• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım yaa bende yaşıyorum aynı korkuyu annem çook bağlıyımdır nasıl kopucam bilmiyorum ama bi taraftan da bu kadar heyecanlı giderken nazar değicek herşey bi anda değişicek die de çok korkuyorum..sürekli aklımda bu denizi sağsalim geçebilecekmiyiz soruları var düşünmeden edemiyorum :KK17: :KK43:
BENDE AİLEME ÇOK DÜŞKÜNÜM AMA DAHADA ARTTI DÜŞKÜNLÜĞÜM ZAMAN YAKLAŞTIKÇA , Bİ DE BENM ETRAFIMDA ÇOK FAZLA AYRILAN YA DA EVLİLİĞİ İSTEDİĞİ GİBİ GTMEYEN HAYALLERİ SÖNMÜŞ İNSAN VAR VE BU İNSANLAR BANA EVLİLİK ŞÖYLE ZOR BYLE ZOR GİBİ ŞEYLER ANLATIYORLAR KÖTÜLÜK İÇİN DİİL AMA İŞTE DUYGU PAYLAŞIMI DİYELİM BU SEBEPTEN GÖZÜM DAHA ÇOK KORKUYOR ://

Kızlar ya az önce bir konu okudum da kafama takıldı. Kayıınvalidenizin evinde iş yapıyor musunuz? Ne bileyim yemek servisi, çay servisi, bulaşıkları yıkamak gibi. Ben tek gelinim. Zaten nişanlandıktan sonra evlerine girip çıkmaya başladım. Ama bunları benden bekliyorlar sanırım. Yaparım yapmasına sıkıntı yok da sofraya oturuyorlar hepsi birlikte ben kalkıp yemek koyuyorum. Neyse yemek yeniyor, ufak görümcem pırrr odasına kaçmış toplayıp yıkamak bana kalıyor. Abartıyor muyum acaba yoksa olması gereken mi bu?
Kendi annem bana hiç iş yaptırmadı aman okusun diye şimdi elin evinde yapmak da biraz zor geliyor bana sanırım. Zaten çalışıyoruz, sırf iş yaptıracaklar diye onlara gidesim gelmiyor. Sizce abartıyor muyum?

BENDE AİLEME ÇOK DÜŞKÜNÜM AMA DAHADA ARTTI DÜŞKÜNLÜĞÜM ZAMAN YAKLAŞTIKÇA , Bİ DE BENM ETRAFIMDA ÇOK FAZLA AYRILAN YA DA EVLİLİĞİ İSTEDİĞİ GİBİ GTMEYEN HAYALLERİ SÖNMÜŞ İNSAN VAR VE BU İNSANLAR BANA EVLİLİK ŞÖYLE ZOR BYLE ZOR GİBİ ŞEYLER ANLATIYORLAR KÖTÜLÜK İÇİN DİİL AMA İŞTE DUYGU PAYLAŞIMI DİYELİM BU SEBEPTEN GÖZÜM DAHA ÇOK KORKUYOR ://
Canım sitede büyük harf kullanmak yasak, bağırmak anlamına geliyor.

kızlar ben korkuyorum siz ne güzel şafak sayıyosunuz bendeyse sonradan dank eden bi evlilik korkusu oluştu ailemden ayrılacağım için felaket duygular içindeyim resmen günler geçmesin istiyorum aranızda benim gibi olan var mı sanırım bi tek ben yaşıyorum bu duyguları ://

aynı durumdayız, hatta nişanlım benim evlenmek istemediğimi düşünüyor. herkes eşyalarına, evine kadar halletmişken benim ilgimi çekmiyor, gelinlik için bile hiç heveslenmedim :KK12: paylaştığım herkes evlilik öncesi özellikle kadınların bu tarz duygular yaşadığını, bunların gelip geçici olduğunu söylüyor, ben de onlara güveniyorum, umarım doğrudur :KK36:

