Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canm valla tepsim ve sepetim takım olarak aldım çokda hoşuma giderek aldım ama fiyatlar okadar oynuyo ki aynı sepeti 50 tlden tut 80 tlye kadar satıyolar ınanki o yüzden çok gezmek lazım ben kürkçü handan aldım en son orası uygundu.
linkini at canım cok bi eksiğim kalmadı ama aklıma bişeyler geldikçe alıyorum yine

aynen canım bana 380 tl gibi bi rakam söylemişlerdi :O bana bukadrı çook fuzuli geliyyo kim ne derse desin.ben aldım ayakkabımı düğünden sonrda kullanabileceğim bişey aldım mutluyummm

Yok canım diktirme olmayacağı için rahatım hazır olacak sadece bir kaç işlem görmesi gerekecek o kadar büyük ihtimal baktığımda 1 hafta içinde halledeceğim ama ne zaman bakacağız işte Martta nasipse işleri elimize almaya başlıyoruz bizim Haziran o yüzden 2 buçuk aya hem evi hem eşyaların geri kalan kısmını yerleştirmeyi damatlığı gelinliği kına detaylarını elbisesini falan halletmeyi planlıyoruz çeyiz serme ve yerleştirmeyi saymayayım artık

evet kuzum öyle ama karı çok severim bu senede yaşayamadık doya doya
Geçen sene bizde yaşamamıştık pek ama bu sene gösterdi bize yüzünü çok şükür en azından salgın hastalıklar oluşmadı barajlarımız doldu kışı yaşayalım ki yazında anlamı olsun geçen sene yazın kara kış yaşadık yağmur çamur falan böyle daha iyi

bu havada evde oturacaksın çayını, kahveni yudumlayacaksın ama işyerindeyim ühüü :/ günaydın canım

Karlı da olsa şafaktan bir gün daha eritmenin sevinciyle güne umutla bakıyorum kuzular :) Şafak 100 :)
kızlar ben korkuyorum siz ne güzel şafak sayıyosunuz bendeyse sonradan dank eden bi evlilik korkusu oluştu ailemden ayrılacağım için felaket duygular içindeyim resmen günler geçmesin istiyorum aranızda benim gibi olan var mı sanırım bi tek ben yaşıyorum bu duyguları ://

Nikahım olana kadar aynı duyguları besliyordum hele nikaha 1 hafta kala yapabilir miyim doğru adam mı bile dedim 7 senelik sevgilim için :) Ama sonra geçiyor en azından bende geçti. Şimdi kavuşma hayali kuruyorum :)

Nikahım olana kadar aynı duyguları besliyordum hele nikaha 1 hafta kala yapabilir miyim doğru adam mı bile dedim 7 senelik sevgilim için :) Ama sonra geçiyor en azından bende geçti. Şimdi kavuşma hayali kuruyorum :)
inşallah geçer çünkü nişanlım şafak sayarken ben sadece gülümsüyorum (

canım yaa bende yaşıyorum aynı korkuyu annem çook bağlıyımdır nasıl kopucam bilmiyorum ama bi taraftan da bu kadar heyecanlı giderken nazar değicek herşey bi anda değişicek die de çok korkuyorum..sürekli aklımda bu denizi sağsalim geçebilecekmiyiz soruları var düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…