barajlarımız doldu kışı yaşayalım ki yazında anlamı olsun geçen sene yazın kara kış yaşadık yağmur çamur falan böyle daha iyi
Aynen öyle canım tam uyumalık hatta film izleyip kahve içmelikbu havada evde oturacaksın çayını, kahveni yudumlayacaksın ama işyerindeyim ühüü :/ günaydın canım
bide güzel konusu sonsuz aşk olan sürükleyici bi romannn ooh bütün gün kalkma yerinden ama bende isyerindeyimbu havada evde oturacaksın çayını, kahveni yudumlayacaksın ama işyerindeyim ühüü :/ günaydın canım
ooff diyorumm :)bide güzel konusu sonsuz aşk olan sürükleyici bi romannn ooh bütün gün kalkma yerinden ama bende isyerindeyim
kızlar ben korkuyorum siz ne güzel şafak sayıyosunuz bendeyse sonradan dank eden bi evlilik korkusu oluştu ailemden ayrılacağım için felaket duygular içindeyim resmen günler geçmesin istiyorum aranızda benim gibi olan var mı sanırım bi tek ben yaşıyorum bu duyguları ://Karlı da olsa şafaktan bir gün daha eritmenin sevinciyle güne umutla bakıyorum kuzular :) Şafak 100 :)
oooy oyyy oyy :)Aynen öyle canım tam uyumalık hatta film izleyip kahve içmelik
Nikahım olana kadar aynı duyguları besliyordum hele nikaha 1 hafta kala yapabilir miyim doğru adam mı bile dedim 7 senelik sevgilim için :) Ama sonra geçiyor en azından bende geçti. Şimdi kavuşma hayali kuruyorum :)kızlar ben korkuyorum siz ne güzel şafak sayıyosunuz bendeyse sonradan dank eden bi evlilik korkusu oluştu ailemden ayrılacağım için felaket duygular içindeyim resmen günler geçmesin istiyorum aranızda benim gibi olan var mı sanırım bi tek ben yaşıyorum bu duyguları ://
inşallah geçer çünkü nişanlım şafak sayarken ben sadece gülümsüyorumNikahım olana kadar aynı duyguları besliyordum hele nikaha 1 hafta kala yapabilir miyim doğru adam mı bile dedim 7 senelik sevgilim için :) Ama sonra geçiyor en azından bende geçti. Şimdi kavuşma hayali kuruyorum :)
Geçer tatlım geçer :) Sevdiğin adamın içinde olduğu kendine ait yaşam alanın olacak düşünsene :) Bence süper bir duygu.inşallah geçer çünkü nişanlım şafak sayarken ben sadece gülümsüyorum(
canım yaa bende yaşıyorum aynı korkuyu annem çook bağlıyımdır nasıl kopucam bilmiyorum ama bi taraftan da bu kadar heyecanlı giderken nazar değicek herşey bi anda değişicek die de çok korkuyorum..sürekli aklımda bu denizi sağsalim geçebilecekmiyiz soruları var düşünmeden edemiyorumkızlar ben korkuyorum siz ne güzel şafak sayıyosunuz bendeyse sonradan dank eden bi evlilik korkusu oluştu ailemden ayrılacağım için felaket duygular içindeyim resmen günler geçmesin istiyorum aranızda benim gibi olan var mı sanırım bi tek ben yaşıyorum bu duyguları ://
İNŞALLAH GEÇER CANIM , AYNEN GÜZEL BİR DUYGU :)Geçer tatlım geçer :) Sevdiğin adamın içinde olduğu kendine ait yaşam alanın olacak düşünsene :) Bence süper bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?