aynı durumdayız, hatta nişanlım benim evlenmek istemediğimi düşünüyor. herkes eşyalarına, evine kadar halletmişken benim ilgimi çekmiyor, gelinlik için bile hiç heveslenmedim :KK12: paylaştığım herkes evlilik öncesi özellikle kadınların bu tarz duygular yaşadığını, bunların gelip geçici olduğunu söylüyor, ben de onlara güveniyorum, umarım doğrudur :KK36:
ahh gel buraya aynı duygular ne yapacağız tez vakitte geçmesi gerek yoksa cidden moral bozucu bir hal oluşacak isteksiz alacağın ne güzel olurkii :(( inşallah doğrudur

Kızlar ya az önce bir konu okudum da kafama takıldı. Kayıınvalidenizin evinde iş yapıyor musunuz? Ne bileyim yemek servisi, çay servisi, bulaşıkları yıkamak gibi. Ben tek gelinim. Zaten nişanlandıktan sonra evlerine girip çıkmaya başladım. Ama bunları benden bekliyorlar sanırım. Yaparım yapmasına sıkıntı yok da sofraya oturuyorlar hepsi birlikte ben kalkıp yemek koyuyorum. Neyse yemek yeniyor, ufak görümcem pırrr odasına kaçmış toplayıp yıkamak bana kalıyor. Abartıyor muyum acaba yoksa olması gereken mi bu?
Kendi annem bana hiç iş yaptırmadı aman okusun diye şimdi elin evinde yapmak da biraz zor geliyor bana sanırım. Zaten çalışıyoruz, sırf iş yaptıracaklar diye onlara gidesim gelmiyor. Sizce abartıyor muyum?

ben de tek gelinim, benden hiç beklemiyorlar hatta annesi sen çalışıyorsun yorgunsundur falan diyor, kalktığımda kızıyor ama ben yine de yardımcı oluyorum, özellikle bayramlarda misafiri fazla olduğu zamanlar gidiyorum yardıma, nişanlım da bunu takdir ediyor olsa gerek o da bana yardım eder, beraber yaparız. bence bu durumda bir şey yok eğer ki iyi niyetini suistimal etmiyorlarsa, ettikleri yerde de dur demesini bilmek gerek.

şahsi fikrim çok evine gtmedim ama gttiğimdede sadece bi kaç kişiye çay doldurdum banada koyar heralde annemn evnde erkek çocuğu gibi takılırken dediğin gibi okusun iş yapmasa da olur felsefesiyle büyütüldüğümden kaynanada iş yapmak heleki nişanlıyken .. yapma boşver :-)

ben de tek gelinim, benden hiç beklemiyorlar hatta annesi sen çalışıyorsun yorgunsundur falan diyor, kalktığımda kızıyor ama ben yine de yardımcı oluyorum, özellikle bayramlarda misafiri fazla olduğu zamanlar gidiyorum yardıma, nişanlım da bunu takdir ediyor olsa gerek o da bana yardım eder, beraber yaparız. bence bu durumda bir şey yok eğer ki iyi niyetini suistimal etmiyorlarsa, ettikleri yerde de dur demesini bilmek gerek.
İşte sen otur filan deseler ben yine yardım ederim ama bana sen otur diyen yok. Sanki benim görevimmiş gibi hissetiriliyor lafla değil ama tavırla. Ben de en son küçük görümcemin yanına gidip "canım annen çok yoruluyor gel yardım edelim de işler çabuk bitsin" dedim :KK70: Mecbur kaldı gelmeye. Ama ondan sonra başka bir şey de yine odasına gitti :) İşten geldim bir gün onlara gitmem gerekti. Yemek yedik yine ben nasıl yorgunum ama gözlerim küçücük kalmış artık bulaşıkları toparlıyorum. Nişanlım geldi hadi gel sigara içelim filan dedi ben de dur şunlar bitsin dedim. Nişanlım kolumdan tutup çekince kayınvalidem bana bırak az kaldı zaten dedi mesela nişanlım gelene kadar öyle bir şey dememişti. Kendi kızlarına hiç iş yaptırmadığını söylerdi eskiden. Evet yaptırmıyormuş görmüş oldum ama benden yapmamı bekliyor bence :/

