- 9 Ocak 2015
- 37
- 31
- 23
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.421
rica ederim tatlım ne demekÇooook Teşekkür ederim :) iyiki kadinlar kulubu varr
canım bende kınada gelinlik giymeyi hiç istemiyorum fakat benim memleketimde düğün olmayacak başta annem olmak üzere çevredeki herkes önce gelinlik giymem konusunda ısrarcıKızlar aciiiil fikir verin bana. kına 1 mayıs ankara düğün 2 mayıs kayseri biliyorsunuz ya da hatırlatayım dedimherneyse dün nişanlımla konuştuk araya bir gün verelim kınayı 30 nisan yapalım dedik. hem yol, hem kınada oynamak falan epey yoracak bizi. bide ben kınada gelinlik giyecektim nişanlım ben seni ilk kez düğünde gelinlikle görmek istiyorum dedi. sizce?
bide balayı otelini biraz önce ayarladık çok şükürrrr. bizim şöyle olacak. cumartesi gecesi düğünden sonra ilk geceyi otelde geçirecez. ben kimsenin evine gitmem dedimertesi gün pazar gündüz annesigile gidersek akşam geri ankaraya dönelim diyoruz. takıları kimseye bırakmayalım balayına da götürmeyelim dedik. ama pazartesi zaten balayında olmamız lazım. ankara fethiye arası çok mu uzak olur. yine otobüsle gidelim dönüş uçak olur dedik. bana fikir verin canlarrrrr
canımcımm döndüm ben kalbimin diğer yarısını istanbuldaa braktım
şimdi ctesi günü kayınvalidemle Eminönü turuna çıktık.yalnız kına alışverişine çıkıcaklara sesleniyorum burdan.eminönünü hepmiz daha uygun olarak görüyoruz ama biz çok gezdik ve inanın herkes kafasına göre fiyat veriyor.mutlaka iyice dolaşın.biz çok dolaştık en son kürkçü hanına gittik ve en uygun orda bulduk.
bindallımı mahmutpaşayya çıkarken sağ tarafta bi mağazadan aldık.ben normalde kiralamak istiyordum ama nereye sordysam hiçbiri kiralık vermiyolar.bindallımı çook beğenerek aldım.tacıyla ve ayaklarımada ponponlu çarıklardan aldım çook ciciler hepsi toplam 280 tl tuttubana çok uygun geldi çokda içime sindi.
daha sonra dolaşa dolaşa kürkçü hanına gittik.ordankına sepeti ve kına tepsisi aldık.kızlar okadar güzel şeyler çıkmış ki inanamazsnız.eskilerden kalma kırmızı süslü püslü şeylerden istemiyordum.ama ben düğünden sonrada banyomda kullanıcam çok sık durucağıına eminim.kırmızı duvağımdan el mumuma kadar herşeyi oradan aldım.onlar aşağı yukarı heryerde aynı.çiçekli tüllü taçlardan aldım herkese.10 tanesi 15 tl gbi bişeydi.belime incili kurdela aldım.kına yakıldıktan sonra elime gül aldım.yani gerekli olan herşeyi hallettik toplamda 350-400 tl gibi bi ücret tuttu
Biz ilk tatilimizi yurt dışı istemedik otelden çıkmayı dusunmuyoz:) Antalya Beleğe gitcz sen ne düşünüyosun
bizde belekteyiz hangi otel sizin ?
Ben de Belek'teyim ama hepinizden sonra gidiyorum sanırım :)
Ay ortama pat diye dalmış gibi olcam ama biz de belekteyiz
Tasarımcı bir arkadaş var grafik tasarım okumuş, o da ısrarla pudra pembesi olmalı diyor :)))
Aman be canım çok curcuna olacak. Herkes bir şeylerimi bir yerlere koymaya çalışacak. Rahat rahat kafama göre kendim yerleştirmek istiyorum.
Çok sağol canım şimdi baktım web sitesinden çok büyük görünüyor biz en fazla 70 kişi olacağızGerçi yine de bakmaya değer zaten gideceğim bahçelievlere. Peki siz kaça anlaşmıştınız burayla ve hizmetleri nelerdi?
Hazırlıklar biter mi canım ya şuanda durulduk birşey yapmıyoruz pek bizim gelinlik sanırım Martın başlarına kalacak hem havalar buz oldu hemde zamanımız imkanımız yok nişanlım yoğun tek başına da olmuyor annemlerde sınav derdinde kardeşim sınava girecek falan bakalım Allah büyük bir zaman oluşturacağız
Yok kuzum eksik olsun. Anam ağladı valla ben sıramı savdım okumak isteyen buyursun doktorasını yapsın :))) Eğitim ve öğretim hayatıma son noktayı koydum yani daha istemiyorum :))
350 liraya anlaştılar eşimle kardeşim :))) Yok ya ben yapmayacağım çeyiz çıkartma :) Kendim yavaş yavaş götürür yerleştiririm. Gelen görür sonra :) Nasılsa düğün öncesi eve uğranılacak akrabalarım falan gelip bakacak. Damat tarafı da isterse gelir bakar. Gelin mevlüdü de yapar mıyız bilmiyorum annem söyler onu bana
kuzum ben görüşmüştüm ciddi anlamda pahalı studiorain yani ben yanaşamamıştım maddiyattan dolayi.ama modelleri bir harika gerçekten
evet canım kapalı zaten açık yerler bile adana gibi bi yerde bu tarihe kır düğünü vermiyorlarKizlar birde kir dugunu benim 23 mayista yagmur korkusu var insallah yagmaz sizin dugunler nerede kapali yerlerde mi hep
Oo herkes belekte :) bizim voyage belekBen de Belek'teyim ama hepinizden sonra gidiyorum sanırım :)
Yok canım ben artık pembe filan istemiyorum. Mor yapıp kurtulucam. Kötü olursa da olsun gına geldi banaCanım ben o arkadaşına katılıyorum, pudra pembesi çok daha güzel olur, biliyorum moru çok seviyorsun moru başka bir odanda kullan en azından moru başka bi yerde kullanmış olursun için daha rahat eder. ama köşe takımına mor kullanma kullanmayı düşünüyorsa da çok açık canlı, ferah gösterecek bir tonunu kullan derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?