Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

arkadaşlar çok afedersiniz ya pijama takımları için suwen markasını önerecektim sunset olabilir içgiyimini aldım kullandım ama çeşit olmayabilir ayrıca içgiyimde hala piyasada ürünleri varmı bilemiyorum çünkü çoğu yerde mağalarda ürünleri yok

canım bende kınada gelinlik giymeyi hiç istemiyorum fakat benim memleketimde düğün olmayacak başta annem olmak üzere çevredeki herkes önce gelinlik giymem konusunda ısrarcımecburen giyicem sanırım.

Benimde ilk dugunum izmirde 2. Elazigda olcak dugunde pasta toreninden sonra bindalli giycem kina dugun biarada olcak iki dugun oldugu icin..aklima gelince krampler giriyo mideme

Kizlar birde kir dugunu benim 23 mayista yagmur korkusu var insallah yagmaz sizin dugunler nerede kapali yerlerde mi hep

Benim ki de valla yarısı İstanbul'da tez zamanda yeniden kavuşursun bitanem bende tabi :)) Benim de bi arkadaşım var organizasyon işiyle meşgul biraz tuzlu olacak ama hem ona yardımcı olayım hemde işim görülsün amacıyla kına için onunla çalışabilirim. Ama herşeyi ona yıkmayı düşünmüyorum dediğin gibi eminönü mahmutpaşa yapmak lazım.

bu anlattıklarını yazdım bi kenara valla çok iyi oldu. Herbişey çok uyguna halletmişssin canım, tepsileri merak ettim valla bende kendim yapsam mı diye düşünüyodum. Fiyat aralıkları ne kadardı canım?

Bende bi internet sitesinde çiçekli çemberlerden gördüm, 12 tanesi 12 tl'ydi ordan almayı düşünüyorum. eğer eksiğin varsa taçta sitenin linkini atabilirim canım.

Biz ilk tatilimizi yurt dışı istemedik otelden çıkmayı dusunmuyoz:) Antalya Beleğe gitcz sen ne düşünüyosun

bizde belekteyiz hangi otel sizin ?

Ben de Belek'teyim ama hepinizden sonra gidiyorum sanırım :)

Ay ortama pat diye dalmış gibi olcam ama biz de belekteyiz

Kızlaar bende Belek'te yapıyorum balayımı, Mayıs gelinleri hep belekte oralarda karşılaşırsak şaşırmam valla :)) Biz Alva Donna hoteli tercih ettik, 26 Mayıs'ta gidiyoruz.

Tasarımcı bir arkadaş var grafik tasarım okumuş, o da ısrarla pudra pembesi olmalı diyor :)))

Canım ben o arkadaşına katılıyorum, pudra pembesi çok daha güzel olur, biliyorum moru çok seviyorsun moru başka bir odanda kullan en azından moru başka bi yerde kullanmış olursun için daha rahat eder. ama köşe takımına mor kullanma kullanmayı düşünüyorsa da çok açık canlı, ferah gösterecek bir tonunu kullan derim

Aman be canım çok curcuna olacak. Herkes bir şeylerimi bir yerlere koymaya çalışacak. Rahat rahat kafama göre kendim yerleştirmek istiyorum.

bitanem kusura bakma yeni görüyorum mesajını, teee 420. sayfalardan geldim iş aralarında anca yazabıldım kusura bakma. Sen bilirsin canım, yakınsa gerek yok tabi. Hepsini birden yerleştirmene gerek yok, Vakit buldukça yerleştirirsin içine sine sine :))
Ben çeyiz çıkarması yapıcam ama toptan götüremiyecem. babam yüzünden Parça parça gidecek. Kız tarafı olarak almamız gerekenleri babama aldırmak için kırk takla attığım için onun alamadıklarını kendi maaşmdan alıcam tabi şimdi onları çeyiz götürmede görürse olay çıkaracağını bildiğimden kendi aldıklarımı önden götürcez

Canım biz Salon mimoza için pazar akşamı 5.500 tlye anlaşmıştık, güne göre fiyatta değişiyor. sana hizmetlerini özelden göndereyim canım,

Aynen canım bizde de gelinlik şubat sonuna kaldı bide diktirme istiyorum sende diktireceksen aceleye gelecek inşallah modeevleri yalapşap iş çıkarmazlar Son 1 ay kaldığında hiçbişiey yetişmediğini gördüğümüzde bakalım ne yapacaz çok merak ediyorum :)

Yok kuzum eksik olsun. Anam ağladı valla ben sıramı savdım okumak isteyen buyursun doktorasını yapsın :))) Eğitim ve öğretim hayatıma son noktayı koydum yani daha istemiyorum :))

Okumak güzel iş te kampüslü bir ortamda okumak, sadece dersleri ve arkadaşlarınla geçireceğin günleri düşünmek güzel valla üni yıllarımı özledim

anaaamm gözlerim açıldı 350 tl yi görünce iyi paraymış valla

kuzum ben görüşmüştüm ciddi anlamda pahalı studiorain yani ben yanaşamamıştım maddiyattan dolayi.ama modelleri bir harika gerçekten

Evet yaa geçen sene 300 mu demişlerdi sadece babet fiyatıydı oda, topuklu daha yüksektir. studiorain'in modellerine benzer bir hesap buldum geçenlerde İnstagram'da orkestra gelin miydi neydi. Fiyatları nasıl, çalışma prensipleri nasıl işliyo bilmiyorum bakmak lazım

Kizlar birde kir dugunu benim 23 mayista yagmur korkusu var insallah yagmaz sizin dugunler nerede kapali yerlerde mi hep
evet canım kapalı zaten açık yerler bile adana gibi bi yerde bu tarihe kır düğünü vermiyorlar moralini bozmak istemem ama tatlım biraz risk almışsın

Yok canım ben artık pembe filan istemiyorum. Mor yapıp kurtulucam. Kötü olursa da olsun gına geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…