şahsi fikrim çok evine gtmedim ama gttiğimdede sadece bi kaç kişiye çay doldurdum banada koyar heralde annemn evnde erkek çocuğu gibi takılırken dediğin gibi okusun iş yapmasa da olur felsefesiyle büyütüldüğümden kaynanada iş yapmak heleki nişanlıyken .. yapma boşver :-)
Ben gerçekten annemin evinde hiç iş yapmadım. Yemek yapmasını bilmiyorum, evin neresi hangi temizlik malzemesiyle temizlenir bilmiyorum gerçekten bilmiyorum ama evleniyorum :D Zoruma gidiyor. Off o yüzden hiç gidesim gelmiyor onlara nişanlanalı 6 ayı geçti 5 kez filan gitmişimdir en fazla o da :)

İşte sen otur filan deseler ben yine yardım ederim ama bana sen otur diyen yok. Sanki benim görevimmiş gibi hissetiriliyor lafla değil ama tavırla. Ben de en son küçük görümcemin yanına gidip "canım annen çok yoruluyor gel yardım edelim de işler çabuk bitsin" dedim :KK70: Mecbur kaldı gelmeye. Ama ondan sonra başka bir şey de yine odasına gitti :) İşten geldim bir gün onlara gitmem gerekti. Yemek yedik yine ben nasıl yorgunum ama gözlerim küçücük kalmış artık bulaşıkları toparlıyorum. Nişanlım geldi hadi gel sigara içelim filan dedi ben de dur şunlar bitsin dedim. Nişanlım kolumdan tutup çekince kayınvalidem bırak az kaldı zaten dedi mesela. Kendi kızlarına hiç iş yaptırmadığını söylerdi eskiden. Evet yaptırmıyormuş görmüş oldum ama benden yapmamı bekliyor bence :/

iyi demişsin :) benim de ilk tanışmanın olduğu gün görümcemin kızı (16 yaşında falan) ev işi konusu açılmıştı bir yerden, evde gelin varken ben mi yapacağım dedi, tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. sonra hemen toparlamaya çalıştı herkes, ben sadece gülümsedim. birkaç olay daha var bu ergenle ama onu görmezden gelmeye karar verdim, nişanlıma baban beni babamdan kızımız olsun diye istedi, kimse bana "gelin" muamelesi yapamaz dedim. eğer bu şekilde görümce kaçıp da hepsini sana bırakıyorsa sen de yemekten sonra hemen kaçmayı deneyebilirsin bence, gerekli kişilerin mesajı alması yeterli :KK66:

kızlar ben korkuyorum siz ne güzel şafak sayıyosunuz bendeyse sonradan dank eden bi evlilik korkusu oluştu ailemden ayrılacağım için felaket duygular içindeyim resmen günler geçmesin istiyorum aranızda benim gibi olan var mı sanırım bi tek ben yaşıyorum bu duyguları ://
Bende korkuyorum hatta üzülüyorum geriliyorum ağlıyorum arada çaktırmadan özellikle kına gecesi müzikleri seçmeye başladığımda oluştu :KK61:Şafak saymamız içimizde stres korku olduğu anlamına gelmiyor ki canım mutsuz olduğumuz anlamına da gelmiyor üzgünlüğümüz ağlamamız gelin ata binmiş hem ağlarım hem giderim demiş bizimkisi de o hesap işte:cry:

