• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kızlar aciiiil fikir verin bana. kına 1 mayıs ankara düğün 2 mayıs kayseri biliyorsunuz ya da hatırlatayım dedim :KK70: herneyse dün nişanlımla konuştuk araya bir gün verelim kınayı 30 nisan yapalım dedik. hem yol, hem kınada oynamak falan epey yoracak bizi. bide ben kınada gelinlik giyecektim nişanlım ben seni ilk kez düğünde gelinlikle görmek istiyorum dedi. sizce?

bide balayı otelini biraz önce ayarladık çok şükürrrr. bizim şöyle olacak. cumartesi gecesi düğünden sonra ilk geceyi otelde geçirecez. ben kimsenin evine gitmem dedim :KK22: ertesi gün pazar gündüz annesigile gidersek akşam geri ankaraya dönelim diyoruz. takıları kimseye bırakmayalım balayına da götürmeyelim dedik. ama pazartesi zaten balayında olmamız lazım. ankara fethiye arası çok mu uzak olur. yine otobüsle gidelim dönüş uçak olur dedik. bana fikir verin canlarrrrr

Canım kına nikah arasına en az bi gün vermeniz daha iyi olur, arka arkaya çok yorulmamış olursunuz. ayrıca nişanlına katılıyorum, seni gelinlik içinde ilk kez düğünde görsün o heyecanı o an yaşasın daha güzel bence :)

düğünden sonra neden otele gideceksiniz onu merak ettim. Yani biz eve geçicez, dinlendikten 2 gün sonra foto çekimimiz olacak ve akşamına balayı için yola çıkacağız.

Benimki studio rain canım web sitelerine bakabilirsin ama kurdele fiyonk vs istemiyorsan işin daha kolay bence :KK66:

Aaaayyy bende orda yaptırmak istiyorum ama uzakta olduğumuz için risk almakta istemiyorum. sanırım adresimize iki kalip gönderiyorlarmış, hangisi ayağımıza uyuyorsa onun üzerinden sipariş veriyormuşuz, bide gelinlik provasından 2 ay öncesinden sipariş verilmeli diyolar. biraz abartmıyolar mı ??

Aaaayyy bende orda yaptırmak istiyorum ama uzakta olduğumuz için risk almakta istemiyorum. sanırım adresimize iki kalip gönderiyorlarmış, hangisi ayağımıza uyuyorsa onun üzerinden sipariş veriyormuşuz, bide gelinlik provasından 2 ay öncesinden sipariş verilmeli diyolar. biraz abartmıyolar mı ??
kuzum ben görüşmüştüm ciddi anlamda pahalı studiorain yani ben yanaşamamıştım maddiyattan dolayi.ama modelleri bir harika gerçekten

Iyi akşamlar kızlar bişey sorcm yardimci olur musunuz.iç giyim de kaliteli markalar hangileri gecelik Sütyen takımı filan.Bide 6 li Setler filan oluyo ya saten onlardan almayi düşünüyo musunuz

Iyi akşamlar kızlar bişey sorcm yardimci olur musunuz.iç giyim de kaliteli markalar hangileri gecelik Sütyen takımı filan.Bide 6 li Setler filan oluyo ya saten onlardan almayi düşünüyo musunuz
canım ben aldım ama 6lı takım alma bence ben beğendiğim modelleri farklı renklerde aldım marka olarak macigform ve kom aldım kalitesi çok güzel tavsiye ederim

onlarsız çeyiz mi olur şekerimmm :KK76:
benim 6lı gecelik takımım pierrecardinin iç çamaşırı takımımda. diğer geceliklerim ise miorre nbb beğendiğim yerlerden aldım.

onlarsız çeyiz mi olur şekerimmm :KK76:
benim 6lı gecelik takımım pierrecardinin iç çamaşırı takımımda. diğer geceliklerim ise miorre nbb beğendiğim yerlerden aldım.
canım vala ben sıfr çeyizimde oda olsun buda olsun diye almıyorumyaklaşık 9 10 tane var gecelik grubum dahada alcam ama farklı olsun bi takımın hem şortunu hem geceliğini hemde pijamasının aynuı rengini aynı tarzını istemiyorum tabi herkesin zewvki farklıdır ben hiç pier car almadım eger çeyizinde bu markalar yoksa öneririm kalitesi çok güzel

canım vala ben sıfr çeyizimde oda olsun buda olsun diye almıyorumyaklaşık 9 10 tane var gecelik grubum dahada alcam ama farklı olsun bi takımın hem şortunu hem geceliğini hemde pijamasının aynuı rengini aynı tarzını istemiyorum tabi herkesin zewvki farklıdır ben hiç pier car almadım eger çeyizinde bu markalar yoksa öneririm kalitesi çok güzel
aynen canım katılıyorum bende takımıma ek olarak beğendiğim gecelilerden pijama takımlarına kadar farklı markalardan aldım.ama tabiki tercih ve zevk meselesi :KK68:

aynen canım katılıyorum bende takımıma ek olarak beğendiğim gecelilerden pijama takımlarına kadar farklı markalardan aldım.ama tabiki tercih ve zevk meselesi :KK68:
evet canım bide üç yıl nişanlı olunca indirimleri takip ediyorum hem uyguna gelmiş oluyor hemde farklı kullanıyorum :))) iyi günlerde kullan tatlım :KK68::KK68:

evet canım bide üç yıl nişanlı olunca indirimleri takip ediyorum hem uyguna gelmiş oluyor hemde farklı kullanıyorum :))) iyi günlerde kullan tatlım :KK68::KK68:
farklı kullanırım demmek
canım bu arada indirimlerde aldığım şuan ki penye geceliklerim var onları kullanıyorum yanlış anlaşılmasınn :))))) öpüyorum tatlımm:KK70::KK70::KK70::KK70:

saol canımm sende inşallah.bende görüp dayanamıyorum annem eve almıycak artıkyeter die kızıyo ama penye pijama takıımı almam lazım normal takımım yok hep gecelik :p

saol canımm sende inşallah.bende görüp dayanamıyorum annem eve almıycak artıkyeter die kızıyo ama penye pijama takıımı almam lazım normal takımım yok hep gecelik :p
anladım canım madam coco ya bak istersen orda gri tonlarında çok güzel bi pijama takımı almıştım çok rahattı denedim çokta hoş oldu tavsiye ederim:))

ayyy tatlım bende de odert varrrr:)))))) bigün eve almıycaklar artıkkk 6lı takımın dışında kac tane saten geceliğin var canımmm:)))

ayyy tatlım bende de odert varrrr:)))))) bigün eve almıycaklar artıkkk 6lı takımın dışında kac tane saten geceliğin var canımmm:)))
6 tane var canım bu ayda 2 tane daha siparişim var gelmesini beklediğim ama daha almayacağım yani şuan için mart ayındada bütçemi ayırabilirsem bi gecelik var instagram hesabından beğendiğim bide onu alıcam :KK48:

6 tane var canım bu ayda 2 tane daha siparişim var gelmesini beklediğim ama daha almayacağım yani şuan için mart ayındada bütçemi ayırabilirsem bi gecelik var instagram hesabından beğendiğim bide onu alıcam :KK48:
anladım canım baya almışşsın sende bide altılı takımın var zaten yeterli olabili diyoruz şimdilik ama dayanabilirsek umarım almayızzzz:))))

Back