• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Sağol tatlım benim. Gerçekten o nikah haftası ne çektim bir ben bir Allah bilir. Nikahımın olacağı gece sabahladım tez için. Ayy hatırlamak istemiyorum. İşe git, nişanlım gelmiş gece 12 ye kadar hazırlıklara koştur, geceden sabah işe gidene kadar tez için çalış :KK57: Nasıl dayanmışım 1 saat uykuyla falan kabus. Çok şükür emeklerim boşa gitmedi. Allah bidaha yaşatmasın. Eğitim-öğretim hayatımı burada sonlandırıyorum. Doktora yap diyorlar şimdi eşimin ailesi yok diyorum sizin çocuklarınız yapsın bana bir şey demeyin :KK70:
Herşey üstüste geldi desene . Bizde o kadar rahatız ki şuan eşya falan bişey bakıp almadık martta hem ev bak hem eşya bak yerleştir çok sıkışıcaz eminim

canım benım bı yatak odam country ondada pişmaNIM ben modern evleri daha cok seviyorum elimden geldiği kadar sadeleştircem onuda
modern seviosan country basit gelebilir canım haklısın ama ben daha sevimli tarzda istiorum evi sıcak yanii o yüzdende bu model beni yansıtıyor :)

tamam canım çok sağol nerdeyse 1 aydır araştırıyorum :)
canım ben üç senedir nişanlıyım gecen sene almıştım en üst modeliydi artık bakarsın bu arada pihilipsin daha alt modelinde bi ürününü tavsiye etmişlerdi ben en iyisi olsun diye bunu aldım tatlım yani herhangi bi modeli bile çok iyii

canım ben üç senedir nişanlıyım gecen sene almıştım en üst modeliydi artık bakarsın bu arada pihilipsin daha alt modelinde bi ürününü tavsiye etmişlerdi ben en iyisi olsun diye bunu aldım tatlım yani herhangi bi modeli bile çok iyii
hımmm ne kadara aldın canım merak ettim fiyat karşılaştırması yapıyorum da :)

Sağol tatlım benim. Gerçekten o nikah haftası ne çektim bir ben bir Allah bilir. Nikahımın olacağı gece sabahladım tez için. Ayy hatırlamak istemiyorum. İşe git, nişanlım gelmiş gece 12 ye kadar hazırlıklara koştur, geceden sabah işe gidene kadar tez için çalış :KK57: Nasıl dayanmışım 1 saat uykuyla falan kabus. Çok şükür emeklerim boşa gitmedi. Allah bidaha yaşatmasın. Eğitim-öğretim hayatımı burada sonlandırıyorum. Doktora yap diyorlar şimdi eşimin ailesi yok diyorum sizin çocuklarınız yapsın bana bir şey demeyin :KK70:
tebrik ederimmm :)

hımmm ne kadara aldın canım merak ettim fiyat karşılaştırması yapıyorum da :)
canım fiyatı değişiyordu bi yere sorduğumda 1500 dediler daha farklı bi mağazadan 1200 dediler anneler günü dolayısıyla indirimdeydi 1000 liraya aldım şuan fiyatı nedir bilemiyorum ama

tebrik ederim canım gözün aydın senin adına çok sevindimm:KK68::KK68:

canım mesela tefal kazanlı 900 liralık ütümüde 600 liraya almıştım sevgililer günü indiriminden
bnmde philips canım ütü kazanlı ama annem tefal almıştı bi de normal olanlardan , kazanlı olanlar pratik olmuo canım ama 10 dklık ütüyü 5 dk da yapıosun en güzel yanı o :) yinede diorum belkide tefali anacıgıma bırakırım :)

bnmde philips canım ütü kazanlı ama annem tefal almıştı bi de normal olanlardan , kazanlı olanlar pratik olmuo canım ama 10 dklık ütüyü 5 dk da yapıosun en güzel yanı o :) yinede diorum belkide tefali anacıgıma bırakırım :)
bu arada iyi fırsatı yakalamışsın canım 300 liran cepte :)

modern seviosan country basit gelebilir canım haklısın ama ben daha sevimli tarzda istiorum evi sıcak yanii o yüzdende bu model beni yansıtıyor :)
ya evet bu sitedeki bayanların hemen hemne hepsi country cok seviyor bende showroom havasında az eşyalı soğuk evleri seviyorum bide kesinlikle renkli bişe katmıyorum evime sadece oturma odamda turkuaz kahve tonları var onada düz zebra perdeyimi kullansam diyorum o bile bana abartı geliyor bazen düşünnn cokmu anormalim neee:KK70:bide mutfağım kırmızı beyaz en renklisi mutfağım olacak sanırım oda az eşyayla tabi yine:KK45::KK45:

Herşey üstüste geldi desene . Bizde o kadar rahatız ki şuan eşya falan bişey bakıp almadık martta hem ev bak hem eşya bak yerleştir çok sıkışıcaz eminim
Halledersiniz canım ya para olduktan sonra her şey çabucak halloluyor dert etme.
tebrik ederimmm :)
Teşekkür ederim :)
tebrik ederim canım gözün aydın senin adına çok sevindimm:KK68::KK68:
Çok sağol canım ben de çok mutluyum :)

bende bir araştırayım http://www.bilio.com/ev-ve-mutfak-aletleri-c3591/page_4/ bu siteden bakıorm ne nerede ne kadar ama ürünler hakkında bilgim olmadığından ne daha iyi ne daha kötü bilemiyorum soruorum işte byle o yzden :)
canım mesela ben ütü alırken netten alırsanız garanti kapsamına girmez demişlerdi hiç bir yerle böyle bi anlaşmamız yok demişlerdi buna dikkat et tatlımm ilerde sorun olmasın senin için:KK45:

bu arada iyi fırsatı yakalamışsın canım 300 liran cepte :)
canım bırakma bence çünkü kazanlılar çok pratik dgl toplu ütü yapmıyorsan belki ilerde normal bi ütü daha alırım bende acil ütülerim için bide kazanlı alacaksan özelliklerine dikkat et bunlar önemli çünkü

canım philips almışsın sanırım ütünü burayı kaçırmışım:))))

Back