Bende korkuyorum hatta üzülüyorum geriliyorum ağlıyorum arada çaktırmadan özellikle kına gecesi müzikleri seçmeye başladığımda oluştu :KK61:Şafak saymamız içimizde stres korku olduğu anlamına gelmiyor ki canım mutsuz olduğumuz anlamına da gelmiyor üzgünlüğümüz ağlamamız gelin ata binmiş hem ağlarım hem giderim demiş bizimkisi de o hesap işte:cry:
canım ne bileyim bendeki sayılı gün çabuk geçer hesabı :'(((

Ben gerçekten annemin evinde hiç iş yapmadım. Yemek yapmasını bilmiyorum, evin neresi hangi temizlik malzemesiyle temizlenir bilmiyorum gerçekten bilmiyorum ama evleniyorum :KK70: Zoruma gidiyor. Off o yüzden hiç gidesim gelmiyor onlara nişanlanalı 6 ayı geçti 5 kez filan gitmişimdir en fazla o da :)
Kuzum çok basitler sen heleki rahatlıkla üstesinden gelirsin ince detayları avantajlı işleri beraber konuşuruz merak etme sen konum var tariflerimden faydalanırsınız:KK36:

iyi demişsin :) benim de ilk tanışmanın olduğu gün görümcemin kızı (16 yaşında falan) ev işi konusu açılmıştı bir yerden, evde gelin varken ben mi yapacağım dedi, tabi benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. sonra hemen toparlamaya çalıştı herkes, ben sadece gülümsedim. birkaç olay daha var bu ergenle ama onu görmezden gelmeye karar verdim, nişanlıma baban beni babamdan kızımız olsun diye istedi, kimse bana "gelin" muamelesi yapamaz dedim. eğer bu şekilde görümce kaçıp da hepsini sana bırakıyorsa sen de yemekten sonra hemen kaçmayı deneyebilirsin bence, gerekli kişilerin mesajı alması yeterli :KK66:
Benim görümce de 17 yaşında mayısta 18 olacak :) Nişanlıma az çıtlattım. O gideceğim gün; annen yemek yapmasın boşver dışarıda yiyelim dedim. Neden aşkım ya para mı harcayalım şimdi dedi. Ben de dedim ki; ben sabah 6 dan beri ayaktayım 12 saati geçti çok yoruldum, ayakta duracak dermanım kalmadı bir de onları yıka topla daha da yorulacağım çok kötüyüm bugün dedim :))) Ondan sonra sen gitme kal yanımda otur demeye başladı mesela az durumu çaktırdım. Bana yaptırıyorlar onlar yapmıyorlar demedim de çok yoruluyorumdan girdim :))) Bu durum en son oldu ondan sonra daha gitmedim zaten nişanlım Bodrum'a döndü. Bakalım bir dahaki gelişinde yine sen yapma diyecek mi :))

canm valla tepsim ve sepetim takım olarak aldım çokda hoşuma giderek aldım ama fiyatlar okadar oynuyo ki aynı sepeti 50 tlden tut 80 tlye kadar satıyolar ınanki o yüzden çok gezmek lazım ben kürkçü handan aldım en son orası uygundu.
linkini at canım cok bi eksiğim kalmadı ama aklıma bişeyler geldikçe alıyorum yine :KK15:

İyi araştırmak lazım canım dediğin gibi, artık olmadı el emeği olsun diye kendim hazırlayabilirim, ektekine benzer tabi bu kadar abartılı olmayan bişi yapmak istiyorum bakalım becerebilirsem yapıcam :)) bu arada linkleri özelden attım canım

Eklentiler

• 1604500_417906274978600_378814414_n-600x600.webp
    1604500_417906274978600_378814414_n-600x600.webp
    81,1 KB · Görüntüleme: 67
  • KOD-2009-KADİFE-KAPLI-PÜSKÜLLÜ-TUĞRALI-KINA-TEPSİSİ.webp
    KOD-2009-KADİFE-KAPLI-PÜSKÜLLÜ-TUĞRALI-KINA-TEPSİSİ.webp
    84,2 KB · Görüntüleme: 149
Back