- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.401
Kızlar aciiiil fikir verin bana. kına 1 mayıs ankara düğün 2 mayıs kayseri biliyorsunuz ya da hatırlatayım dedimherneyse dün nişanlımla konuştuk araya bir gün verelim kınayı 30 nisan yapalım dedik. hem yol, hem kınada oynamak falan epey yoracak bizi. bide ben kınada gelinlik giyecektim nişanlım ben seni ilk kez düğünde gelinlikle görmek istiyorum dedi. sizce?
bide balayı otelini biraz önce ayarladık çok şükürrrr. bizim şöyle olacak. cumartesi gecesi düğünden sonra ilk geceyi otelde geçirecez. ben kimsenin evine gitmem dedimertesi gün pazar gündüz annesigile gidersek akşam geri ankaraya dönelim diyoruz. takıları kimseye bırakmayalım balayına da götürmeyelim dedik. ama pazartesi zaten balayında olmamız lazım. ankara fethiye arası çok mu uzak olur. yine otobüsle gidelim dönüş uçak olur dedik. bana fikir verin canlarrrrr
Canım kına nikah arasına en az bi gün vermeniz daha iyi olur, arka arkaya çok yorulmamış olursunuz. ayrıca nişanlına katılıyorum, seni gelinlik içinde ilk kez düğünde görsün o heyecanı o an yaşasın daha güzel bence :)
düğünden sonra neden otele gideceksiniz onu merak ettim. Yani biz eve geçicez, dinlendikten 2 gün sonra foto çekimimiz olacak ve akşamına balayı için yola çıkacağız.