- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.441
canm valla tepsim ve sepetim takım olarak aldım çokda hoşuma giderek aldım ama fiyatlar okadar oynuyo ki aynı sepeti 50 tlden tut 80 tlye kadar satıyolar ınanki o yüzden çok gezmek lazım ben kürkçü handan aldım en son orası uygundu.Benim ki de valla yarısı İstanbul'da tez zamanda yeniden kavuşursun bitanem bende tabi :)) Benim de bi arkadaşım var organizasyon işiyle meşgul biraz tuzlu olacak ama hem ona yardımcı olayım hemde işim görülsün amacıyla kına için onunla çalışabilirim. Ama herşeyi ona yıkmayı düşünmüyorum dediğin gibi eminönü mahmutpaşa yapmak lazım.
bu anlattıklarını yazdım bi kenara valla çok iyi oldu. Herbişey çok uyguna halletmişssin canım, tepsileri merak ettim valla bende kendim yapsam mı diye düşünüyodum. Fiyat aralıkları ne kadardı canım?
Bende bi internet sitesinde çiçekli çemberlerden gördüm, 12 tanesi 12 tl'ydi ordan almayı düşünüyorum. eğer eksiğin varsa taçta sitenin linkini atabilirim canım.
linkini at canım cok bi eksiğim kalmadı ama aklıma bişeyler geldikçe alıyorum yine